Gal kas zino gera,ne vien mokanti pinigus susisluoti,advokata Siauliuose,teisme galinti apginti kliento teises. Reiktu,kad gerai specializuotusi baudziamosiose bylose,su zalos atlyginimu( civiliniu ieskiniu). T.y. reiktu ginti ne nusikalteli,o nukentejusiji Kokios nuomones apie Kairi..? Man ji labai isgyre,bet kazkaip man...+laabai jau rimtai pirminio mokescio itartinai daug uzsiprase... Turejom V. Blazaiti,bet... Vienzo,VIENI NUOSTOLIAI
Gal kas zino gera,ne vien mokanti pinigus susisluoti,advokata Siauliuose,teisme galinti apginti kliento teises. Reiktu,kad gerai specializuotusi baudziamosiose bylose,su zalos atlyginimu( civiliniu ieskiniu). T.y. reiktu ginti ne nusikalteli,o nukentejusiji Kokios nuomones apie Kairi..? Man ji labai isgyre,bet kazkaip man...+laabai jau rimtai pirminio mokescio itartinai daug uzsiprase...
Turejom V. Blazaiti,bet...
Vienzo,VIENI NUOSTOLIAI
jei dar nesuradot, tai Siaip visai nieko advokatas Eugenijus Markevicius, galit pabandyt, kiek susiduriau tas visai zmogiskai isprende mano problemas !!
Na Klaipėdoje aš kreipčiausi į Tumėną... Kiek teko bendrauti - išmano savo darbą... Arba toje pačioje kontoroje dirba Daugėla... Tik dabar nežinau, kuris geriau sugebėtų atstovauti kliento interesus... Na bet jei byla nėra sudėtinga tai bet kuris, nors truputį išmanantis paveldėjimo teisę sugebės kuo puikiausiai atstovauti...