Sveikos brangiosios mamytes kadangi nestumas - tai ne liga, tai tiesiog patarciau apseiti kaip nors be medikamentu ir pradeti labiau rupintis savo mei vaikelio sveikata taigi pries savaite ir mane pradejo kamuoti "rytinis" pykinimas, kuris prasidedavo grizus namo po darbo... buvo ir vemimu, o tai ziauriai nemalonus ivykiai... Bet kazkaip kai gydytoja prirase kazkokiu vaistu, kurie man pasirode per brangus, ir kuriu nebuvo vaistineje, as pamaniau kad reiktu sugalvoti kazka idomesnio be didelio pinigu leidimo, taigi pabandziau imbierines arbatos, ir dar ipjaustau kelis grezinelius imbiero sakneles, kuria galima labai nebrangiai nusipirkti bet kurioj maximoj, ir zinokint kad jau 3 diena be pykinimu ir su idealia savijauta, kartais netgi pamirstu kad esu nescia bet taip buna tik tai iki to momento kol uzsimanau valgyt... Tai kad pabandykit ir manau tikrai nenusivilsit, be to kainuos zymiai pigiau negu vaistai ir bus sveikiau jums ir jusu leliam
QUOTE(spaika @ 2009 06 15, 20:52)
Kokių vaistų tau išrašė? . Man liepė nusipirkti NuxVomic, bet jie man nelabai ką padeda. Vistiek šleikštulys baisinis, kartais pavemiu, bet retai
sveikos
As geriu " Cariban 10 mg." bet gyvenu ispanijoje. Tai tikrai nezinau ar yra ju pirk Lietruvoje.
Sveikos, mielosios busimos mamytes.
si ta paskaiciau, reikes isbandyti imbierine arbata, nors siaip imbieru niekada labai nesizavejau. pykinti pradejo nuo 5 savaites ir kuo toliau tuo prasciau darosi
si ta paskaiciau, reikes isbandyti imbierine arbata, nors siaip imbieru niekada labai nesizavejau. pykinti pradejo nuo 5 savaites ir kuo toliau tuo prasciau darosi
Mane irgi pykino iki pat 12sav. Tai vienintelis issigelbejimas buvo silpnai gazuotas mineralinis vanduo ir imbiero tabletes, kurios yra pardavinejamos vaistines.
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 06 19, 20:19)
Mane irgi pykino iki pat 12sav. Tai vienintelis issigelbejimas buvo silpnai gazuotas mineralinis vanduo ir imbiero tabletes, kurios yra pardavinejamos vaistines.
Ir man labai padeda imbiero tabletes be ju isproteti galima.O ar daug i diena tu ju isgeri?Taciau vakare man jau niekas nebepadeda taip buna bloga kad net sunku nupasakoti Gal kas zino koki recepteli kad vakarais ir naktimis nebutu taip blogai?
QUOTE(vau55 @ 2009 06 20, 13:03)
Ir man labai padeda imbiero tabletes be ju isproteti galima.O ar daug i diena tu ju isgeri?Taciau vakare man jau niekas nebepadeda taip buna bloga kad net sunku nupasakoti Gal kas zino koki recepteli kad vakarais ir naktimis nebutu taip blogai?
sveikos , man pradžioj nėštumo buvo labai blogai puse dienos negalėdavau nieko i burną idėti, turėdavau gerti tik silpnai gazuotą mineralinį.paskui praėjo, o štai dabar į pati galą vėl užeina kažkokie papykinimai, sakau dabar tai gal nuo oro taip buna .Man tai ginė išrašė cerucalio leidžiamo sakė tai jau bus labai blogai susileist, tik ačiū d..... teko kelis vartus tuos vaistukus leistis, šiaip gine pasakė kad cerucalis nekenkia nei , nei busimam kūdikėliui
QUOTE(cioliukas @ 2009 06 21, 17:39)
sveikos , man pradžioj nėštumo buvo labai blogai puse dienos negalėdavau nieko i burną idėti, turėdavau gerti tik silpnai gazuotą mineralinį.paskui praėjo, o štai dabar į pati galą vėl užeina kažkokie papykinimai, sakau dabar tai gal nuo oro taip buna .Man tai ginė išrašė cerucalio leidžiamo sakė tai jau bus labai blogai susileist, tik ačiū d..... teko kelis vartus tuos vaistukus leistis, šiaip gine pasakė kad cerucalis nekenkia nei , nei busimam kūdikėliui
Sveikutes o as tableciu turiu cerucalio man gyditoja liepe pries nakti isgert o poveikio nulis tai ir nebegeriu.As kazkaip susidomejau tomis apyrankemis nuo pykinimo SEA-BAND galvoju gal padetu
Dariau visokius bandymus nuo pykinimo, ir daznai valgiau, pas valanda, ir nevalgiau, kai blogai buvo... tai pastebejau, kad svarbu, kad skrandis nebutu visai tuscias. tada maziau pykina. ir dar gerti butinai reikia daug... man biski padejo siandien jau ir i darba kaip zmogus, o ne kaip zombis atejau...
Papildyta:
reikia manyti savijautis pagerejimas ne trumpalaikis
Papildyta:
QUOTE(vilma*25 @ 2009 06 22, 15:15)
Dariau visokius bandymus nuo pykinimo, ir daznai valgiau, pas valanda, ir nevalgiau, kai blogai buvo... tai pastebejau, kad svarbu, kad skrandis nebutu visai tuscias. tada maziau pykina. ir dar gerti butinai reikia daug... man biski padejo siandien jau ir i darba kaip zmogus, o ne kaip zombis atejau...
Papildyta:
Papildyta:
nors mano pykinimai jau praeity, bet galiu pasakyt, kad baisiausia budavo kai praalkdavau.. tada nei zodzio pratart negaledavau, taip tasydavo, kad siaubas.. labai padedavo dar ryte neatsikelus sugrauzti koki sausaini, arba duoniukai tikdavo, nes jie be skonio ir metine guma gelbedavo.
O nuxvomica - visiskai neveiksmingas bent jau man.
QUOTE(lithuania1009 @ 2009 06 23, 12:58)
Sveikos,
Berods pykinimas praeidineja... Vel gyventi galima. Pilvas jau pupso. Laukiu dar didesnio puspejimo.
Berods pykinimas praeidineja... Vel gyventi galima. Pilvas jau pupso. Laukiu dar didesnio puspejimo.
Kai pasibaigia pykinimai, tada prasideda malonumas buti nesciai