Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Viktoryte, mano mamos nepykino ir visas nėštumas buvo lengvas, o aš per pirmą nėštumą pykino du mėnesius, iš jų pusantro net iš lovos išlipt negalėjau nuo vėmimo ir silpnumo. Ir svoris krito, o gydytoja liepė tik namie būti ir laukt, net į ligoninę nesiuntė.

Su antru nėštumu ir vėl tas pats košmaras nuo penktos savaitės, tik dabar jau prisiverčiu lipt lauk iš lovos, vis tiek judant užsiimant kažkokia labai lengva malonia veikla padeda truputi pamiršt tą pykinimą.
Atsakyti
As irgi noreciau pakalbet apie pykinima, as 10 savaite kaip laukiuosi, ir mane pastoviai pykinima, tampo, bet nevemiu, butinai turiu kazka uzkast, labiausiai man padeda surios lazdeles, tai darbe pastoviai jas valgau, kitaip tikrai lekciau i tualeta, stiprybes visoms, mes viska del tu savo mazuciu istversim
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif Esu 7sav. nescia nestuke.gif visi "dziaugsmai" dar tik prasideda. Nuo 6sav prasidejo lengvas pykinimas, sunku buvo suprasti kaip ji numalsinti. Ryte atsikelus atrodo norisi valgyt, bet pagalvojus ar pazvelgus i maista pradeda pykinti. Todel alkio troskima visu pirma numalsinu ivairiais skysciais, ir tik veliau, kai pykinimas sumazeja, uzvalgau. Kaip ir kitos rase svarbu nepersivalgyti ir nedaryti dideliu tarpu tarp valgymo , kad nesijaustumete alkana. (bent man tai irgi pasireiskia pykinimu). blink.gif Tikiuosi, kad kai mano mazylis pilvelyje dides, pykinimai sumazes ir nereiks draugauti su tuoletu. blush2.gif
Visom sekmes, laikykites! 4u.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Mane po truputi pykinti pradėjo nuo 6 nėštumo savaitės, nors nesmarkiai. Pastebėjau, kad pykinti pradeda, kai pasijuntu alkana. Jei ryte ant tuščio skrandžio išgeriu vandes iškarto riesta. Bet va jei nuolat palaikau persivalgymo būseną ar artimą tam, tai super thumbup.gif jaučiuosi puikiai, jokio šleikštulio. Tai dabar taip ir darau, nuolat palaikau pilną skrandį ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes smile.gif. Labai labai aciu uz patarimus!
Mums jau 10 sav, bet su sleikstuliu vis sunkiau darosi kovoti. Valgyti jau net nezinau ka, tiesiog vartau "meniu" mintyse ir nuo ko nepykina ta ir valgiau biggrin.gif. Pykina dazniausiai vakarais, manau, kad tai dazniausiai susije su nuovargiu. Diena, kai veiklos daug, prasivaikstau, dirbu, smegenys uzimtos, tai ir negalvoju apie sleikstuli. Viesajame transporte buna bloga - kvapai, supimas ir t.t. Kai "Mentos" paciulpiu, padeda. Gumos nenaudoju, nes skrandis tada sulciu daugiau isskiria, alkis greiciau ateina, o tai irgi nemalonu.
Visai saldumynu nebenoriu - mesos irgi ne visada. Kartais is vis maistas be skonio atrodo, nors vyras ir sako, kad skanu...
Va, dar galiu valgyt kiausinius, kai jau visai nieks nelenda, o skrandis marsus groja. Vyras juokiasi, kad ten pas mane trise sedi lotuliukas.gif
Pas ginekologe klausiau, kas padeda nuo sleikstulio. Sake, kad nera vaistu, bet kai labai labai bloga, ar pradeda pilvo apacia skaudet, galima gero konjako isgert truputi. Nors ir baisiai skamba, bet viena karta teko isbandyti - kai skausmai suriete per daug padirbejus fiziskai. Padejo stebuklingai - skausma kaip ranka nueme. Ir tikrai - prieslaikinius gimdymus taip ir ligoninese stabdo...
Sekmes visoms!
Atsakyti
Per pirma nestuma, sveikata buvo puiki, o dabar sesta savaite pradejo pykinti, pasiziuriu i veidrodi, kad as visa balta, valgyti nieko negaliu doh.gif
Atsakyti
mano pilviukui nestuke.gif jau 12 savaitele. Pries tai nuo kokios 4 sav atsirado sleikstuliukas, bet nestiprus ... "smagiausia" vakarais, nes po darbo dienos jauciuosi issunkta ir pati nzn ko noriu ir kas man daros ... tikiuosi 4u.gif visi nemalonus pojuciai jau eina i pabaiga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snieguoliuke: 30 birželio 2008 - 21:28
Sveikutes, na man vakar gine patvirtino 5 su puse savaites nestuke.gif kol kas kazkokio tampymo panasaus i vemima nejauciu, tikiuosi ir nebus g.gif labiausiai ko bijau, tai si savtg iki antrad vaziuoju su darbu i komandiruote i kita sali, nemazai teks masinoj laiko praleisti, tai bijau, kad tik pykinimas neuzeitu, butu labai nemalonu, nes vaziuosiu su darbo sefais. bandysiu nusipirkt apsaugai mentos, kaip kazkuri rasete kad padeda, gal dar gumos kokios metines bandysiu nusipirkt, tikiuosi kad dar praslinksiu be pykinimu iki ktos savaiteles vidurio. o dar kvaila klausima uzduosiu blush2.gif , o tas pykinimas pasireiskia kaip vemimu ar tik noru tai daryti ir tampymu? ar skirtingai buna?aciu
Atsakyti
Pykinimas visaip pasireiskia - vienos vemia iki negalejimo, kitas tik tampo, kitoms tik siaip sleikstu...

Man vakar suejo 7 savaites, tai tuo paciu ir prasidejo "dziaugsmai". miegu pastoviai (dabar turiu atostogas), siandien ir vakar visa diena guliu lovoje, negaliu net vaikscioti, taip silpna. apie maista irgi - tik pagalvoju, pasidaro slykstu kone nuo visko, tai beveik nieko ir nevalgau. per pora dienu jau numeciau 3 kg! manes nepykina taip stipriai, bet kazkoks sleikstulys kamuoja...

jauciuosi kaip kazkokia ligone, tikrai per tokius pojucius susilpneja laukimo dziaugsmas... o iki 12 ar 16 savaites atrodo dar taip toli.... blink.gif

Atsakyti

jauciuosi kaip kazkokia ligone, tikrai per tokius pojucius susilpneja laukimo dziaugsmas... o iki 12 ar 16 savaites atrodo dar taip toli.... blink.gif
[/quote]
na stiprybes ir kantrybes, laikykis, nepamatysi, kaip praleks tos savaiteles. itariu tokie 'dziaugsmeliai' ir manes neuzilgos lauks.... doh.gif
Atsakyti
Mane pykina galima sakyti kasdien, tik dar nevemiau. Tikiuosi, kad gal kaip nors apsieisiu be sito dziaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2008 06 24, 21:13)
Viktoryte, mano mamos nepykino ir visas nėštumas buvo lengvas, o aš per pirmą nėštumą pykino du mėnesius, iš jų pusantro net iš lovos išlipt negalėjau nuo vėmimo ir silpnumo. Ir svoris krito, o gydytoja liepė tik namie būti ir laukt, net į ligoninę nesiuntė.

Su antru nėštumu ir vėl tas pats košmaras nuo penktos savaitės, tik dabar jau prisiverčiu lipt lauk iš lovos, vis tiek judant užsiimant kažkokia labai lengva malonia veikla padeda truputi pamiršt tą pykinimą.

Oi,kaip aš Jus visas užjaučiu ir linkiu stiprybės.
Kaip nors. Mano draugės irgi visos tris menesius ziauriai kankinosi.
Veme ir svorio numete.
Na, as vis tiek labai dziaugiuosi kad geria jauciuosi, jokio pykinimo ir apetitas labai geras. noris mesos ir stipriai valgyt. Bet i saldumynus paziuret negaliu.
Gal cia reiskia kad berniukas bus?smile.gif ar tikite tais prietarais? wub.gif
Atsakyti