Įkraunama...
Įkraunama...

Advokatai

QUOTE(Savannaa @ 2011 10 05, 16:39)
klystat. dnr ne abejones sudeda ta pat sekunde visus taskus...bet yra ir kitu budu nustatyti...
jei tevas mires...

a, nu tada kiti niuansai g.gif ar vaiko gimimo liudijime tevas irasytas ? ekshumuoja palaikus krastutiniais atvejais kiek zinau g.gif cia jau reikia turbut su advokatu sneketis ax.gif
Atsakyti

QUOTE(AistėP @ 2011 09 11, 16:14)
man teko susidurti su tokiu advokatu V. V. Jukna (Kaunas), jis pagyvenes, taigi patirties manau tikrai turi, bet.... man jis nepatiko, nes jau nuo pat pradziu pastebejau, jog nemoka tinkamai bendrauti, ko paklausi to negausi, arba kelias minutes galvoja ir vis tiek nieko aiskaus nepasako. Teismo posedzio metu ilgai masto ka pasakyti. As manau, kad advokatas turetu greitai orientuotis situacijoje, greitai replikuoti ir t.t. Keletas jo pliusu: moka uztempti teisminio proceso laika, turi nemazai pazinciu. Beje, jis siule man pabendrauti su juo is moteriskos puses, taigi moterys atsargiai smile.gif tiesa, veliau kai as atmeciau toki pasiulyma ir isvis atsisakiau jo paslaugu, advokatas paaiskino, jog pajuokavo... Tai stai kokia mano patirtis. 

blink.gif, neblogi juokeliai. Šiaip tai, kaip ir kiekvienoj profesijoj, visokių žmonių advokatų luome yra. Kas liečia pažintis, Kaune jos labai svarbios biggrin.gif , čia apskritai egzistuoja Kauno teisė biggrin.gif .
Atsakyti
As gero advakato kaip ir nezinau, neteko susidurt... bet zinau viena, kad jei rimti reikalai...tai geriau kreiptis pas ta, kuris dirbo teiseju.... ax.gif
Atsakyti
Gal kasnors buvote susidure su Kauniete advokate Jurate Kelpsaite? Kokie atsiliepimai apie ja,ar kieta? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Siauliu mieste, siuo metu bandau prisiteisti alimentus (esam neissiskyre), Lankausi pas advokate Rascenkovskaja, o teiseja bus Mataitiene. Gal kas is mamyciu jau susiduret su sia beda? Ko tiketis? Ko laukti?
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2011 11 11, 19:53)
Norėčiau kad kas parekomenduotu gera advokata Panevežyje.

A.Kolpertas kietas dėdė thumbup.gif
Atsakyti
musu irgi Mataitiene, rytoj teismas. buvo parengiamasis. Labai tyliai kalba nesikabinejo. o kas ryt - neisivaizduoju.
Atsakyti
klausimelis toks-skyrybose turejau advokate.ar privalo advokate dalyvauti kompensacijos isieskojime is mano buvusio sutuoktinio,ar po skyrybu,tai lieka mano problema?
gal kas nors esate susidure su kompensacijos isieskojimu issireikalavimu po skyrybu?
Papildyta:
buves sutuoktinis labai vangiai atsiskaitineja su manimi-po kelis simtelius perveda.paskaiciavus i ateiti,tai visa suma as gausiu tik po keliasdesimties metu.
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2011 11 17, 15:42)
klausimelis toks-skyrybose turejau advokate.ar privalo advokate dalyvauti kompensacijos isieskojime is mano buvusio sutuoktinio,ar po skyrybu,tai lieka mano problema?
gal kas nors esate susidure su kompensacijos isieskojimu issireikalavimu po skyrybu?
Papildyta:
buves sutuoktinis labai vangiai atsiskaitineja su manimi-po kelis simtelius perveda.paskaiciavus i ateiti,tai visa suma as gausiu tik po keliasdesimties metu.

advokatas privalo dalyvauti teismo procese - o paskui tai jau Jusu ir anstolio reikalas unsure.gif nebent ji paduotumet is naujo i teisma, kad nevykdo teismo isipareigojimu ax.gif
Atsakyti
dekui uz informacija.
Papildyta:
tik viena beda,kad antstoliai man nelabai gali padeti-nes teismo sprendime parasyta-ypareigojamas ismoketi kompensacija.zodis ypareigojamas neturi tokios juridines galios kaip zodis-priteisiama-siuo atveju antstoliai gali imtis pries ex,sutuoktini tam tikru veiksmu.o kai ypareigojamas-tai tada jau tik geranoriski priminimai apie skola belieka.
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2011 11 17, 16:02)
dekui uz informacija.
Papildyta:
tik viena beda,kad antstoliai man nelabai gali padeti-nes teismo sprendime parasyta-ypareigojamas ismoketi kompensacija.zodis ypareigojamas neturi tokios juridines galios kaip zodis-priteisiama-siuo atveju antstoliai gali imtis pries ex,sutuoktini tam tikru veiksmu.o kai ypareigojamas-tai tada jau tik geranoriski priminimai apie skola belieka.

siulyciau pasikonsultuoti su tuo paciu advokatu ka galima sitoj situacijoj pasiekti smile.gif
Atsakyti
bandziau kreiptis pas ja pagalbos,bet ji nelabai linkusi man padeti.
todel ir klausiau,ar po skyrybu privalo man padeti advokate,ar lieku viena su iskilusiom problemom.
kreipiausi i keleta antstoliu kontoru-jie vienu balsu man paaiskino magisko zodzio-ypareigoja-prasme.negali priversti ex,a ismoketi man kompensacija.
Atsakyti