Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai

QUOTE(meskius_0417 @ 2011 11 29, 20:22)
mums su teisiniu procesu/atstovavimu teisme 1000 lt

Na gal kaune kainos kitos...siaip manau, kad is dalies akiu dumimas yra dalivavimas teisme advokato, nebent ten pas jus kokie gincai kyla, nes kitu atveju nera su kuo bylinetis...ir advokatas ten tiesiog netures ka veikti...
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 11 29, 19:17)
mano pajamos per didelės, jei apie tai kalba.
O šiaip susitariau su advokate Vilma.
Ačiū Jums

nea schmoll.gif , kalba ne apie nemokamus advokatus, o apie tai, kad padėtų parašyt socialiniame skyriuje kokia juristė smile.gif o jei advokatas 1000 lt plėšia už tokią bylą, tai jau tyliu doh.gif tokių bylų 100 mačius, jos trunka labai trumpai ir advokatai retai būna, nes ten jie neturi ką veikt biggrin.gif
kadangi seniai seniai kalbėjomės vienoj temoj, tai aš Tau tu, ne jūs biggrin.gif
kokia advokatės pavardė g.gif tame mieste daug žinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 29 lapkričio 2011 - 21:35
QUOTE(AIVUKĖ @ 2011 11 29, 22:33)
nea schmoll.gif , kalba ne apie nemokamus advokatus, o apie tai, kad padėtų parašyt socialiniame skyriuje kokia juristė  smile.gif  o jei advokatas 1000 lt plėšia už tokią bylą, tai jau tyliu doh.gif  tokių bylų 100 mačius, jos trunka labai trumpai ir advokatai retai būna, nes ten jie neturi ką veikt  biggrin.gif
kadangi seniai seniai kalbėjomės vienoj temoj, tai aš Tau tu, ne jūs biggrin.gif
kokia advokatės pavardė  g.gif tame mieste daug žinau ax.gif

niu žinok, dabar tik prisiminiau, kur mes piešėmės Sveika 4u.gif
Su tais advokatais,įdomiai, žinok jau vieno atsisakiau, nes irgi 1000 prašė, visi šaipėsi, kad tipo daug. Viena pažįstama pasiūlė, būtent ta Vilmą, sako mano tėvą išsuko ten iš keblios situacijos - sako niu ne brangininkė. Pasiskambinau sako o apie 800 lt jei nereikia atstovauti teisme tai 600 lt. Bet aš paniškai bijau tokių įstaigų kaip teismas - tai sakau jau man prašyčiau su smile.gif Niu o kai atėjau pasikalbėti, kai pasakiau kiek dokų jau negaunu, nes su mama eiti nesugebu, o notarė įgaliojimo jau nerašo - tai ir kaina pakilo iki 1000 lt:(
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2011 11 18, 15:19)
Advokate Jelena Koltakova. Gal kas nors galite ka nors apie ja pasakyti (Kaunas). Aciu  4u.gif

Pasakyti nelabai ką..., bet jeigu byla susijusi su cviliniais teisiniais santykiais - galiu rekomenduoti vieną TIKRAI DĖMESIO vertą advokatą (jeigu visdar reikia teisinės pagalbos)?
Atsakyti
QUOTE(Zygimantasss @ 2011 12 20, 22:10)
Pasakyti nelabai ką..., bet jeigu byla susijusi su cviliniais teisiniais santykiais - galiu rekomenduoti vieną TIKRAI DĖMESIO vertą advokatą (jeigu visdar reikia teisinės pagalbos)?

tai ka rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(Merlin @ 2011 12 20, 22:43)
tai ka rekomenduotumete?

Jeigu Kaune - rekomenduoju advokatą Ramūną Širvį.
Jeigu Vilniuje - rekomenduoju advokatą Deividą Kursevičių.

Jeigu domima, rašykite man į elektroninį paštą ir galėsiu pateikti daugiau informacijos (kokiom bylom pastarieji advokatai užsiima, koks jų darbo pobūdis, darbo metodai, bendravimas su klientais, garantijos ir pan.). Forume skelbti nenoriu, nes tai bus savotiška reklama, kurios, kaip bebūtų gaila, puslapio administratorius netoleruoja, ir tokiu būdu žmonėms reikalinga informacija yra atitinkama apimtimi apribojama...
Atsakyti
QUOTE(Zygimantasss @ 2011 12 21, 00:06)
Jeigu Kaune - rekomenduoju advokatą Ramūną Širvį.
Jeigu Vilniuje - rekomenduoju advokatą Deividą Kursevičių.

Jeigu domima, rašykite man į elektroninį paštą ir galėsiu pateikti daugiau informacijos (kokiom bylom pastarieji advokatai užsiima, koks jų darbo pobūdis, darbo metodai, bendravimas su klientais, garantijos ir pan.). Forume skelbti nenoriu, nes tai bus savotiška reklama, kurios, kaip bebūtų gaila, puslapio administratorius netoleruoja, ir tokiu būdu žmonėms reikalinga informacija yra atitinkama apimtimi apribojama...

Nemanau, kad advokatai bylose, gali suteikti kazkokias garantijas, nes teisinguma lietuvoje vykdo teismas...
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie advokate Dana Zvingiliene? Sudetingesne skirybu byla su turtiniais gincais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mademoisellee: 21 gruodžio 2011 - 12:11
QUOTE(Ancele @ 2011 12 21, 10:13)
Nemanau, kad advokatai bylose, gali suteikti kazkokias garantijas, nes teisinguma lietuvoje vykdo teismas...

Garantijų dėl bylos baigties NE, bet kalbėdamas apie garantijas kitą šio žodžio reikšmę turėjau omenyje - Garantijas apie bylos perspektyvumą, nuo kurio priklauso galimas bylos scenarijus.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 12 21, 14:10)
Ka galite pasakyti apie advokate Dana Zvingiliene? Sudetingesne skirybu byla su turtiniais gincais.

Tokia kaip ir daugelis kitų, nieko ypatinga ir kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GOLD whiteris: 23 gruodžio 2011 - 10:10
QUOTE(GOLD whiteris @ 2011 12 23, 11:07)
Tokia kaip ir daugelis kitų, nieko ypatinga ir kainos  doh.gif

Na kainos gal ir nemažos, bet girdėjau nemažai labai gerų atsiliepimų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 12 27, 08:06)
Na kainos gal ir nemažos, bet girdėjau nemažai labai gerų atsiliepimų  cool.gif

Griaustinė, o atsiliepimai tie geri apie Zvingiliene tik is SM ar is Jusu pacios patirties,teko bendrauti su advokate? Ar gal Jusu pazistamiems teko?
Atsakyti