Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

jei teko kada gerti smecta, tai panasus skonis, toks baltas vandenukas gaunas smile.gif is tikruju nera bjauru gerti.
Atsakyti
QUOTE(kierika @ 2009 08 21, 14:34)
Sveikutes, mes jau pradejom skaiciuoti 12 savaite smile.gif , o pykinti pradejo nuo 6, prasikankinau tris savaites, ir suzinojau, kad vaistineje kuri gamina vaistus galima isigyti balto molio. Ryte sauksteli molio istirpini puodelyje vandens ir nevalgius isgeri. Man tai labai padejo ir jau dvi savaites nera jokiu pykinimu smile.gif

labai labai idomu. o tas molis vaikeliui nepakenks? ir kaip jus pykino rytais ar visa diena.
As jau baigiu isproteti su tuo pykinimu. verysad.gif
Atsakyti
kad gerti galima balta moli as suzinojau is buhalteres, kuri labai domisi sveika gyvensena, beto ir jos dukra gere kai laukesi, jai viskas gerai. O pykino tai mane visa diena, jau buvo net taip kad kazka suvalgau ir po 15 min, begte i tualeta. balta moli galima gerti ir kai siaip yra problemų su skrandžiu.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

mane irgi vargino ši problema net ligoninėje teko pagulėti g.gif

Tai gydytojai siūlė :

g.gif gerti daug sksčių mažais guršniukais.
rolleyes.gif valgyti mažomis porsijomis.
mirksiukas.gif gerti imbierinę arbatą .
arba imbierinių tablečių blush2.gif
Atsakyti
O kas tas pykinimas, nuo ko jis, ar nuo kokiu bakteriju???Kodel vienas pykina, kitu ne?
Su pirmu vaiku pradzioje pykino siaubingai, poto apstojo, bet vis pavemdavau iki 8 menesio net. Dabar gi kiek maziau, tik tada, kai seniai nevalgiusi, jau galiu tiketis bedos...

Labai padeda bulviu traskuciai. Zinau, kad tai siaubingas maistas, stengiuosi kuo reciau, bet kai staigiai staigiai prasideda, gerai kai buna po ranka...Tam specialiai ju ir nusiperku...
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2009 08 14, 08:06)

sorry kad rusiskai
trumpai prasme tokia - pykiminas - tai labai gerai kadangi jis apsaugo moters ir vaikelio  organizmus, o be to sumazina persileidimo rizika

oho, idomu g.gif gaila, kad rusiskai
Atsakyti
QUOTE(kierika @ 2009 08 22, 18:42)
jei teko kada gerti smecta, tai panasus skonis, toks baltas vandenukas gaunas smile.gif is tikruju nera bjauru gerti.

Radau parašyta, kad Smecta ir yra išgrynintas baltasis molis.. tai taip išeina, reikia gerti Smecta?
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2009 08 24, 17:04)
g.gif gerti daug sksčių mažais guršniukais.
  rolleyes.gif  valgyti mažomis porsijomis.
mirksiukas.gif  gerti imbierinę arbatą .
arba  imbierinių tablečių  blush2.gif

Girdėjau apie šiuos metodus ir pati bandžiusi, bet pykinimo nesumažino nei su pirmuoju, nei dabar doh.gif
Atsakyti
Siandien bandysiu gerti Smecta. Galas zino, gal pades smile.gif
Atsakyti
na manes tai isvis nepykino, nei nestumo pradziojei nei dabar biggrin.gif jei nebutu dingusios menesines tai net nebuciau supratus kad laukiuos, nes jokiu simptomu nebuvo cool.gif
Atsakyti
Labai baltai pavydziu toms busimoms mamytems, kuriu nekamavo pykinimas (ir vemimas).
Jau geras menuo kaip jauciuosi labai labai prastai visa diena verysad.gif Pykina, vemi, silpna, miegas ima. Net biuleteni savaitei buvau paemusi, kad nors kiek pailseciau ir pasilepiniau tik lovos rezimu, bet mazai padejo doh.gif
Blogiausia, kad nesinori visiskai skysciu gerti (pykina), o slapimo tyrimas jau rodo skysciu trukuma verysad.gif

Zodziu, linkiu visoms (tame tarpe ir sau), kad kuo greiiau baigtusi visi blogumai 4u.gif Ir beliktu tik dziaugtis busimu stebukleliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 09 03, 11:27)
Labai baltai pavydziu toms busimoms mamytems, kuriu nekamavo pykinimas (ir vemimas).
Jau geras menuo kaip jauciuosi labai labai prastai visa diena  verysad.gif Pykina, vemi, silpna, miegas ima. Net biuleteni savaitei buvau paemusi, kad nors kiek pailseciau ir pasilepiniau tik lovos rezimu, bet mazai padejo  doh.gif
Blogiausia, kad nesinori visiskai skysciu gerti (pykina), o slapimo tyrimas jau rodo skysciu trukuma  verysad.gif

Zodziu, linkiu visoms (tame tarpe ir sau), kad kuo greiiau baigtusi visi blogumai  4u.gif Ir beliktu tik dziaugtis busimu stebukleliu  smile.gif

Et tau gerai, o man biuletenio nedavė, liepė vaikščioti, nes tipo reikia... Jaučiiuosi visai kaip tu ir irgi pavydžiu toms, kurios nepatyrė šitų simptomų..
Atsakyti
o as kaip tik norejau nestumo pradzioj pajust tai ka jaucia dauguma nestuke.gif
bet db istikro dziaugiuos, jei ir gimdymas bus toks lengvas kaip nestumas tai tik ir buciau nescia lotuliukas.gif
Atsakyti