Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

Kepuryte, mano trimetis pamates pasiteiravo: "Mama, ar noretum tokios kosmines kepures?" tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 12 29, 00:40)

aciuks.gif
QUOTE(Kristina 29 @ 2008 12 29, 11:12)
o stai ir mano kepurytes smile.gif

jau vasarai ruosiates? g.gif Grazu. 4u.gif
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 29, 11:32)
Kepuryte, mano trimetis pamates pasiteiravo: "Mama, ar noretum tokios kosmines kepures?"  tongue.gif

as visai noreciau, net audziu minti tokio modeliuko ir sau numegzti blush2.gif
Atsakyti
Rodausi ir as koki ziemini komplekciuka numezgiau savo duktereciai 4u.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
Padekit - mokausi megzti - ir nezinau kaip kepure uzbaigti ir niekaip nerandu kur sitoj temoje parasyta (kaip ten padaryti kad kepure suapvaletu) ?

aciu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2008 12 30, 11:28)
Padekit - mokausi megzti - ir nezinau kaip kepure uzbaigti ir niekaip nerandu kur sitoj temoje parasyta (kaip ten padaryti kad kepure suapvaletu) ?

aciu labai  blush2.gif

jei mezgi 5 virbalais, tai kiekvieno virbalo pradzioj sumezginek po 2 akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 12:53)
jei mezgi 5 virbalais, tai kiekvieno virbalo pradzioj sumezginek po 2 akis 4u.gif

Mezgėjų pasaulyje esu pradinukė, bet šis pomėgis nuo mažų dienų. Ieškojau šioje temoje atsakymo kaip užbaigti kepurę. Mezgu vyrišką kepurę su dviem virbalais, kaip man ją užbaigti???

Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 12:07)
Mezgėjų pasaulyje esu pradinukė, bet šis pomėgis nuo mažų dienų. Ieškojau šioje temoje atsakymo kaip užbaigti kepurę. Mezgu vyrišką kepurę su dviem virbalais, kaip man ją užbaigti???
Iš anksto dėkoju už atsakymus.

jei nori ja uzapvalinti tai tas pats principas kaip su 5 virbalais. visas akis padalink i 4 lygias dalis pzv:pas tave is viso 80 akiu, padalinus gausi 4 kartus po 20 akiu, tai kas 20 akiu sumezgi po 2 akis, tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif
Papildyta:
tik tu akiu vis mazes, tai po to kas 19 akiu, kas 18 ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 13:42)
jei nori ja uzapvalinti tai tas pats principas kaip su 5 virbalais. visas akis padalink i 4 lygias dalis pzv:pas tave is viso 80 akiu, padalinus gausi 4 kartus po 20 akiu, tai kas 20 akiu sumezgi po 2 akis, tikiuosi suprantamai parasiau ax.gif
Papildyta:
tik tu akiu vis mazes, tai po to kas 19 akiu, kas 18 ir t.t....

Viskas labai aišku smile.gif Bandysiu pasinaudoti šia informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2008 12 30, 11:28)

aciu labai  blush2.gif

Na o as darau dar greiciau: padalinu turimas akis i 10 daliu ir sumezgineju po 3 kartu.(arba 2) priklauso nuo siulo storio ir rasto. (pvz: turiu 80 a. sumezgu 2 pirmas, tada 6 pramezgu pagal rasta, tada 3 a. kartu, vel 6-pagal rasta.... eile uzbaigiu sumezgant 2 kartu) 4u.gif

nes uzbaigymo procesas priklauso nuo siulu storio, mezgimo budo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 30, 13:03)
Na o as darau dar greiciau: padalinu turimas akis i 10 daliu ir sumezgineju po 3 kartu.(arba 2) priklauso nuo siulo storio ir rasto. (pvz: turiu 80 a. sumezgu 2 pirmas, tada 6 pramezgu pagal rasta, tada 3 a. kartu, vel 6-pagal rasta.... eile uzbaigiu sumezgant 2 kartu) 4u.gif

nes uzbaigymo procesas priklauso nuo siulu storio, mezgimo budo ir t.t. 4u.gif

zinoma, bet uzbaigiant taip, kaip rasiau, visada graziai uzsiapvalina, nesvarbu koks siulas ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man briga1 aprašymas paprastesnis pasirodė ir aiškesnis. Manau, kad viskas su ta kepure bus ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 00:51)
Na o cia mano kurinukas maziukei, tik sorry uz kokybe, pagauti sunku, dar ir pirstines tokio rasto numezgiau, tai visas komplektukas gavosi.  tongue.gif

user posted image

sveikute, kaip suprantu rasta tai taip kaip pynes???
I virsu mazinai akis ar viska tiesiai mezgei ir tik virsuje suemei i gelyte??? Niekada nemezgiau kepures, bet dabar labai uzsidegiau tai noriu kazka panasaus pameginti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 30 gruodžio 2008 - 15:42