Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Man 7 sav., tai ne tiek kad pykina kiek visą laiką jaučiu šleikštulį ir taip nuo bet kokio maisto ar kvapo g.gif valgyt atrodo nieko nenoriu... bet užtenka paimti vieną kasnį (prisiversti) ir viskas ok smile.gif savaitgalį visą laiką siaubingai norėjau gerti... tai labai padėjo ... mamos rauginti agurkai biggrin.gif
o šiaip tai sunku... vakar vyrui kotletus gaminau... maniau ir numirsiu virtuvėje... biggrin.gif bliamba kol minkiau mėsą viskas dar gerai - tik pradėjau kepti i vsio - pažiūriu į keptuvę ir atrodo viskas biggrin.gif apie tai, kad dar ir valgyt tą nesąmonę - net minčių nebuvo cool.gif
Atsakyti
Man tai padėjo homeopatiniai vaistukai thumbup.gif
Gydytoja sake kad jie visiskai nepakenks vaikuciui
po kelis lasus 3 kartus per diena isgeriu ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutyte @ 2008 06 10, 16:44)
Man tai padėjo homeopatiniai vaistukai  thumbup.gif
Gydytoja sake kad jie visiskai nepakenks vaikuciui
po kelis lasus 3 kartus per diena isgeriu ir viskas  ax.gif

kas cia per vaistukai, prasom pavadinima rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
jo pasakykite vaistu pavadinama biggrin.gif nes man sakes,negaliu rytais be tualeto blush2.gif ziauriai pykina nuo visko,i kava net ziuret negaliu,i kai kuri maista taip pat ;/
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 03 25, 10:25)
Nesąmonė čia kažkokia, (aš visiškai nevartoju alkoholio, nerūkau, nevalgau saldžiai, rūgščiai, aštriai ir riebiai) pirmas šešias savaites manęs visiškai nepykino o nuo septintos pasidėjo vėmimas tai nuo ko mano organizmas tai galėjo užsiteršti per savaitę? Nebent nuo blogų minčių  lotuliukas.gif

Na, aš laukiuosi jau 7-8 savaite bet nevemiau nei karto ir labai tuo dziaugiuosi, nes visos mano drauges per pirmus tris nestumo menesius labai issikankino-isvien veme.
O del to sveiko gyvenimo, tai nezinau. Valgau ko noriu ir per daug neziuriu:) kartias ir vyno taure ar brendzio su kava isgeriu-nemanau kad cia jau taip blogai. Mano zemas spaudimas, tai pakelia. tokie tai reikalai. Manau cia kiekvienam skirtingai ir individualiai. mano mama kai manes laukesi irgi neveme-tai galima isvesti teorija kad tai paveldima:)
Papildyta:
Raugintus ir marinuotus agurkelius arba pomidorus tai ir as labai pamegau:)
Valgyt niekada nemegau daryt, o dabar ypac-turbut ir mane erzina tie kvapai ir visas procesas. ir is vis-nervuotumas padidejes, tai naturalu manau. sekmes ir jums:)
Atsakyti
QUOTE(Viktorytė @ 2008 06 17, 10:48)
Na, aš laukiuosi jau 7-8 savaite bet nevemiau nei karto ir labai tuo dziaugiuosi, nes visos mano drauges per pirmus tris nestumo menesius labai issikankino-isvien veme.
O del to sveiko gyvenimo, tai nezinau. Valgau ko noriu ir per daug neziuriu:) kartias ir vyno taure ar brendzio su kava isgeriu-nemanau kad cia jau taip blogai. Mano zemas spaudimas, tai pakelia. tokie tai reikalai. Manau cia kiekvienam skirtingai ir individualiai. mano mama kai manes laukesi irgi neveme-tai galima isvesti teorija kad tai paveldima:)
Papildyta:
Raugintus ir marinuotus agurkelius arba pomidorus tai ir as labai pamegau:)
Valgyt niekada nemegau daryt, o dabar ypac-turbut ir mane erzina tie kvapai ir visas procesas. ir is vis-nervuotumas padidejes, tai naturalu manau. sekmes ir jums:)

Mano mama net nežino kas reišia toksikozė. Gimde du kartus ir neturėjo problėmu su pykinimu, valge ka norėjo. O aš visus savo du nėštumos vos ne iki 7 mėnėsio nuo kiekvieno kvapo vos nevemdavau. Mane laaabai pykino,bet vemiau tik porą kartu. O alkoholio tikrai nevartuojau, esų grežtai nusistačiusi prieš alkoholio vartuojimą nėštumo metų. O kada dar su pilvuku ruko ,man toks vaizdas atrodo baisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 17, 11:02)
Mano mama net nežino kas reišia toksikozė. Gimde du kartus ir neturėjo problėmu su pykinimu, valge ka norėjo. O aš visus savo du nėštumos vos ne iki 7 mėnėsio nuo kiekvieno kvapo vos nevemdavau. Mane laaabai pykino,bet vemiau tik porą kartu. O alkoholio tikrai nevartuojau, esų grežtai nusistačiusi prieš alkoholio vartuojimą nėštumo metų. O kada dar su pilvuku ruko ,man toks vaizdas atrodo baisus blush2.gif

Na, taip tikrai baisu. reikia save saugoti ir ziureti. Brendzio su kava isgeriu-nes labai zemas spaudimas, jei ka-pats gydytojas parekomendavo:) rulyt niekada nerukiau.
O valgyt manau reikai viska ko nori-nes to reikalauja tavo organizamas.
Su tuo vemimu-tai vienom pasiseka, o kitoms-nelabai:)smile.gif
Atsakyti
man jau 7 savaites ir tik sia savaite prasidejo kosmaras verysad.gif as net noreciau viena karta issivemt,nes mane tampo ,bet nevemiu.ir siaip visa diena jauciu ne tai kad pykinima, bet greiciau bloguma gerkleje ir skarndis atrodo nedirba doh.gif o su uosle tai isvis kazkokia nesamone-visi kvapai mane erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2008 06 20, 16:29)
man jau 7 savaites ir tik sia savaite prasidejo kosmaras verysad.gif as net noreciau viena karta issivemt,nes mane tampo ,bet nevemiu.ir siaip visa diena jauciu ne tai kad pykinima, bet greiciau bloguma gerkleje ir skarndis atrodo nedirba  doh.gif  o su uosle tai isvis kazkokia nesamone-visi kvapai mane erzina  doh.gif

Na, sveika įstojus į laukiančiųjų blogumų klubąwink.gif":) praeis jie, kažkur apie trečia mėnesį.
Aš tai džiaugiuosi kad apetitas geras ir viska susitvarkau pati, stipri esu. Nevemiu, kartais blogumas buna, bet tik kartais.
Visi kazkaip gasdino mane-kad jau nestumas tai labai baisus dalykas-o kol kas esu labai patenkinta savo savijauta. man jau 8 savaites nestumo nestuke.gif
Stiprybes visoms linkiu.iki
Atsakyti
Laikykitės visos būsimos mamytės 4u.gif labai jus suprantu, pati atkentėjau pati tą " džiaugsmą" iki 13 savaitės, nuo 6-os... per šituos mėnesius numečiau 6-7 kg, vaikščiojau, kaip distrofikė, nes ir šiaip esu smulkaus sudėjimo... Baisu prisiminti, kas buvo... ir ligoninės ir biuleteniai, o tas ištisas pykinimas visą parą tiesiog žudė... Bet dabar jaučiuos jau daug geriau ir priaugau 2kg rolleyes.gif labai džiaugiuos mirksiukas.gif tikiu, kad visos pasieksit tą džiaugsmingą finišą mirksiukas.gif labai to linkiu thumbup.gif laikykitės visos mamytės thumbup.gif nestuke.gif ir tiesiog bandykit ieškot, kas galėtų padėt, nors man netiko niekas iš čia patartų " vaistukų" nei imbieras, nei sausi sausainukai, o nuo vandens vėmiau toliau nei mačiau unsure.gif
stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Aplankė ir mane šitas džiaugsmas. Pradėjo nuo septintos sav. dabar dešimta. Bloga nuo visko, dažnai tik tampo, bet jei būnu neseniai pavalgius tai tenka ir su maistu atsisveikint. Bėgant laikui ištyriau kaip sakoma nuo ko bloga t.y ryte nueit i tualeta nepažiaugsėjus-misija neįmanoma, toliau nui skalbimo miltelių kvapo, kai reikia išmest šiukšles ir susibridinu. na vienu žodžiu pasidariau jau labai jautri ax.gif o skrandį taip dažnai skauda, kad jau gal eisiu daryt kokių tyrimų nes net nejauku, gal jau čia kokia rimtesnė problema pritapo. Vienu žodžiu galiu pasakyti kad jei taip ir ilgiau bus visai riesta verysad.gif
Atsakyti
man pykinimas po truputi baigiasi su 9-a savaite, dabar visai jau nebepykina, nei karto nevemiau ax.gif
tikrai isitikinau, kad pykindavo rytais, kol skrandis tuscias, pavalgius praeidavo. Tad pasistenkit jau lovoje pabude kazka uzkasti suraus ir gal praeis 4u.gif

O del kvapu doh.gif negaliu eiti parduotuveje i zalios mesos skyriu unsure.gif
Atsakyti