Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai

QUOTE(Anyce @ 2009 09 28, 20:34)
Sviderskis, bet turetu buti brangus. Po to, Sirvydis, bet anas lyg tai is Kauno.

Sviderskį tai žinom, vienas iš geriausiš advokatų lietuvoje, bet jo kainos tikrai deja mums neikandamos.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaNNeTe: 29 rugsėjo 2009 - 20:19
Gal kas zino gera,ne vien mokanti pinigus susisluoti,advokata Siauliuose,teisme galinti apginti kliento teises. Reiktu,kad gerai specializuotusi baudziamosiose bylose,su zalos atlyginimu( civiliniu ieskiniu). T.y. reiktu ginti ne nusikalteli,o nukentejusiji mirksiukas.gif Kokios nuomones apie Kairi..? Man ji labai isgyre,bet kazkaip man...+laabai jau rimtai pirminio mokescio itartinai daug uzsiprase... doh.gif
Turejom V. Blazaiti,bet...
Vienzo,VIENI NUOSTOLIAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 29 rugsėjo 2009 - 21:05
QUOTE(egesichora @ 2009 09 29, 20:45)
Gal kas zino gera,ne vien mokanti pinigus susisluoti,advokata Siauliuose,teisme galinti apginti kliento teises. Reiktu,kad gerai specializuotusi baudziamosiose bylose,su zalos atlyginimu( civiliniu ieskiniu). T.y. reiktu ginti ne nusikalteli,o nukentejusiji mirksiukas.gif  Kokios nuomones apie Kairi..? Man ji labai isgyre,bet kazkaip man...+laabai jau rimtai pirminio mokescio itartinai daug uzsiprase... doh.gif
Turejom V. Blazaiti,bet...
Vienzo,VIENI NUOSTOLIAI

Koki nustate pirmini mokesti labai idomu,jei gali parasyk i a.z.Palyginsiu su Povilaitienes, nors bylos ir skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2009 09 28, 00:05)
Gal žinote kokį gerą advokatą baudžiamųjų bylų klausimais Vilniuje? 4u.gif

jei dar nesuradot, tai Siaip visai nieko advokatas Eugenijus Markevicius, galit pabandyt, kiek susiduriau tas visai zmogiskai isprende mano problemas !!
Atsakyti
Gal kam Kaune teko kreiptis į advokatę D. Peckutę?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2009 10 27, 16:25)
Gal kam Kaune teko kreiptis į advokatę D. Peckutę?

dalyvavo bylose, bet yra fainesnių mirksiukas.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2009 10 28, 22:44)
fainesnių  g.gif  kuria čia prasme?  rolleyes.gif

kompetencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 27, 21:48)
dalyvavo bylose, bet yra fainesnių  mirksiukas.gif

fainesnių g.gif kuria čia prasme? rolleyes.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 29, 10:10)
kompetencijos  smile.gif

ka galetum tada rekomenduot? Reikalinga skiryboms ax.gif Aš pas ja užsiregistravau laiką, tai kažin jei sms praneščiau kad neatvyksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2009 10 29, 10:19)
ka galetum tada rekomenduot? Reikalinga skiryboms  ax.gif  Aš pas ja užsiregistravau laiką, tai kažin jei sms praneščiau kad neatvyksiu  g.gif

Jei sudėtinga byla, tai labai gera advokatė kaune - žvingilienė, kestučio gatvėje dirba berods. O gal ten pas jus sutikimu abiejų - tai trumpa byla.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 29, 10:53)
Jei sudėtinga byla, tai labai gera advokatė kaune - žvingilienė, kestučio gatvėje dirba berods. O gal ten pas jus sutikimu abiejų - tai trumpa byla.

yra šiokių tokių niuancų, todėl nežinau kaip čia bus taikiai ar nelabai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieskau advokato Kaune (reikia parasyti civilini ieskini bei ginti nukentejusiaja teisme). Gal galit ka parekomenduoti?

Ka galit papasakoti apie advokata Bauza?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2009 12 09, 12:29)
Sveikos,

Ieskau advokato Kaune (reikia parasyti civilini ieskini bei ginti nukentejusiaja teisme). Gal galit ka parekomenduoti?

Ka galit papasakoti apie advokata Bauza?

manau, kad brangininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 12 20, 23:28)
Mergaites, reikia gero advokato klaipedoje palikimo klausimais, gal kuri mestelsit kokia pavarde  unsure.gif  doh.gif  doh.gif 
labai labai reikia ir greitai  unsure.gif

Na Klaipėdoje aš kreipčiausi į Tumėną... Kiek teko bendrauti - išmano savo darbą... Arba toje pačioje kontoroje dirba Daugėla... Tik dabar nežinau, kuris geriau sugebėtų atstovauti kliento interesus... Na bet jei byla nėra sudėtinga tai bet kuris, nors truputį išmanantis paveldėjimo teisę sugebės kuo puikiausiai atstovauti...
Atsakyti