Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(EvelinaS.B. @ 2008 05 11, 19:23)
joa, mineralinis tai negazuotas turi buti, nes gazuotas tai skrandi gali sudirginti, kol nezinojau- geriau, tai i r  paskausta retkarciais doh.gif  bet su liaku gal susitvarkys smile.gif

O as geriu tik gazuota mineralini dabar, nes nuo negazuoto pykina kaip ir nuo paprasto vandens. O saltas mineralinis su burbuliukais, ledukais ir citrinos gabaliukais tikrai kartais padeda ax.gif
Atsakyti
Aš kai laukiausi pykino iki 6 mėnesio doh.gif blink.gif bet ištvėriau, būdavo ryte atsikėlus išgeri vandens ir bėgi vemti tongue.gif nepadėjo jokie imbierai niekas išskyrus obuolius, pradėjau valgyti dar ne visai prinokusius žaliankas, nes prinokusių dar nebuvo, svarbu buvo kad būtų rūgštūs, bigsmile.gif tai praktiškai visus tuos 6 mėn obuoliais ir prasimaitinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2008 05 14, 08:39)
nepadėjo jokie imbierai niekas išskyrus obuolius, pradėjau valgyti dar ne visai prinokusius žaliankas, nes prinokusių dar nebuvo, svarbu buvo kad būtų rūgštūs,  bigsmile.gif tai praktiškai visus tuos 6 mėn obuoliais ir prasimaitinau  cool.gif

thumbup.gif as ir obuoliu nemazai valgau. aisku literaturoj galima skirtingai rast, kazkur skaiciau kad negerai daug obuoliu (idomu kas tas "daug" g.gif ). Bet kazkaip labai sunku laikytis visu tu rekomendaciju, kai ziauriia bloga isvis dziaugiuos kad bent kazka i skrandi galiu isimest. einamiausi dabartiniai pusryciai - arbatele su minkstom baronkytem thumbup.gif anskciau be jogurtu ir sureliu negalejau gyvent, dabar net paziuret i juos nebenoriu schmoll.gif biggrin.gif dar tiesa vakar isgirdau toki patarima ciulpti shaldytas spanguoles (vesina burna, plius spanguoles nesaldzios...) - pati dar nebandziau, nezinau ar veiksminga, sako padeda... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diddy: 15 gegužės 2008 - 06:45
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cloudlet @ 2008 05 14, 09:39)
Aš kai laukiausi pykino iki 6 mėnesio doh.gif  blink.gif  bet ištvėriau, būdavo ryte atsikėlus išgeri vandens ir bėgi vemti  tongue.gif  nepadėjo jokie imbierai niekas išskyrus obuolius, pradėjau valgyti dar ne visai prinokusius žaliankas, nes prinokusių dar nebuvo, svarbu buvo kad būtų rūgštūs,  bigsmile.gif tai praktiškai visus tuos 6 mėn obuoliais ir prasimaitinau  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Melinauskaite @ 2008 03 30, 18:12)
Sveiki, as jau neviena kaip 9savaitės, bet jaučiuosi labai puikiai. Nereikia lakstyti i tuoleta visa diena ir ten sedeti biggrin.gif Tik labai daug miegu... g.gif

Aha, o kas nemiega? Vyras juokiasi, sako galetum tai ismiegotum 24 valandas....bet jau geriau miegu, nei wc bandau kazka padaryti, kad nejausciau sleikstulio.... verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Kai buvau pirmasyk pastojusi - pykino, negalejau nieko valgyti. Svorio isties priaugau nedaug, sunus gime sveikas ir stiprus. Dabar laukiuosi antro - pykinimas velgi yra, bet skirtingai nei pirmasyk as pradejau ziauriai nerealiai valgyti - viska, be sustojimo. Per trejeta savaiciu akivaizdziai suapvalejau. Bijau pagalvoti kas bus toliau. jei skrandis nors kiek tuscias - bloga, todel kemsu bele ka. Zinau kad tai blogai, taciau nebezinau kaip sau padet. Zinau kad paskui tie kilogramai labai gadina nervus. Per tris savaites as ju nenumesiu, reiks daug daugiau pastangu. Gal kam panasiai buvo?
Atsakyti
mane tai iki dabar pykina, kazkur nuo 5 men kai prasidejo tie nemalonumai, tai ir nesibaigia doh.gif kadangi tyrimai geri ir nieko blogo nerado, tai padare isvada kad vaikas uzspaudzia ten viska uztat ir pykina, patare valgyt daznai ir po mazai, bet kad vistiek pykina, aciu dievui jau nebedaug ir liko, o jums daugumai tai po 12 sav. turi baigtis, bet yra isimciu, geriau jomis nebuti, nes ir taip kuo toliau tuo daugiau visokiu pasaliniu pojuciu atsiranda mastau.gif Sekmes jums visoms nesiojant savo mazyliukus
Atsakyti
pradzioje nestumo lyg bande pykinti, bet kazkaip laiku pasiskaiciau, kad padeda maistas su imbieru -tai pasirinkau zaliaja arbata su imbieru -gerdavau kiekviena ryta pusryciaudama, tai kazkaip nueme visa ta nemalonu reikala. tai galiu drasiai teigti, kad man padejo zalioji arbata su imbieru smile.gif rekomenduoju pabandyti (gali ir nepadeti, juk organizmai musu skirtingi, bet pabandyti verta)
Papildyta:
QUOTE(Jureka @ 2008 05 21, 15:08)
mane tai iki dabar pykina, kazkur nuo 5 men kai prasidejo tie nemalonumai, tai ir nesibaigia  doh.gif kadangi tyrimai geri ir nieko blogo nerado, tai padare isvada kad vaikas uzspaudzia ten viska uztat ir pykina, patare valgyt daznai ir po mazai, bet kad vistiek pykina, aciu dievui jau nebedaug ir liko, o jums daugumai tai po 12 sav. turi baigtis, bet yra isimciu, geriau jomis nebuti, nes ir taip kuo toliau tuo daugiau visokiu pasaliniu pojuciu atsiranda  mastau.gif Sekmes jums visoms nesiojant savo mazyliukus

bet kaip matau nebedaug beliko laukti iki stebukliuko smile.gif nors pacios paskutines laukimo dienos sunkiausios, nes jau tikrai LAUKI... linkiu kuo lengvesnio likusio laiko nesioti bei lengvo ir greito gimdymo smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, na ir man jau su antru nestumu toksikoze pasireiske, tiek su pirmu, tiek su antru, nemanau, kad cia kuo detas moters gyvenimas iki to ir per nestuma
Atsakyti
Sveikos visos, smile.gif
na o man viskas tikriausiai priešingai , net nežinau ar čia džiaugtis ar verkt reikia blush2.gif , nes manęs visiškai nepykina, na buvo anksčiau pora kartų toks mažytis šleikštuliukas nupūrtęs bet tik tiek...

O žalios arbatos negalima gerti, nes joje yra labai daug kofeino 4u.gif

[quote=*Virginija*,2008 05 21, 15:17]
pradzioje nestumo lyg bande pykinti, bet kazkaip laiku pasiskaiciau, kad padeda maistas su imbieru -tai pasirinkau zaliaja arbata su imbieru -gerdavau kiekviena ryta pusryciaudama, tai kazkaip nueme visa ta nemalonu reikala. tai galiu drasiai teigti, kad man padejo zalioji arbata su imbieru smile.gif rekomenduoju pabandyti (gali ir nepadeti, juk organizmai musu skirtingi, bet pabandyti verta)
Papildyta:

Atsakyti
o siaip merginos pasakykit nuo kada pradeda pykinti???man turbut kokios 7 - 8 savaites tai dar ne???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 05 27, 15:01)
o siaip merginos pasakykit nuo kada pradeda pykinti???man turbut kokios 7 - 8 savaites tai dar ne???? biggrin.gif

man kazkur pradejo apie 7 savaite pykinti 4u.gif

o dabar ryte isigudrinau tik atsikelus negerti skysciu (nes jei isgerdavau tai viskas atsidurdavo WC), o tik lovyteje sugrauzti krekeriuka, tada dar pagulineju ir jau antra diena nebereikia draugauti su WC thumbup.gif
Atsakyti