Mielas musu Kutveliuk, kaip siandien atsimenu ta diena, kai suzinojau, kad esi mano pilvuke Nuojauta jau anksciau kuzkejo, kad kazkas yra neiprasto. Ir stai viena sauleta ryta pamatau dvi juosteles. Tada skambinu vyrui, o jis sako, jau nujauciau. Tada skambutis mamai su klausimu ka daryt? Sako, dziaukis. Bet tai nenuramino busimos mamytes, tada i Medicinos diagnostikos centra kraujo tyrimui. Vakare su vyru vaziavom pasiimti atsakymu ir jau Tu, mielas Kutveliuk, mano pilvuke buvai 3-4 savaites. Tai dovana musu pirmuju vestuviu metiniu proga. Oi oi kaip sunku apsakyti kiek jausmu tada aplanke mane. Pirmieji menesiai buvo baisiai sunkus, is lovos negalejau pakilti. Bet po truputi viskas taisesi, grizome i darba. Dabar eina paskutines dieneles ir jos tokios jausmingos. Galiu is laimes apsiverkti vien nuo minties, kad greit galesiu Tave priglausti prie krutines, kad galesiu paziureti i Tavo nuostabias akis, kad galesiu i savo rankas paimti Tavo pedutes, kurias jauciau spardantis. Kad pamatysiu zmogeliuka, kuri 9 menesius po sirdute nesiojau. Taves labai laukia ir busimas tetukas, kai Tu paimsi jo pirstuka ir nepaleisi, kai geles Tave pasiguldyti i lovyte per viduriuka. Kasdien atsikeliu su mintim, gal tai ta diena... Laukiam taves
su meile busimi teveliai
Kaip jausminga Linkiu lengvo gimdymo ir kuo greičiau kūtveliuką glausti prie savęs...Stiprybės būsimiems tėveliams, aukit sveikučiai
aciu. kazkaip norejosi parasyti, kad ant sirdies guli
turbūt mamytė jau supa savo Kutveliuką
Labai grazu
grazu
QUOTE(Nerenata @ 2008 03 14, 13:15)
aciu. kazkaip norejosi parasyti, kad ant sirdies guli
Labai sveikinu, bet kodėl "Kutveliukas" jug tai "Angelėlis" aš jo irgi labai laukiu, kada ateis į šį pasaulį, tiek ir beliko 3mėnesiukai
QUOTE(nikakatė @ 2008 04 09, 13:02)
Labai sveikinu, bet kodėl "Kutveliukas" jug tai "Angelėlis" aš jo irgi labai laukiu, kada ateis į šį pasaulį, tiek ir beliko 3mėnesiukai
aciu, uz sveikinimus Taip tikras angeliukas, vyras kazkaip norejo kitaip isskirtinai pavadinti musu vaikuti.
Nerenata - sėkmės auginant savajį mažuliuką
Grazu!
fainas vardukas