QUOTE(ermelinda @ 2010 06 18, 13:32)
Gal kam teko girdėti apie advokatą P.Labanauską Šiauliuose, pasiskaičiau, kad nebrangia ima, tai ir nuėjau pas jį dėl skyrybų, bet dabar jau galvoju ar neteks gailėtis, jau trečia diena, kaip turėjo dokumentus suruošti, bet vis rytoj ir rytoj, tai jau tikrai...būtų įdomu sužinoti, gal kas turėjo reikalų su juo, o tai jau kažkaip pradedu abejoti, ar nebus, kad skūpus moka 2 kartus...
Man teko pries pora metu su Labanausku susidurt, nes mano tevas i ji kreipesi del skyrybu. Tikrai labai niekam tikes, iskart avansu paeme pinigus, tik nebepamenu kiek 200 ar 300. ir tase menesi, kiek tevas paskambindavo tiek jam vis tai teismai tai trukdziai tai problemos, niekaip nieko nedare kad viskas pajudetu is pradinio tasko, kol man truko kantrybe ir paskambinus tam advokateliui tiesiai sviesiai pasakiau atsibodo laukti atiduodi pinigus cia ir dabar arba kreipsimes i tam tikras institucijas, tai kai nuvykau pinigu ir net nepradetu tvarkyt popieriu, jis mums grazino 100 lt ir pasake kad dar su tokia kaip as neteko susidurti, keista kad zmones tokie naivus ir kantrus ir duodasi tokiu advokatu isnaudojami.