Sveikos,gal kas Siauliuose esate susidurusios su advokatu Vitaliju Metelica?
QUOTE(Donma @ 2010 08 10, 12:32)
Sveikos,gal kas Siauliuose esate susidurusios su advokatu Vitaliju Metelica?
kaune žinau tokia pavarde, tai šiauliuos gal brolis?
gal kam teko susidurti su A.Sakalausku is Marijampoles? idomi bet kokia info
Advokatas Anatolijus Novikovas Vilniuje ateity esant teisinei "bedai" kreipsiuos tik i ji
Panos, gal turejote reikalu su Jonu Langiu (Vilnius II advokatu kontora)? Skubiai laukiu info
QUOTE(gurana @ 2010 08 20, 11:02)
kaip jau rašiau - civ. bylose man Žvingilienė - geriausia Jei man reiktų -Kaune tik ją rinkčiausi
QUOTE(gurana @ 2010 08 20, 11:17)
o kaip su kainom pas ja? ikandamos?
nežinau, tik mačiau 100 kartų kaip ji atstovauja kitus jos kontora buvo kestučio gatvėje, nžn tiksliau
Sveikos Aš Šiauliuose susidūriau su advokatu Aldevinu Ščigla. Gal esat girdėjusios ką nors apie jį? Aš jį gavau iš valstybės, dėl alimentų priteisimo. Taip pat norėčiau paklausti, gal žinote Šiauliuose kokį gerą, bet nelabai baisiai brangų advokatą, nagrinėjantį tokias bylas?
QUOTE(Redžiuus @ 2010 08 21, 10:50)
Sveikos Aš Šiauliuose susidūriau su advokatu Aldevinu Ščigla. Gal esat girdėjusios ką nors apie jį? Aš jį gavau iš valstybės, dėl alimentų priteisimo. Taip pat norėčiau paklausti, gal žinote Šiauliuose kokį gerą, bet nelabai baisiai brangų advokatą, nagrinėjantį tokias bylas?
aš galiu tik pasakyti , su kuriuo (-ia) Šiauliuose tikrai nereikia susidėti. Ėmė ypač brangiai, o kaip atstovavo...tiksliau tylėjo, nieko nepatarė ir t.t. Išdūrimas aukščiausio laipsnio. Kadangi pokalbis apie dalies honoraro grąžinimą nedavė vaisių-bent jau kitus perspėsiu. Nepatingėkit paieškoti atidžiau, bent jau su pora rekomendacijų.
Labas gal kas ka nors girdejo apie advokatu kontora MTLegal. Gal galit pakomentuoti?
QUOTE(Katulis1028 @ 2010 08 20, 16:18)
Labas, gal galit rekomenduoti advokata Kaune, ismananti nekilnojamo turto klausimus, pirkimo pardavimo sutartis? Labai reikia. Jei ne viesai bent i AZ
Man padėjo ir ne tik šiais klausimais A.Šiugždienė
Labas merginos
Susikloste tokia situacija,kad vyksta teismas del islaikymo. Padaviau ieskini ir tevas parase toooki atsakima i ieskini Taigi man reik protingai,tinkamai ir teisingai parasyt atsakyma i jo atsakima i mano ieskini (gerai skamba)
Todel labai prasau pasidalinkit info ar parekomenduokit gera specealista, konkretu ir "nagla" advokata ....na tiesiog TIKRA advokata is KLP . to atsakimo surasymui.....
"
P.s. gal isivaizduojat kiek mazdaug kainuotu susipazinimas su byla ir atsakimo surasymas?
Is anksto dekoju.
Susikloste tokia situacija,kad vyksta teismas del islaikymo. Padaviau ieskini ir tevas parase toooki atsakima i ieskini Taigi man reik protingai,tinkamai ir teisingai parasyt atsakyma i jo atsakima i mano ieskini (gerai skamba)
Todel labai prasau pasidalinkit info ar parekomenduokit gera specealista, konkretu ir "nagla" advokata ....na tiesiog TIKRA advokata is KLP . to atsakimo surasymui.....
"
P.s. gal isivaizduojat kiek mazdaug kainuotu susipazinimas su byla ir atsakimo surasymas?
Is anksto dekoju.