Kepuryte, mano trimetis pamates pasiteiravo: "Mama, ar noretum tokios kosmines kepures?"
QUOTE(briga1 @ 2008 12 29, 00:40)
grozis
QUOTE(Kristina 29 @ 2008 12 29, 11:12)
jau vasarai ruosiates? Grazu.
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 12 29, 11:32)
Kepuryte, mano trimetis pamates pasiteiravo: "Mama, ar noretum tokios kosmines kepures?"
as visai noreciau, net audziu minti tokio modeliuko ir sau numegzti
Rodausi ir as koki ziemini komplekciuka numezgiau savo duktereciai
Padekit - mokausi megzti - ir nezinau kaip kepure uzbaigti ir niekaip nerandu kur sitoj temoje parasyta (kaip ten padaryti kad kepure suapvaletu) ?
aciu labai
aciu labai
QUOTE(Vovere @ 2008 12 30, 11:28)
Padekit - mokausi megzti - ir nezinau kaip kepure uzbaigti ir niekaip nerandu kur sitoj temoje parasyta (kaip ten padaryti kad kepure suapvaletu) ?
aciu labai
aciu labai
jei mezgi 5 virbalais, tai kiekvieno virbalo pradzioj sumezginek po 2 akis
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 12:53)
jei mezgi 5 virbalais, tai kiekvieno virbalo pradzioj sumezginek po 2 akis
Mezgėjų pasaulyje esu pradinukė, bet šis pomėgis nuo mažų dienų. Ieškojau šioje temoje atsakymo kaip užbaigti kepurę. Mezgu vyrišką kepurę su dviem virbalais, kaip man ją užbaigti???
Iš anksto dėkoju už atsakymus.
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 12:07)
Mezgėjų pasaulyje esu pradinukė, bet šis pomėgis nuo mažų dienų. Ieškojau šioje temoje atsakymo kaip užbaigti kepurę. Mezgu vyrišką kepurę su dviem virbalais, kaip man ją užbaigti???
jei nori ja uzapvalinti tai tas pats principas kaip su 5 virbalais. visas akis padalink i 4 lygias dalis pzv:pas tave is viso 80 akiu, padalinus gausi 4 kartus po 20 akiu, tai kas 20 akiu sumezgi po 2 akis, tikiuosi suprantamai parasiau
Papildyta:
tik tu akiu vis mazes, tai po to kas 19 akiu, kas 18 ir t.t....
QUOTE(briga1 @ 2008 12 30, 13:42)
jei nori ja uzapvalinti tai tas pats principas kaip su 5 virbalais. visas akis padalink i 4 lygias dalis pzv:pas tave is viso 80 akiu, padalinus gausi 4 kartus po 20 akiu, tai kas 20 akiu sumezgi po 2 akis, tikiuosi suprantamai parasiau
Papildyta:
Papildyta:
Viskas labai aišku Bandysiu pasinaudoti šia informacija
QUOTE(Vovere @ 2008 12 30, 11:28)
aciu labai
aciu labai
Na o as darau dar greiciau: padalinu turimas akis i 10 daliu ir sumezgineju po 3 kartu.(arba 2) priklauso nuo siulo storio ir rasto. (pvz: turiu 80 a. sumezgu 2 pirmas, tada 6 pramezgu pagal rasta, tada 3 a. kartu, vel 6-pagal rasta.... eile uzbaigiu sumezgant 2 kartu)
nes uzbaigymo procesas priklauso nuo siulu storio, mezgimo budo ir t.t.
QUOTE(liamuna @ 2008 12 30, 13:03)
Na o as darau dar greiciau: padalinu turimas akis i 10 daliu ir sumezgineju po 3 kartu.(arba 2) priklauso nuo siulo storio ir rasto. (pvz: turiu 80 a. sumezgu 2 pirmas, tada 6 pramezgu pagal rasta, tada 3 a. kartu, vel 6-pagal rasta.... eile uzbaigiu sumezgant 2 kartu)
zinoma, bet uzbaigiant taip, kaip rasiau, visada graziai uzsiapvalina, nesvarbu koks siulas
Man briga1 aprašymas paprastesnis pasirodė ir aiškesnis. Manau, kad viskas su ta kepure bus ok
QUOTE(liamuna @ 2008 12 29, 00:51)
Na o cia mano kurinukas maziukei, tik sorry uz kokybe, pagauti sunku, dar ir pirstines tokio rasto numezgiau, tai visas komplektukas gavosi.
sveikute, kaip suprantu rasta tai taip kaip pynes???
I virsu mazinai akis ar viska tiesiai mezgei ir tik virsuje suemei i gelyte??? Niekada nemezgiau kepures, bet dabar labai uzsidegiau tai noriu kazka panasaus pameginti