Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai

QUOTE(mama berta @ 2012 02 23, 12:40)
o tai mamytes kaune,ar nera ne viena nustatinejusi tevyste ir islaikyma su advokato pagalba 4u.gif taip nesinori samdytis pirmo pasitaikiusio pagal skelbima. doh.gif

tikrai labai gera žvingilienė,daug kas ja mini,daug kartų mačiau rimtai atstovauja žmones.sau ją imčiau kaune.vilniuje irgi turiu nusižiūėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sefiene*: 23 vasario 2012 - 19:07
http://velnioadvokatas.lt/
Labas 4u.gif , tai ko gi cia puolat visos biggrin.gif , tg nenorit neikit, as tai vaikstau, dar nei vienoj byloj nepavede 4u.gif Ir ne branginykas...
Pirma kart, kai pazystama jį mums rekomendavo, irgi, pagooglinau, radau, kad mantijos netekes, nebedirba advokatu ir t.. Tai tikrai MB sakiau, jau kad su juo neprasidesim... Na bet ka zn, g.gif as juo pasitikiu, kiek kartu buvom, nenuvyle, uz konsultacijas isvis pinigu neima g.gif O bylos pas mus, susijusios su NT... Na o atstovauja tai ne jis. Pavardes neviesinsiu blush2.gif

Ir is tikrųjų, cia gi tema apie advokatus, ir kam koks geresnis, taip, kad visi turim teise rinktis 4u.gif

Ir dar biggrin.gif tiesa pasakius man visiskai dzin, ar jo ta imone skirybu centras ar dar kazkaip vadinas, kiekvienas kaip ismano uzsidirba sau duonai... Man svarbiausia, kad ADVOKATAS NENULUPA LB DAUG, GAUTI VISAPUSISKA PAGALBA, INFORMACIJA, GALIMUS SPRENDIMO VARIANTUS, GREITUS PROCESUS IR KOKYBISKA ATSTOVAVIMA... mano atveju, kaina atitinka kokybe blush2.gif Ir is tikro, kiek as nueinu, tai zmoniu pas ji lb daug, nemazai laukia... tai ka, zn, jei jau toks blogas, nieks neitu. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2012 02 22, 21:56)
Kokia dar įmonė ,,Velnio advokatas", tokios registre nėra...  lotuliukas.gif Prisigalvoja jis visokių kvailų ir juokingų pavadinimų, ar tai rimtas teisininkas? laugh.gif Jis yra VšĮ ,,Nacionalinis skyrybų centras", UAB ,,Tikroji turto kaina"  vadovas, dar skelbiasi įkūręs neformalų judėjimą ,,Druskininkų gynimo frontas" ir eilę visokių kitokių nesąmoningų pavadinimų organizacijas... lotuliukas.gif

O kur jus radot parasyta įmone? biggrin.gif prisigalvoja neskaitydamos zinuciu blush2.gif , projektas ten biggrin.gif Nu gal juokinga kam, bet veikia atrodo biggrin.gif

Ten advokatu kontora, maza kaip registruota mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausimas alytiškėms. Štai advokatų sąrašas, kurie dirba daugiau su šeimos teise:
G. Gromovas, D. Vaitkevičienė, Petrauskienė, Šeperienė, Pliauga.
Gal kuriai teko su vienu iš jų turėti reikalų ir kokie buvo atsiliepimai.
Manau tema bus ne man vienai naudinga.
Taigi pasidalinkime patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2012 02 23, 19:06)
tikrai labai gera žvingilienė,daug kas ja mini,daug kartų mačiau rimtai atstovauja žmones.sau ją imčiau kaune.vilniuje irgi turiu nusižiūėjus  biggrin.gif

na, ji mano ,,priešo" advokatė. tiksliau jos sūnus... matyt ji buvo perbrangi. tai nu nžn... nesakyčiau kad bais idealu, matyt kaip kam wink.gif
Atsakyti
smile.gif pirmiausiai reiktu apsispresti, kokioje srityje advokato reikia. Nes vienas gali buti super civilines teises srityje, o baudziamojoje - visiskas nulis. smile.gif

na, kaip stomotologas gimdymui priimti smile.gif

antra, ar jums reikia tik ieskini paruost, atsiliepima skunda parasyt, ar ir atstovauti?

yra nemazai privaciai profesionaliai dirbanciu teisininku,konsultuojanciu ir ruosianciu dokumentus zymiai pigiau nei advokatas, kartais net gerokai kokybiskiau smile.gif tiesa, jis jus negales atstovauti teisme. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 04 09, 20:19)
smile.gif pirmiausiai reiktu apsispresti, kokioje srityje advokato reikia. Nes vienas gali buti super civilines teises srityje, o baudziamojoje - visiskas nulis. smile.gif

na, kaip stomotologas gimdymui priimti smile.gif

antra, ar jums reikia tik ieskini paruost, atsiliepima skunda parasyt, ar ir atstovauti? 

yra nemazai privaciai profesionaliai dirbanciu teisininku,konsultuojanciu ir ruosianciu dokumentus zymiai pigiau nei advokatas, kartais net gerokai kokybiskiau smile.gif tiesa, jis jus negales atstovauti teisme.  smile.gif

Taip, as sutinku su Jumis. Tesininkas irgi gali visus dokumentus paruosti kaip ir advokatas. Beje jis ir pirmos instancijos teisme gali atstovauti. Pas mus savoka "advokatas" labai ispusta.
Atsakyti
QUOTE(Trofeja @ 2012 04 10, 09:24)
Taip, as sutinku su Jumis. Tesininkas irgi gali visus dokumentus paruosti kaip ir advokatas. Beje jis ir pirmos instancijos teisme gali atstovauti. Pas mus savoka "advokatas" labai ispusta.

Ne tik pirmos instancijos teisme....reikia nepamirsti, kad pagal pakeista istatyma dabar apeliacinis dazniausiai vyksta rasytiniu procesu....teisininkas negali atstovauti tik baudziamosiose, o visur kitur su igaliojimu gali smile.gif jie sudaro sutartis su advokatais, nezinau as samdziausi teisininka, mano byla ejo iki apeliacijos visur mane atstovavo, neturejau jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2012 02 23, 19:06)
tikrai labai gera žvingilienė,daug kas ja mini,daug kartų mačiau rimtai atstovauja žmones.sau ją imčiau kaune.vilniuje irgi turiu nusižiūėjus  biggrin.gif

pritariu Jums... tik gerus atsiliepus tekę girdėti smile.gif kad principinga ir einanti iki galo, nors brangi ax.gif va mano giminėj vieni ją pasiėmė, tai ji ir sūnus jos, padėjėjas,(kiek pasakojo į pirmus posėdžius ėjo, o po to abu dabaigė) teismuose "taškėsi" ir verti pinigėliai buvo pasiekto rezultato, tad tikrai rekomenduoju 4u.gif drinks_cheers.gif

p.s. sūnaus pavardė tokia pati wink.gif jis eina tada, kai vertina procesą vienu iš lengvesnių, jei mato, kad reikės teisinio sverto eina abu arba jo mama - advokatė smile.gif pas giminaičius pradžiai ėjo tik jis, po to abu, tai labai nepergyvenkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hope2: 10 balandžio 2012 - 11:31
QUOTE(Vover@ @ 2011 04 20, 09:54)
As nesenai naudojausi advokato Arvydo Aranausko paslaugomis ir likau labai patenkinta, tad noriu ir jums rekomenduoti,  kadangi labai atsakingai ir profesionaliai atlieka darba.  :super  :super  :super

Dėl profesionalumo pasakyti negaliu, nes atsisakiau. Tik dėl įkainių - šiaip brangokas. Avanso norėjo vien už medžiagos išstudijavimą, nors dar jokių garantijų ar imsis, ar mane tenkins pasiūlymai.
Tai tiek mano patirties su juo.
Atsakyti
QUOTE(olialt @ 2012 05 05, 12:40)
Dėl profesionalumo pasakyti negaliu, nes atsisakiau. Tik dėl įkainių - šiaip brangokas. Avanso norėjo vien už medžiagos išstudijavimą, nors dar jokių garantijų ar imsis, ar mane tenkins pasiūlymai.
Tai tiek mano patirties su juo.

O ko jūs tikėjotės. Advoktas savo laiko dėl jūsų negaiš už dyką nė mintutės. LAIKAS - PINIGAI. Tokia yra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 05 05, 21:34)
O ko jūs tikėjotės. Advoktas savo laiko dėl jūsų negaiš už dyką nė mintutės. LAIKAS - PINIGAI. Tokia yra tiesa.

g.gif tai pvz gali būti mokama konsultacija, kurios metu viskas aptariama, susitariama ir įsigilinama ir konsultuojama... o jei avanso prašo, o vėliau netiks jo sąlygos, tai kažkaip negražu
Atsakyti
QUOTE(Hope2 @ 2012 04 10, 11:28)
pritariu Jums... tik gerus atsiliepus tekę girdėti smile.gif kad principinga ir einanti iki galo, nors brangi  ax.gif va mano giminėj vieni ją pasiėmė, tai ji ir sūnus jos, padėjėjas,(kiek pasakojo į pirmus posėdžius ėjo, o po to abu dabaigė) teismuose "taškėsi" ir verti pinigėliai buvo pasiekto rezultato, tad tikrai rekomenduoju  4u.gif  drinks_cheers.gif

p.s. sūnaus pavardė tokia pati wink.gif jis eina tada, kai vertina procesą vienu iš lengvesnių, jei mato, kad reikės teisinio sverto eina abu arba jo mama - advokatė smile.gif  pas giminaičius pradžiai ėjo tik jis, po to abu, tai labai nepergyvenkit

o tas ,,taškymasis" kažin jiem labai reikalingas? smile.gif ,,taškytis" iki tam tikro lygio reik. nosr advokatai tik siekia apgint klientą, kad ir kokių nesąmonių vedinas jie eitų į teismą doh.gif
Atsakyti