Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai

Sveiki.
Gal kas gali rekomenduoti gerą ir sąžiningą advokatą, turintį patirties skyrybų srytyje? ŠIAULIAI.
Ačiū.
Atsakyti
Sveiki. Labai skubiai reikalinga teisinė pagalba nekilnojamo turto(žemės ) srityje. Rekomenduokit advokatą, žemės turto vertintoją Kaune.
Atsakyti
Sveiki, gal parekomenduotumete advokata Kaune. Situacija tokia, kad davem taisyti telefona su duomenu issaugojimu, atgavus tel. jokie duomenys nebuvo issaugoti. Tel dzvem taisyti i viena is pagrindiniu Lietuvos rysiu kompaniju. Kas galetu uzsiimti siuo klausimu, gal kas nukreipsite?
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit parekomenduoti gerą advokatą Panevėžyje kas nusimano apie Kelių eismo taisyklių pažeidimais? Reikia apskųsti skirtą baudą :-) Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
mielos mamos nesusidekite su advokatu Valerij Kuvsincikov.jis is musu parme 2013m. 3000 litu bet nevygde sutarties isipareigojimu.paskui pareikalavo pasirasyti antra sutarti ir vel paeme tiek pat pinigu ir tada jau ne mums padedinejo o persimete i musu priesinga puse.numynem taka i advokatura ir ne veltui,jis gavo papeikima (o tai jau pasiekimas).dabar duosim i teisma,kad grazintu pinigus.jeigu teko kam su juo susidurti ir likot nepatenkinta rasykit man linagyte@gmail.com ,o geriau paskambinkit 861764379 lina,ji galima pastatyti i vieta.
Atsakyti
Sveiki,noreciau Advokato patarimo .Esu issiskyrusi jau metai ,po teismo nuosprendzio buves vyras per tuos metus isipareigojo man pervesti tam tikra pinigu suma .Metai jau praejo o pinigeliu nera ,aisku su buvusiu buvo pokalbis apie tai ir prasymas is jo puses dar palaukti bent 3 menesius kol surinks visa suma,as sutikau.Tai noreciau paklausti ar teisinga butu patiketi zodziu nepatvitinus tai rastu?Ar yra kazkos senaties terminas siuo atveju ar nebusiu cia nukentejusi.Aciu
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2016 05 02, 13:44)
Sveiki,noreciau Advokato patarimo .Esu issiskyrusi jau metai ,po teismo nuosprendzio buves vyras  per tuos metus isipareigojo man pervesti tam tikra pinigu suma .Metai jau praejo o pinigeliu nera ,aisku su buvusiu buvo pokalbis apie tai ir prasymas is jo puses dar palaukti bent 3 menesius kol surinks visa suma,as sutikau.Tai noreciau paklausti ar teisinga butu patiketi zodziu nepatvitinus tai rastu?Ar yra kazkos senaties terminas siuo atveju ar nebusiu cia nukentejusi.Aciu

issimkit vykdomaji rasta ir krepkites i antstoli. Tada ir pajudes ir bues vyras smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal galite kas parekomenduoti gerą advokatą Šiauliuose ar aplink? Reikalingas skyryboms su vaiko globos išaiškinimu ir skolų dalinimu (kai viena pusė nieko nežinojo apie kitos pusės imamas skolas santuokos metu).
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti gerą skyrybų advokatą Vilniuje, ne tokį, kuris "maloniai bendrauja" arba "žmogiškas", kaip čia kažkas rašė, o kuris tikrai išmano savo reikalą ir su didele patirtimi. Ir aišku, ne milijonus kainuotų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2016 09 07, 11:50)
Gal galit rekomenduoti gerą skyrybų advokatą Vilniuje, ne tokį, kuris "maloniai bendrauja" arba "žmogiškas", kaip čia kažkas rašė, o kuris tikrai išmano savo reikalą ir su didele patirtimi. Ir aišku, ne milijonus kainuotų?  4u.gif

Renata Narbutienė
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2016 09 07, 10:50)
Gal galit rekomenduoti gerą skyrybų advokatą Vilniuje, ne tokį, kuris "maloniai bendrauja" arba "žmogiškas", kaip čia kažkas rašė, o kuris tikrai išmano savo reikalą ir su didele patirtimi. Ir aišku, ne milijonus kainuotų?  4u.gif

Sonata Morozienė. Pirmiausia labai palaikanti. Reta tokių kruopščių advokatų. Dvi bylas išprendė palankiai. Dirbam su trečia.
Jei reikia kontaktų galite į až. Bet yra berods ir viešai skelbiami.
Atsakyti
Sveiki. Gal galetumet parekomenduoti gera advokata Vilniuje kad padetu zemes paveldejimo byloje. Gerai butu jaigu jis turetu didele patirti ir taip pat nebutu labai brangus.
Atsakyti