Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Evelinute:) @ 2009 09 28, 12:25)
na, mergaites laikykimes kartu, cia juk tik laikinai, vaikelio laukimas viska atpirks...  4u.gif

Sakai atpirks? Aš matyt būsiu baisi motina, nes mintis, kad gims vaikelis, tampantis vonioj ir slankiojant kaip zombiui man visiškai nepadeda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 08 spalio 2009 - 07:57
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 07, 15:59)
zinok gali gali  biggrin.gif mane pykino nuo 8 savaites iki pat galo. tiesa, jau paskutiniais menesiais ne kasdien, bet gana daznai. ir net gimdymo stala teko aptersti  lotuliukas.gif

išgasdinai tu cia mane...būtų visiškai nemalonu...kas dien praktiškai dar 6 mėn. jausti šleikštulį ir pykinimą.
Tarpkitko mane jau mažiau pykina ir mėsytę jau pradėjau valgyt biggrin.gif
Atsakyti
Jei pykina viso nėštumo metu, tai pagal Bobučių išmintį bus dukrytė bigsmile.gif
Jei taip, tai vemt galiu kasdien blush2.gif wub.gif susitaikysiu su tuo smile.gif

Šnd vos spėjau iki wc nulėkt darbe doh.gif Fontanai prasideda tik pavalgius...
Atsakyti
sveikutės, aš visą šitą praėjau.Kaip prasidėjo nuo 6 sav. , taip iki pat 4 mėnesių.jau maniau visai nuprotėsiu, nes pykinimas buvo nežmoniškas, nors nevemdavau, bet tąsydavo visą dieną nuo pat ryto iki pat vakaro.Netgi naktį atsibudus pažiūrėti 1,5 metų dukrytės neužmigdavau, nes pykindavo. schmoll.gif nepadėjo nei jokios arbatos, nei vaistai nuo pykinimo, niekas, reikėjo tik išlaukti ax.gif žinau, kad dabar mamytėms, kurias pykina nepadėsiu, bet geriausias gydytojas yra laikas smile.gif Ir man atrodė, kad tai niekada nesibaigs, bet vieną dieną tiesiog atsikėliau ir nebepykino biggrin.gif sėkmės nestuke.gif , ir daugiausia kantrybės. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis,

Mums jau 6a savaite prasidejo, ir pries pora dienu- baisus pykinimas, kuris tesiasi nuo ryto iki vakaro verysad.gif Siryt pabandziau suvalgyti imbieriniu sausainiuku, pries islipant ryte is lovos, ir padejo... Jau tik pora kartu trumpam pykinimas i svecius atejo, bet greit ir dingo...
Dar sakiau, pabandysiu darbe dazniau valgyti, nes dabar tik per pietus visko prisikemsu ir tada blogaaa buna verysad.gif

o kazin, imanoma gauti nedarbingumo lapeli (bent savaitei), kai labai pykina? g.gif
Atsakyti
Skaitydama čia žinutes susidariau įspūdį, kad daugelį pykina pavalgius, o man atvirkščiai, kol valgau nepykina, bloga pasidaro kai tik išalkstu, jei ilgiau nepavalgau tai jausmas toks kad tuoj apsivemsiu, bet blogiausia, kad net nera ka vemti blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ar busimos mamytes smile.gif

As cia naujoke,nutariau prisijungti,kai panestejau mums 8 savaite nestuke.gif prasidejo nestumo ''malonumai'',pykina beveik kasdien kartais visa diena arba vakarais,vat ir dabar pykina jau net atrodo nezinia kur pasinesti i kuria puse detis,jei taip ilgai tesis nezinau kaip reikes istverti,praktiskai jauciuosiu kaip neigali buciau,nieko nepajegiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemunėlis @ 2009 10 09, 13:49)
Jei pykina viso nėštumo metu, tai pagal Bobučių išmintį bus dukrytė  bigsmile.gif 
Jei taip, tai vemt galiu kasdien blush2.gif  wub.gif susitaikysiu su tuo smile.gif

Šnd vos spėjau iki wc nulėkt darbe doh.gif Fontanai prasideda tik pavalgius...

mane pykina nuo pat pradzios iki dabar. bus berniukas smile.gif trys skirtingi daktarai patvirtino. kartais ta taisykle negalioja...
Papildyta:
QUOTE(edituska @ 2009 10 18, 17:16)
Sveikos mamytes ar busimos mamytes  smile.gif 

As cia naujoke,nutariau prisijungti,kai panestejau mums 8 savaite  nestuke.gif  prasidejo nestumo ''malonumai'',pykina beveik kasdien kartais visa diena arba vakarais,vat ir dabar pykina jau net atrodo nezinia kur pasinesti i kuria puse detis,jei taip ilgai tesis nezinau kaip reikes istverti,praktiskai jauciuosiu kaip neigali buciau,nieko nepajegiu  verysad.gif

laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emely @ 2009 10 15, 16:16)
Skaitydama čia žinutes susidariau įspūdį, kad daugelį pykina pavalgius, o man atvirkščiai, kol valgau nepykina, bloga pasidaro kai tik išalkstu, jei ilgiau nepavalgau tai jausmas toks kad tuoj apsivemsiu, bet blogiausia, kad net nera ka vemti  blink.gif  blush2.gif

kaip ir as - privalesi ismokti gyventi su pusryciais, sausainuku, baranku visuomet bus tavo rankinej mirksiukas.gif mane ivairiai - ir tusciu, ir pilnu buna...
Atsakyti
Mums jau 17 savaite bet vis dar pykina 4u.gif Aisku nepalyginsi kaip buvo pries menesi, bet vis tiek negaliu pasakyti kad jauciuosi gerai doh.gif Laukiu nesulaukiu kol pagaliau pasijusiu NESCIA o ne ligone biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes,

paskaicius jusu komentarus susidariau nuomone, kad as ne vienintele jauciuosi siaubingai, nors tik 5 savaite nestumo, bet pykinimas tesiasi nuo ryto iki vakaro. tikiuosi po poros menesiu praeis. maistas netinka joks, iskyrus kiausiniene ax.gif ir rugscius obuolius... suprantu, kad reikia susitaikyti su sia naturalia ir nauja busena, bet tai nera lengva...

visoms geros savijautos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diviana @ 2009 10 31, 22:58)
Sveikos esamos ir busimos mamytes,

paskaicius jusu komentarus susidariau nuomone, kad as ne vienintele jauciuosi siaubingai, nors tik 5 savaite nestumo, bet pykinimas tesiasi nuo ryto iki vakaro. tikiuosi po poros menesiu praeis. maistas netinka joks, iskyrus kiausiniene  ax.gif  ir rugscius obuolius... suprantu, kad reikia susitaikyti su sia naturalia ir nauja busena, bet tai nera lengva...

visoms geros savijautos  4u.gif

Oi kaip aš tave suprantu... Mėtinius saldainius bandei? Kol laikydavau ledinuką burnoj, kažkaip lengviau būdavo..Dabar kol nuvažiuoju iki darbo kramtau mėtinę kramtomąją gumą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 01 lapkričio 2009 - 10:23
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 11 01, 11:22)
Oi kaip aš tave suprantu... Mėtinius saldainius bandei? Kol laikydavau ledinuką burnoj, kažkaip lengviau būdavo..Dabar kol nuvažiuoju iki darbo kramtau mėtinę kramtomąją gumą...

na metiniu saldainiu dar nebandziau, bet butinai reiks pabandyt... aciu uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti