Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(tornadas @ 2009 07 20, 01:08)
Pakentekim,  nestuke.gif    nestuke.gif  nestuke.gif ! Juk geriausiu atveju kankinsimes tik 3 men, o pesimistiniu g.gif ,- tik  - 9 men  ax.gif  Del savo  2.gif  kenteti visai negaila  schmoll.gif

Tai gal tau nelabai bloga kad tu siulai pakentet smile.gif man taip ziauriai bloga buvo kad nebesikentejo.Dabar kazkiek geriau darosi o jau 14 savaiciu o bloga nuo pat pradziu buvo.Zinok net baisu pagalvot doh.gif .Sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
mane pradejo pykinti nuo pat pastojimo iki 11 savaites. dabar mums eina 13a, ir jau pykino atrodo senokai, bet si vakara vel supykino, matyt mazylis nusprende apie save priminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vau55 @ 2009 07 22, 13:29)
Tai gal tau nelabai bloga kad tu siulai pakentet smile.gif man taip ziauriai bloga buvo kad nebesikentejo.Dabar kazkiek geriau darosi o jau 14 savaiciu o bloga nuo pat pradziu buvo.Zinok net baisu pagalvot  doh.gif .Sekmes visoms nestuke.gif

Deja deja smile.gif Mane nuo pat pastojimo iki dabar - 16 sav. pykina istisa para ir taip stipriai, kad kol kas tik metu svori. Valgyti galiu mazai ka ir tik po truputi - vaisius, kai kurias darzoves, jogurta, varske. Taciau jokios mesos ar zuvies doh.gif Negaliu vaziuoti masina, buti maisto skyriuje parduotuveje, prikvepuotoje patalpoje ir t.t., jei neuzvalgau, kai ima pykinti, - tuoj pat vemiu doh.gif
Taciau juk tai nestuke.gif pozymiai, tai naturali busena, todel neverta dramatizuoti smile.gif Ir musu mamos, ir mociutes, ir ju mociuciu mociutes taip jautesi. Juk senoveje pirmas nestuke.gif pozymis buvo pykinimas, testu nebuvo smile.gif Geriau guostis tuo, kad tai kada nors praeis, o musu auka reikalinga pilvelyje auganciam mazam stebukleliui 2.gif
Aisku, butu labai faina, jei sito sleikstaus pykinimo nebutu, bet ka jau padarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tornadas @ 2009 07 23, 00:22)
Deja deja  smile.gif  Mane nuo pat pastojimo iki dabar - 16 sav. pykina istisa para ir taip stipriai, kad kol kas tik metu svori. Valgyti galiu mazai ka ir tik po truputi - vaisius, kai kurias darzoves, jogurta, varske. Taciau jokios mesos ar zuvies doh.gif Negaliu vaziuoti masina, buti maisto skyriuje parduotuveje, prikvepuotoje patalpoje ir t.t., jei neuzvalgau, kai ima pykinti, - tuoj pat vemiu  doh.gif
Taciau juk tai  nestuke.gif  pozymiai, tai naturali busena, todel neverta dramatizuoti    smile.gif    Ir musu mamos, ir mociutes, ir ju mociuciu mociutes taip jautesi. Juk senoveje pirmas  nestuke.gif  pozymis buvo pykinimas, testu nebuvo smile.gif Geriau guostis tuo, kad tai kada nors praeis, o musu auka reikalinga pilvelyje auganciam mazam stebukleliui 2.gif
Aisku, butu labai faina, jei sito sleikstaus pykinimo nebutu, bet ka jau padarysi  ax.gif

Tai labai tave uzjauciu man tai baisu tas blogumas kazkaip sunku labai gerai kad po truputi jis traukiasi smile.gif Aisku del 2.gif viska galima iskentet.Sekmes tau smile.gif
Atsakyti
Mus irgi laabai pykina, nevemiam, bet taip negera istisa diena... Savaitgali nuvaziavom pailseti i kaima ir jautemes puikiai thumbup.gif Ir apetitas atsirado, ir jegu... O vat grizom atgal i Vilniu ir vel negera verysad.gif
Atsakyti
Su pykinimu ir aš susidūriau. Bet man kaip kada, kartais užeina vėmimo priepuoliai, o kartais visa dieną nieko. Mane labiau pykina jei aš nepavalgius, o jei pavalgiau tada galiu ramiai gyventi, ti maistui pasidariau labai išranki ax.gif
Atsakyti
merginos o gali pradeti pykinti 9 savaite? g.gif iki siol nepykino o dabar nzn ko noriu valgyt net visai apetitas dingo o pries tai tikrai uz du valgiau doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, karamele 21, viskas imanoma, nesuprasi ir niekada nezinosi ka mazasis pilvelio gyventojas sugalvos iskresti wink.gif
O mes irgi jau laukiames antro thumbup.gif 8savaites dar tik... Nervuoja tai, kad pykina smarkiai, bet blogiausia kad nevisada vemiu, o va kai pasiseka ir buna vemimo diena tada daug lengviau, nei vaiksciot su pikinimu visa diena doh.gif o juk dar ir metinuka reikia priziureti smile.gif
sekmes visoms!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

mums 5 savaitės 4u.gif pradžioje buvo visai blogai - vemdavau iki pažaliavimo, sunkiausia, kai skrandis tuščias, tai tampaisi ilgiausiai. Daktarė patarė stengtis valgyti, nes kai tuščias skrandis, išvemi skranžio sultis ir pradeda gamintis acetonas, kuris sukelia dar didesnį pykinimą. Taigi nors valgyti noro visiškai nebuvo, pradėjau prisiversti ax.gif tik bloga pasidaro, rodos tuoj vemsiu - užvalgau ir "pramuša" biggrin.gif nusipirkau marinuoto imbiero, bet tas saldžiai-sūriai-aštriai-kartus skonis neleidžia net gabaliuko burnon įsidėt. schmoll.gif
Tikiuosi greitai pagerės, nes darbe sėdėt košmaras, namie gulėt irgi nebegaliu, o nieko nenoriu verysad.gif
be to, norisi jaustis gerai ir stipriai ir dėl vaikelio nestuke.gif
Atsakyti
Oi meraites kaip man dabar bloga doh.gif Padariau dar vakariene savo brangiausiam, norejau va gera pabuti, tai dabar nebezinau i kuria puse traukti...ar tai i lova ar tai i WC.... Mums 8 savaite dabar, kai pakaitau, kad gali trukti iki 17 g.gif na nezinau kaip cia islaukti isgyventi reikes.
Dziugina labai, kad mylimasis del maziuko ir manes isproto eina. Is darbo tiesiai i parde su mano atsiustu pirkiniu sarasu, kad tik tureciau ka valgyti blush2.gif
O siaip man labai padeda vistienos buljoniukas su ryziais, toks neriebus tik vandenukas beveik thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kokia gera tema. Su pirmu vaikeliu pykino VISA nestuma nuo ryto iki vakaro. doh.gif Galvojau isprotesiu. Ne karto nevemiau, tiesiog buvo sleikstulys skrandyje ir tiek. Neseniai suzinau kad laukiuosi antro vaikelio, na ir ka gi – tik 7 savaite o mane jau pykina. Net baisu pagalvoti apie tai kad viskas gali pasikartoti su tuo pykinimu kaip ana kart. unsure.gif

radau siek tiek apie pykinima, visai idomu buvo paskaityti
тошнота и рвота - неоценимое благо. Мы сделали анализ почти 80 тысяч "историй болезни", опросили многих женщин. Результаты девяти независимых исследований, в которых участвовали 20 тысяч беременных, говорят, что у тех, кого мучает тошнота, намного реже случаются выкидыши, чем у тех, чья беременность проходит сравнительно легко. Итак, страдания окупаются благополучным исходом. Поэтому состояние, о котором идет речь, лучше было бы, по-моему, назвать не токсикозом, а "залогом здоровья".

sorry kad rusiskai
trumpai prasme tokia - pykiminas - tai labai gerai kadangi jis apsaugo moters ir vaikelio organizmus, o be to sumazina persileidimo rizika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 14 rugpjūčio 2009 - 08:13
QUOTE(sweety123 @ 2009 08 14, 09:06)
Oi, kokia gera tema. Su pirmu vaikeliu pykino VISA nestuma nuo ryto iki vakaro.  doh.gif Galvojau isprotesiu. Ne karto nevemiau, tiesiog buvo sleikstulys skrandyje ir tiek. Neseniai suzinau kad laukiuosi antro vaikelio, na ir ka gi – tik 7 savaite o mane jau pykina. Net baisu pagalvoti apie tai kad viskas gali pasikartoti su tuo pykinimu kaip ana kart.  unsure.gif

man dabar 8-a savaite, o pykina jau nuo 4-os, mane taip pat pykina nuo ryto iki vakaro, nors nevemiu (vemiau tik keleta kartu), tai laukiu, kada tas baigsis g.gif
Atsakyti