Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Sveikos brangiosios mamytes 4u.gif kadangi nestumas - tai ne liga, tai tiesiog patarciau apseiti kaip nors be medikamentu ir pradeti labiau rupintis savo mei vaikelio sveikata smile.gif taigi pries savaite ir mane pradejo kamuoti "rytinis" pykinimas, kuris prasidedavo grizus namo po darbo... buvo ir vemimu, o tai ziauriai nemalonus ivykiai... Bet kazkaip kai gydytoja prirase kazkokiu vaistu, kurie man pasirode per brangus, ir kuriu nebuvo vaistineje, as pamaniau kad reiktu sugalvoti kazka idomesnio be didelio pinigu leidimo, taigi pabandziau imbierines arbatos, ir dar ipjaustau kelis grezinelius imbiero sakneles, kuria galima labai nebrangiai nusipirkti bet kurioj maximoj, ir zinokint kad jau 3 diena be pykinimu ir su idealia savijauta, kartais netgi pamirstu kad esu nescia blush2.gif bet taip buna tik tai iki to momento kol uzsimanau valgyt... Tai kad pabandykit ir manau tikrai nenusivilsit, be to kainuos zymiai pigiau negu vaistai ir bus sveikiau jums ir jusu leliam thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2009 06 15, 20:52)
Kokių vaistų tau išrašė?  unsure.gif . Man liepė nusipirkti NuxVomic, bet jie man nelabai ką padeda. Vistiek šleikštulys baisinis, kartais pavemiu, bet retai  unsure.gif

sveikos 4u.gif
As geriu " Cariban 10 mg." bet gyvenu ispanijoje. Tai tikrai nezinau g.gif ar yra ju pirk Lietruvoje.
Atsakyti
Sveikos, mielosios busimos mamytes.
si ta paskaiciau, reikes isbandyti imbierine arbata, nors siaip imbieru niekada labai nesizavejau. pykinti pradejo nuo 5 savaites ir kuo toliau tuo prasciau darosi
verysad.gif
Atsakyti
Mane irgi pykino iki pat 12sav. Tai vienintelis issigelbejimas buvo silpnai gazuotas mineralinis vanduo ir imbiero tabletes, kurios yra pardavinejamos vaistines.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 06 19, 20:19)
Mane irgi pykino iki pat 12sav. Tai vienintelis issigelbejimas buvo silpnai gazuotas mineralinis vanduo ir imbiero tabletes, kurios yra pardavinejamos vaistines.

smile.gif Ir man labai padeda imbiero tabletes be ju isproteti galima.O ar daug i diena tu ju isgeri?Taciau vakare man jau niekas nebepadeda taip buna bloga kad net sunku nupasakoti verysad.gif Gal kas zino koki recepteli kad vakarais ir naktimis nebutu taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(vau55 @ 2009 06 20, 13:03)
smile.gif Ir man labai padeda imbiero tabletes be ju isproteti galima.O ar daug i diena tu ju isgeri?Taciau vakare man jau niekas nebepadeda taip buna bloga kad net sunku nupasakoti verysad.gif Gal kas zino koki recepteli kad vakarais ir naktimis nebutu taip blogai?

sveikos nestuke.gif , man pradžioj nėštumo buvo labai blogai puse dienos negalėdavau nieko i burną idėti, turėdavau gerti tik silpnai gazuotą mineralinį.paskui praėjo, o štai dabar į pati galą vėl užeina kažkokie papykinimai, sakau dabar tai gal nuo oro taip buna g.gif .Man tai ginė išrašė cerucalio leidžiamo sakė tai jau bus labai blogai susileist, tik ačiū d..... teko kelis vartus tuos vaistukus leistis, šiaip gine pasakė kad cerucalis nekenkia nei nestuke.gif , nei busimam kūdikėliui smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cioliukas @ 2009 06 21, 17:39)
sveikos  nestuke.gif , man pradžioj nėštumo buvo labai blogai puse dienos negalėdavau nieko i burną idėti, turėdavau gerti tik silpnai gazuotą mineralinį.paskui praėjo, o štai dabar į pati galą vėl užeina kažkokie papykinimai, sakau dabar tai gal nuo oro taip buna g.gif .Man tai ginė išrašė cerucalio leidžiamo sakė tai jau bus labai blogai susileist, tik ačiū d..... teko kelis vartus tuos vaistukus leistis, šiaip gine pasakė kad cerucalis nekenkia nei  nestuke.gif , nei busimam kūdikėliui smile.gif  smile.gif

Sveikutes smile.gif o as tableciu turiu cerucalio man gyditoja liepe pries nakti isgert o poveikio nulis tai ir nebegeriu.As kazkaip susidomejau tomis apyrankemis nuo pykinimo SEA-BAND galvoju gal padetu smile.gif
Atsakyti
Dariau visokius bandymus nuo pykinimo, ir daznai valgiau, pas valanda, ir nevalgiau, kai blogai buvo... tai pastebejau, kad svarbu, kad skrandis nebutu visai tuscias. tada maziau pykina. ir dar gerti butinai reikia daug... man biski padejo ax.gif siandien jau ir i darba kaip zmogus, o ne kaip zombis atejau... biggrin.gif

Papildyta:
reikia manyti savijautis pagerejimas ne trumpalaikis
Atsakyti
QUOTE(vilma*25 @ 2009 06 22, 15:15)
Dariau visokius bandymus nuo pykinimo, ir daznai valgiau, pas valanda, ir nevalgiau, kai blogai buvo... tai pastebejau, kad svarbu, kad skrandis nebutu visai tuscias. tada maziau pykina. ir dar gerti butinai reikia daug... man biski padejo  ax.gif siandien jau ir i darba kaip zmogus, o ne kaip zombis atejau... biggrin.gif

Papildyta:
reikia manyti savijautis pagerejimas ne trumpalaikis

drinks_cheers.gif nors mano pykinimai jau praeity, bet galiu pasakyt, kad baisiausia budavo kai praalkdavau.. tada nei zodzio pratart negaledavau, taip tasydavo, kad siaubas.. labai padedavo dar ryte neatsikelus sugrauzti koki sausaini, arba duoniukai tikdavo, nes jie be skonio ir metine guma gelbedavo.
O nuxvomica - visiskai neveiksmingas bent jau man.
Atsakyti
Sveikos,

Berods pykinimas praeidineja... blush2.gif Vel gyventi galima. thumbup.gif Pilvas jau pupso. blush2.gif Laukiu dar didesnio puspejimo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lithuania1009 @ 2009 06 23, 12:58)
Sveikos,

Berods pykinimas praeidineja...  blush2.gif Vel gyventi galima.  thumbup.gif Pilvas jau pupso.  blush2.gif Laukiu dar didesnio puspejimo.  blush2.gif

Kai pasibaigia pykinimai, tada prasideda malonumas buti nesciai 4u.gif
Atsakyti
mums dar tik 8 savaites, pykino nuo pat pastojimo iki dabar. pykindavo is pradziu rytais, veliau visa diena, o paskutiniuoju metu- vakarop daugiau. dabar jau lygtai pykina maziau g.gif gal pripratau jau prie tokios busenos? g.gif
Atsakyti