Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(pantera83 @ 2009 08 14, 09:13)
man dabar 8-a savaite, o pykina jau nuo 4-os, mane taip pat pykina nuo ryto iki vakaro, nors nevemiu (vemiau tik keleta kartu), tai laukiu, kada tas baigsis g.gif

Laukiam kartu thumbup.gif Vienai taip liudna negaluoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2009 08 14, 09:15)
Laukiam kartu thumbup.gif  Vienai taip liudna negaluoti smile.gif

drinks_cheers.gif varo is proto tas pykinimas doh.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,

pries du menesius ir as suzinojau kad prisijungiu prie nestukiu klubo biggrin.gif dabar jau mazdaug 13sav. Pykinti pradejo nuo kokios 4-5 sav ir iki siol nesiliauja. Vemiau tik karta, taciau visa laika jauciuos kaip pasakyti "ant ribos".. Pas kaiciau kaip cia buna kitoms mamytems ir pagalvojau, kad man dar ne taip blogai, bet visgi savijauta labai varginanti.. Jokiu specialiu priemoniu nesiimu, geriu mineralini, valgau vaisius, sriubas. Siaip maciau, kad kazkuri parase, kad valgo daznai ir po mazai, man irgi taip geriausia, nes labiausia pykina jei ilgiau nepavalgau arba suvalgau daug.
Neramina tik tai kad jau virs triju menesiu, o pykinimas visai nemazeja.. unsure.gif

Jauciuos geriau budama ne viena, visoms stiprybes!
Atsakyti
QUOTE(Svogunele @ 2009 08 16, 17:22)
Sveikos busimos mamytes,

pries du menesius ir as suzinojau kad prisijungiu prie nestukiu klubo  biggrin.gif dabar jau mazdaug 13sav. Pykinti pradejo nuo kokios 4-5 sav ir iki siol nesiliauja. Vemiau tik karta, taciau visa laika jauciuos kaip pasakyti "ant ribos".. Pas kaiciau kaip cia buna kitoms mamytems ir pagalvojau, kad man dar ne taip blogai, bet visgi savijauta labai varginanti.. Jokiu specialiu priemoniu nesiimu, geriu mineralini, valgau vaisius, sriubas. Siaip maciau, kad kazkuri parase, kad valgo daznai ir po mazai, man irgi taip geriausia, nes labiausia pykina jei ilgiau nepavalgau arba suvalgau daug.
Neramina tik tai kad jau virs triju menesiu, o pykinimas visai nemazeja.. unsure.gif

Jauciuos geriau budama ne viena, visoms stiprybes!

Aha, labia gerai tave suprantu. Pirma nestuma as irgi skaiciavau savaites – na dar viena ir laiusis, dar viena – ir viskas. Galu gale pykinimas praejo tik 8-a men. doh.gif Linkiu kad tau taip nebutu, nes cia gan retas atvejis. Manes nepykina tik kai miegu ir kai valgau. Visa kita laika - wacko.gif . Nezinau kaip reikes toliau laikytis.. Apie nieka kita galvoti negaliu
Atsakyti
man tik tam tikrais momentais biski pataso minute kita ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 19, 10:26)
man tik tam tikrais momentais biski pataso minute kita ir vsio  thumbup.gif

tai tau pasiseke thumbup.gif nors kitom pykinimai prasideda nuo 6-os savaites ar net veliau ax.gif
Atsakyti
Mane pykinti pradejo mazdaug 4-5 savaite, pykina ryte. pries pietus ir vakare, nesinori net valgyti nors ir zinau kad tai ne labai gerai verysad.gif darbe dar nieks nezino kad as nestuke.gif tai tenka sleptis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif tik vakar pasitestavau ir aptikau dvi juosteles rolleyes.gif kazkada buvau skaiciusi kad pykinimas vienas is pirmuju pozymiu. Bet kol kas nejauciu visiskai jokiu pozymiu - nei krutine pajautrejus, nei pykina, nei kvapai erzina... o jau kaip ir 5-ta savaite eina. gal per anksti laukiu?
Atsakyti
QUOTE(urte27 @ 2009 08 19, 22:26)
Sveikos  mirksiukas.gif  tik vakar pasitestavau ir aptikau  dvi  juosteles  rolleyes.gif kazkada  buvau skaiciusi kad pykinimas vienas is  pirmuju pozymiu.  Bet kol  kas nejauciu visiskai jokiu pozymiu  -  nei  krutine pajautrejus, nei  pykina,  nei  kvapai erzina...  o  jau kaip  ir 5-ta savaite eina.  gal  per  anksti  laukiu?

Sveika,

sveikinimai zinoma smile.gif na man visi siti pozymiai pasirode pirmiau nei pasitikrinau, bet as labai uzvelavau ta padaryti ax.gif kzkp visai nepasigedau menesiniu lotuliukas.gif paskui, kai jau kzkp ne taip pradejau jaustis kaip visada, susigriebiau skaiciuot ir ziuriu kad ohoho kaip seniai buvo doh.gif ir man tada buvo apie 6sav, tad manau dar sie tiek luktelk ir megaukis kol nera siu pozymiu, kurie ne tokie jau ir smagus unsure.gif
Atsakyti
Ar kam nors buvo, kad pykintų, paskui liautųsi trim savaitėm ir vėl pradėtų pykinti. Ar čia normalu nes jau buvau apsidziaugusi, jog trečiojo trimestro nesmagumai baigesi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes jau pradejom skaiciuoti 12 savaite smile.gif , o pykinti pradejo nuo 6, prasikankinau tris savaites, ir suzinojau, kad vaistineje kuri gamina vaistus galima isigyti balto molio. Ryte sauksteli molio istirpini puodelyje vandens ir nevalgius isgeri. Man tai labai padejo ir jau dvi savaites nera jokiu pykinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kierika @ 2009 08 21, 14:34)
Sveikutes, mes jau pradejom skaiciuoti 12 savaite smile.gif , o pykinti pradejo nuo 6, prasikankinau tris savaites, ir suzinojau, kad vaistineje kuri gamina vaistus galima isigyti balto molio. Ryte sauksteli molio istirpini puodelyje vandens ir nevalgius isgeri. Man tai labai padejo ir jau dvi savaites nera jokiu pykinimu smile.gif

o kaip skonis? rolleyes.gif
Atsakyti