Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Na ir ziaurumelis kaip pykina... kaip bloga... ir istisa diena... Net pasaulis atrodo visas juodas, juodas... Na kazkas ziauraus, auginu dar maziuka 1.5 metuku vos istengiu jam valgyt padaryt... Su pirmu nestumu atrodo viskas daug lengviau praejo nors irgi pykino.
Viskas daugiau niekada negimdysiu... bo taip ir isprotet galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 06 rugsėjo 2009 - 07:33
QUOTE(Diinna @ 2009 09 06, 08:32)
Na ir ziaurumelis kaip pykina... kaip bloga... ir istisa diena... Net pasaulis atrodo visas juodas, juodas... Na kazkas ziauraus, auginu dar maziuka 1.5 metuku vos istengiu jam valgyt padaryt... Su pirmu nestumu atrodo viskas daug lengviau praejo nors irgi pykino.
Viskas daugiau niekada negimdysiu... bo taip ir isprotet galima

Pritariu tau... aš neįsivaizduoju, ką reiktų daryti, jeigu dar vieną vaiką turėčiau... Toks jausmas kad esi išbraukta iš gyvenimo, darai viską per kažkokią prievartą, kaip daržovė kokia..
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 09 03, 14:14)
Et tau gerai, o man biuletenio nedavė, liepė vaikščioti, nes tipo reikia... Jaučiiuosi visai kaip tu ir irgi pavydžiu toms, kurios nepatyrė šitų simptomų..

O kodel reikia vaikscioti butinai? Na, ta prasme, as suvokiu, kad aktyviai sveika gyventi, lengviau gimdyti ir t.t. Bet kai busimai mamytei laaaaaabai bloga, tai mano gydytoja sako, kad reikia ilsetis ir atgauti jegas, bei pasilepinti (ginekologe tos pacios nuomones) ax.gif
Gal tavo gydytoja jau pagyvenusi ir taiko senus metodus, na tipo "visos iskente ir tu kentek"?
Man atrodo, kad jei blogai jautiesi, tai imk biuleteni ir ilsekis 4u.gif

Man jau 14 sav. pagaliau thumbup.gif Truputeli apmazejo pykinimas ir vemiu jau reciau, bet silpnumas kamuoja baisulinis. Sunku darbe istverti verysad.gif
Na, bet guodziuosi tuo, kad beliko darbe kamuotis tik 3 menesiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 09 07, 14:25)
O kodel reikia vaikscioti butinai? Na, ta prasme, as suvokiu, kad aktyviai sveika gyventi, lengviau gimdyti ir t.t. Bet kai busimai mamytei laaaaaabai bloga, tai mano gydytoja sako, kad reikia ilsetis ir atgauti jegas, bei pasilepinti (ginekologe tos pacios nuomones)  ax.gif
Gal tavo gydytoja jau pagyvenusi ir taiko senus metodus, na tipo "visos iskente ir tu kentek"?
Man atrodo, kad jei blogai jautiesi, tai imk biuleteni ir ilsekis  4u.gif

Man jau 14 sav. pagaliau  thumbup.gif  Truputeli apmazejo pykinimas ir vemiu jau reciau, bet silpnumas kamuoja baisulinis. Sunku darbe  istverti  verysad.gif
Na, bet guodziuosi tuo, kad beliko darbe kamuotis tik 3 menesiukai  rolleyes.gif

nea, jauna mano ginė.. ji motyvavo tuo, kad gulint visą laiką krenta spaudimas ir dar blogiau būna... Sako, jeigu bus blogai ateik, bet jeigu jau guldysiu tai visam nėštumui. Taip ir likau nesupratusi, o kodėl visam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 09 07, 16:06)
nea, jauna mano ginė.. ji motyvavo tuo, kad gulint visą laiką krenta spaudimas ir dar blogiau būna... Sako, jeigu bus blogai ateik, bet jeigu jau guldysiu tai visam nėštumui. Taip ir likau nesupratusi, o kodėl visam?  g.gif

Man atrodo, kad jus tiesiog nesusisnekejot smile.gif Jei ir toliau labai blogai jausiesi, tu paskayk jai, kad noretum bent savaitele pailseti,atsigauti, o ne gulimo rezimo visa nestuma.
Nes gulimas rezimas skiriamas jau kritiniu atveju, kai gresia persileidimas ar busima mamyte tam tikrom ligom serga, bet kai kamuoja toksikozes tai neskiria gulimo rezimo g.gif nebent i ligonine jau guldo ir laselines lasina, kai visai visai blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 08 rugsėjo 2009 - 07:07
su abiem bernais be galo be krašto pykino. bet nevėmiau. tuos kelis mėnesius praktiškai nieko nevalgiau. paskui praėjo ir gerai. su pana nepykino, ėdžiau ir ėdžiau smile.gif
Atsakyti
o mane ne tik pykina, bet ir vemiu. unsure.gif Taip buvo ir pirma kart kai pastojau, tai prisiminu kaip kazkoki kosmara. Stikline vandens isgeriu ir toliau begu vemt. Tiek istaso kad verkiu atsisedus. Nuo imbiero dar labiau, nes jo nemegstu, bandziau ir tabletes, tai pasigailejau. Nzn ko imtis ir kaip pasilengvinti. Gal prasysiuos i ligonine jei taip ir toliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2009 09 13, 09:23)
o mane ne tik pykina, bet ir vemiu.  unsure.gif Taip buvo ir pirma kart kai pastojau, tai prisiminu kaip kazkoki kosmara. Stikline vandens isgeriu ir toliau begu vemt. Tiek istaso kad verkiu atsisedus. Nuo imbiero dar labiau, nes jo nemegstu, bandziau ir tabletes, tai pasigailejau. Nzn ko imtis ir kaip pasilengvinti. Gal prasysiuos i ligonine jei taip ir toliau.  g.gif

Labai suprantu ir uzjauciu jus 4u.gif Pazystama situacija. Man tokiu atveju siek tiek padedavo gilus kvepavimas prie atviro lango. Del valgio tokiais momentais geriausia nieko nebandyti deti i burna (nebent buna atveju, kai taip skrandi taso del to, kad esate labai isalkusi, tada geriau pabandyti uzkasti paprasta juodos duonos sumustini su suriu, bet nedaug).
Vienas patarimas - neperalkite, t.y. stenkites visada tureti po ranka kazka kramtomo - nesaldziu ryziu paploteliu, obuoliu, man patikdavo plonyciai imbieriniai sausainukai is "Rutos" p-ves.

Man sia savaite jau geriau thumbup.gif Dar bijau labai dziaugtis, bet manau, kad suejus mano pilveliui 15 sav. uzsibaige mano vemimu dienos... ax.gif

Sveikateles visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Didziausia uzuojauta mamytems kurios isgyvena "pykinimo" perioda.
As iki 6 sav. dziaugiaus, kad jauciuos labai gerai, na, o paskui kai prasidejo blink.gif iki 12 savaites taaaaip pykino, kad vyrui sakiau, jog noriu eutanazijos. O padejo man toks dalykas kaip laselines smile.gif Kai jau vos kojas pavilkau, ginekologe sako, gal pabandyk laseline pasistatyt, tik reiks moketi uz jas. Na ir ka, jau po pirmos dozes akyse prasviesejo, pirma karta po 2 menesiu pavalgyt galejau smile.gif O po 4 doziu jau visai kaip zmogus jauciaus smile.gif Tad dabar zinau, kad kai (jei) lauksiuos kita karta- tiek laiko nesikankinsiu, imsiu ir pasiprasysiu tu laseliniu smile.gif
Na, o dabar mes jau 6 men. ir jauciames fantastiskai smile.gif
Atsakyti
Mums jau 14-ta savaite, labai tikiuosi, kad greitai pykinimas praeis. Dienos metu dar nieko, o vakare gryzus is darbo tik gulet galiu. O jei kazka tvarkytis pradedu, tada jau klozeta apsikabinus sedziu.. Zinau, kad kai kurias taip pykina visa nestuma. Baisu! Jau man dabar gyvenimas pajuodes atrodo nuo blogumo, tik ta viltis, kad 14-15 savaite praeis. Gyvenu laukimu bigsmile.gif
Atsakyti
Laba visoms, na va, paskaitinėjau aš čia, tai supratau, kad ne man vienai taip blogai, dabar 9 savaitė eina, kažkaip iki šios savaitėlės nebuvo taip blogai. Dabar pykina kiaurą dieną, nebežinau, kur dėtis, darbe reikia sėdėt, o su tokia sveikata tai nors skradžiai žemę prasmegt unsure.gif Labai tikiuos, kad baigsis šis periodas, tik va įdomu, kodėl būtent šią savaitę, kodėl anksčiau taip blogai nebuvo? g.gif
Atsakyti
sveikutes ir as papasakosiu savo pykinimo istorija.tikriausiai nuo 7 sav.atsirado toks keistas kutenimas gerklej,kuris prabegus kelioms dienoms pradejo pykinti ir iki vemimo.pykinimas visa para tesesi mazdaug iki 15 sav.o vemimas kiekviena ryta,tik atsistojus is lovos iki 20sav.dabar man 37 sav.ir vis dar pavemiu,bet jau reciau,kartais 1,kartais 3 kartus i savaite...tikiuosi po gimdymo baigsis sitas "malonumas",nes jau atrodo,kad niekada jis nesibaigs.dar niekada nesu tiek vemus,kiek per nestuma...
Atsakyti