QUOTE(kierika @ 2009 08 21, 14:34)
Sveikutes, mes jau pradejom skaiciuoti 12 savaite , o pykinti pradejo nuo 6, prasikankinau tris savaites, ir suzinojau, kad vaistineje kuri gamina vaistus galima isigyti balto molio. Ryte sauksteli molio istirpini puodelyje vandens ir nevalgius isgeri. Man tai labai padejo ir jau dvi savaites nera jokiu pykinimu
labai labai idomu. o tas molis vaikeliui nepakenks? ir kaip jus pykino rytais ar visa diena.
As jau baigiu isproteti su tuo pykinimu.
kad gerti galima balta moli as suzinojau is buhalteres, kuri labai domisi sveika gyvensena, beto ir jos dukra gere kai laukesi, jai viskas gerai. O pykino tai mane visa diena, jau buvo net taip kad kazka suvalgau ir po 15 min, begte i tualeta. balta moli galima gerti ir kai siaip yra problemų su skrandžiu.
O kas tas pykinimas, nuo ko jis, ar nuo kokiu bakteriju???Kodel vienas pykina, kitu ne?
Su pirmu vaiku pradzioje pykino siaubingai, poto apstojo, bet vis pavemdavau iki 8 menesio net. Dabar gi kiek maziau, tik tada, kai seniai nevalgiusi, jau galiu tiketis bedos...
Labai padeda bulviu traskuciai. Zinau, kad tai siaubingas maistas, stengiuosi kuo reciau, bet kai staigiai staigiai prasideda, gerai kai buna po ranka...Tam specialiai ju ir nusiperku...
Papildyta:
sorry kad rusiskai
trumpai prasme tokia - pykiminas - tai labai gerai kadangi jis apsaugo moters ir vaikelio organizmus, o be to sumazina persileidimo rizika
oho, idomu gaila, kad rusiskai
Su pirmu vaiku pradzioje pykino siaubingai, poto apstojo, bet vis pavemdavau iki 8 menesio net. Dabar gi kiek maziau, tik tada, kai seniai nevalgiusi, jau galiu tiketis bedos...
Labai padeda bulviu traskuciai. Zinau, kad tai siaubingas maistas, stengiuosi kuo reciau, bet kai staigiai staigiai prasideda, gerai kai buna po ranka...Tam specialiai ju ir nusiperku...
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2009 08 14, 08:06)
sorry kad rusiskai
trumpai prasme tokia - pykiminas - tai labai gerai kadangi jis apsaugo moters ir vaikelio organizmus, o be to sumazina persileidimo rizika
oho, idomu gaila, kad rusiskai
QUOTE(kierika @ 2009 08 22, 18:42)
jei teko kada gerti smecta, tai panasus skonis, toks baltas vandenukas gaunas is tikruju nera bjauru gerti.
Radau parašyta, kad Smecta ir yra išgrynintas baltasis molis.. tai taip išeina, reikia gerti Smecta?
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2009 08 24, 17:04)
gerti daug sksčių mažais guršniukais.
valgyti mažomis porsijomis.
gerti imbierinę arbatą .
arba imbierinių tablečių
valgyti mažomis porsijomis.
gerti imbierinę arbatą .
arba imbierinių tablečių
Girdėjau apie šiuos metodus ir pati bandžiusi, bet pykinimo nesumažino nei su pirmuoju, nei dabar
Siandien bandysiu gerti Smecta. Galas zino, gal pades
na manes tai isvis nepykino, nei nestumo pradziojei nei dabar jei nebutu dingusios menesines tai net nebuciau supratus kad laukiuos, nes jokiu simptomu nebuvo
Labai baltai pavydziu toms busimoms mamytems, kuriu nekamavo pykinimas (ir vemimas).
Jau geras menuo kaip jauciuosi labai labai prastai visa diena Pykina, vemi, silpna, miegas ima. Net biuleteni savaitei buvau paemusi, kad nors kiek pailseciau ir pasilepiniau tik lovos rezimu, bet mazai padejo
Blogiausia, kad nesinori visiskai skysciu gerti (pykina), o slapimo tyrimas jau rodo skysciu trukuma
Zodziu, linkiu visoms (tame tarpe ir sau), kad kuo greiiau baigtusi visi blogumai Ir beliktu tik dziaugtis busimu stebukleliu
Jau geras menuo kaip jauciuosi labai labai prastai visa diena Pykina, vemi, silpna, miegas ima. Net biuleteni savaitei buvau paemusi, kad nors kiek pailseciau ir pasilepiniau tik lovos rezimu, bet mazai padejo
Blogiausia, kad nesinori visiskai skysciu gerti (pykina), o slapimo tyrimas jau rodo skysciu trukuma
Zodziu, linkiu visoms (tame tarpe ir sau), kad kuo greiiau baigtusi visi blogumai Ir beliktu tik dziaugtis busimu stebukleliu
QUOTE(kristal @ 2009 09 03, 11:27)
Labai baltai pavydziu toms busimoms mamytems, kuriu nekamavo pykinimas (ir vemimas).
Et tau gerai, o man biuletenio nedavė, liepė vaikščioti, nes tipo reikia... Jaučiiuosi visai kaip tu ir irgi pavydžiu toms, kurios nepatyrė šitų simptomų..
o as kaip tik norejau nestumo pradzioj pajust tai ka jaucia dauguma
bet db istikro dziaugiuos, jei ir gimdymas bus toks lengvas kaip nestumas tai tik ir buciau nescia
bet db istikro dziaugiuos, jei ir gimdymas bus toks lengvas kaip nestumas tai tik ir buciau nescia