QUOTE(liamuna @ 2008 09 26, 09:46)
Tai galima padaryti dvyguba+ dar megsti visbaliukais mazesnio Nr, nei patartina. Pernai maziukei savo buvau numezgusi, ir visa ziema nesiojo.
ačiū už atsakymą nešioti tai nešiojo, bet tu juk pati nebuvai pasimatavusi ir perėjusi per lauką aš vis baiminuosi, kad vėjas perpučia
pažiūrėjau vakar maximoj kepures. o kainelės... po 40-50 lt. už tokią kainą galima siūlų pripirkt turbūt 10-čiai kepurių
ir dar pastebėjau, kad tose maximinėse kepurėse, viduje, ties ausytėmis pasiūta medžiagėlė va čia man rodos pats geriausias variantas. ar bandėt kas nors šitaip pagamint vaikučiui kepurėlę?
QUOTE(praeive @ 2008 09 26, 14:09)
tankesne iseina mezgant perliniu rastu: gera, bloga, gera bloga... o atgal: ten, kur buvo gera, mezgi bloga, kur buvo bloga - gera...
tiesa, tokiu rastu graziau iseina vienspalves kepurytes, nes margos jau tada labai raibuliuoja... pvz mano megzta (auksciau pilna nuotrauku) man jau per marga...
tiesa, tokiu rastu graziau iseina vienspalves kepurytes, nes margos jau tada labai raibuliuoja... pvz mano megzta (auksciau pilna nuotrauku) man jau per marga...
ačiū už atsakymą suprantu, kad tankesnė, bet vistiek nebus neperpučiama o aš ir tampriai megzti nemoku