http://velnioadvokatas.lt/
Labas
, tai ko gi cia puolat visos
, tg nenorit neikit, as tai vaikstau, dar nei vienoj byloj nepavede
Ir ne branginykas...
Pirma kart, kai pazystama jį mums rekomendavo, irgi, pagooglinau, radau, kad mantijos netekes, nebedirba advokatu ir t.. Tai tikrai MB sakiau, jau kad su juo neprasidesim... Na bet ka zn,
as juo pasitikiu, kiek kartu buvom, nenuvyle, uz konsultacijas isvis pinigu neima
O bylos pas mus, susijusios su NT... Na o atstovauja tai ne jis. Pavardes neviesinsiu
Ir is tikrųjų, cia gi tema apie advokatus, ir kam koks geresnis, taip, kad visi turim teise rinktis
Ir dar
tiesa pasakius man visiskai dzin, ar jo ta imone skirybu centras ar dar kazkaip vadinas, kiekvienas kaip ismano uzsidirba sau duonai... Man svarbiausia, kad ADVOKATAS NENULUPA LB DAUG, GAUTI VISAPUSISKA PAGALBA, INFORMACIJA, GALIMUS SPRENDIMO VARIANTUS, GREITUS PROCESUS IR KOKYBISKA ATSTOVAVIMA... mano atveju, kaina atitinka kokybe
Ir is tikro, kiek as nueinu, tai zmoniu pas ji lb daug, nemazai laukia... tai ka, zn, jei jau toks blogas, nieks neitu.
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2012 02 22, 21:56)
Kokia dar
įmonė ,,Velnio advokatas", tokios registre nėra...
Prisigalvoja jis visokių kvailų ir juokingų pavadinimų, ar tai rimtas teisininkas?
Jis yra VšĮ ,,Nacionalinis skyrybų centras", UAB ,,Tikroji turto kaina" vadovas, dar skelbiasi įkūręs neformalų judėjimą ,,Druskininkų gynimo frontas" ir eilę visokių kitokių nesąmoningų pavadinimų organizacijas...
O kur jus radot parasyta įmone?
prisigalvoja neskaitydamos zinuciu
, projektas ten
Nu gal juokinga kam, bet veikia atrodo
Ten advokatu kontora, maza kaip registruota