Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 15:34)
Man briga1 aprašymas paprastesnis pasirodė ir aiškesnis. Manau, kad viskas su ta kepure bus ok  ax.gif

malonu, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 15:41)
sveikute, kaip suprantu rasta tai taip kaip pynes???
I virsu mazinai akis ar viska tiesiai mezgei ir tik virsuje suemei i gelyte??? Niekada nemezgiau kepures, bet dabar labai uzsidegiau tai noriu kazka panasaus pameginti  blush2.gif

as savo panelei kepure uzbaigiau taip:pabaigoj kepures mezgiau viena eile skylutem(uzmetimas ir dvi sumegzt, uzmetimas ir dvi sumegzt ir taip visa eile), tada pamezgiau dar kelias eiles reikiamu rastu ir nulaidziau akis, tada per tas skylutes perneriau nunerta pynute ir suverzus surisau ir gavos taip kaip ta raudona kepuryte.. ax.gif cia bandziau lb aiskiai parasyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 30 gruodžio 2008 - 17:10
Aš tokią vaikišką kepurytę irgi dviem virbalais mezgiau.
Pradžioj suiminėjau keturiose vietose, bet gavosi stačiakampiai, nelabai gražūs atsikišimai schmoll.gif Tai pemezgiau viršų iš naujo. Suiminėjau 8 vietose, po 3 akis, vidurinę iškeldama ant viršaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2008 12 30, 15:41)
sveikute, kaip suprantu rasta tai taip kaip pynes???
I virsu mazinai akis ar viska tiesiai mezgei ir tik virsuje suemei i gelyte??? Niekada nemezgiau kepures, bet dabar labai uzsidegiau tai noriu kazka panasaus pameginti  blush2.gif

Taip, kaip pynes, kai pirma karta kryziuoji: pvz pradedi nuo pradzios, 1a nuemi, paskui kriziuoji 2x2, atgal pagal rasta.paskui dar 2 eiles mezgiau pagal rasta, tada 1a nuemi dvi akis pramezgi ir tada vel pradedi kriziuot jau i kita puse, (sitas ratas sutraukia mezgini, tad reikia siek tiek daugiau surinkti, bet gaunasi gan silta kepuryte) smile.gif
Del gelytes: tai siaurinau/apvalinau kepuryte, o kai liko jau akiu tik uzbaigimui vel padvigubinau, atgal pagal rasta, vel dvigubai, atgal ir uzbaigiau, tada susiuvau ir surisau. Man kazkaip tvarkingesne ta gele atrodo, net tik ismezgus ilgesni staciakampi ir surisant. blush2.gif (painiai as cia, bet gal suprasi, jei ka klausk.)

QUOTE(niuma @ 2008 12 30, 17:11)
Aš tokią vaikišką kepurytę irgi dviem virbalais mezgiau.
Pradžioj suiminėjau keturiose vietose, bet gavosi stačiakampiai, nelabai gražūs atsikišimai  schmoll.gif  Tai pemezgiau viršų iš naujo. Suiminėjau 8 vietose, po 3 akis, vidurinę iškeldama ant viršaus smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi sitas budas geriausiai gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
kuri kaip ipratusi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donnataa @ 2008 12 29, 19:59)
Rodausi ir as koki ziemini komplekciuka numezgiau savo duktereciai 

laaaabai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 12:53)
jei mezgi 5 virbalais, tai kiekvieno virbalo pradzioj sumezginek po 2 akis 4u.gif

o dabar jau gailiuosi kad 2 virbalais 4u.gif - nes tikrai logiskiau 5
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 13:42)
jei nori ja uzapvalinti tai tas pats principas kaip su 5 virbalais. visas akis padalink i 4 lygias dalis pzv:pas tave is viso 80 akiu, padalinus gausi 4 kartus po 20 akiu, tai kas 20 akiu sumezgi po 2 akis, tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif
Papildyta:
tik tu akiu vis mazes, tai po to kas 19 akiu, kas 18 ir t.t....

Aciu - labai labai - bandysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 12 30, 14:03)
Na o as darau dar greiciau: padalinu turimas akis i 10 daliu ir sumezgineju po 3 kartu.(arba 2) priklauso nuo siulo storio ir rasto. (pvz: turiu 80 a. sumezgu 2 pirmas, tada 6 pramezgu pagal rasta, tada 3 a. kartu, vel 6-pagal rasta.... eile uzbaigiu sumezgant 2 kartu) 4u.gif

nes uzbaigymo procesas priklauso nuo siulu storio, mezgimo budo ir t.t. 4u.gif

labai labai aciu - su jumis mokytis lengviau 4u.gif
Atsakyti
kiek cia grozybiu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 30 gruodžio 2008 - 23:12
Kepures mano vyrukams.teciui ir berniukams.Norejo raudonu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labai jau kalėdiškos.
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 12 31, 10:13)
Kepures mano vyrukams.teciui ir berniukams.Norejo raudonu biggrin.gif
user posted image

mielos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dekoju merginoms uz patarimus.
Pameginsiu ir as nusimegsti. Kiek suprantu tai visas sio tipo kepures reikia mazinti i pabaiga. O as kiek ziurineju pirktines tai visos tik sutrauktos virsuje, na meginsiu, o jei ka tai vel kalbinsiu jus blush2.gif

jolitag
Nuostabios kepureles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 31 gruodžio 2008 - 12:10
Sveikutes 4u.gif Gal netycia kuri turi uzsislepus kepuryciu kudikiams pavyzdeliu ir ideju? cool.gif
Atsakyti