Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Sveikutes,

Kai paskaitai, tai beveik visos kankinasi su tuo pykinimu. As irgi.
Per pirma nestuma jau kita ryta zinojau, kad pastojau - baisiai supykino, o veliau turejau net akademines atostogas imti, nes pykino siaubingai istisa para, o su masina net 20 km nenuvaziuodavau - skrandis, atrode, lipa laukan. Nebegalejau i paskaitas vazineti, o sedeti tvankioje auditorijoje - tuo labiau. Tik pabunu 15 min. ir i WC, griztu i paskaitos pabaiga ir taip visa laika... Bet niekas nesigailejo, net egzu veliau laikyti neleido, nes per mazas lankomumas?! Teko kartoti kursa ir dar uz moksla moketi. mad.gif
Antra nestuma pradejo siaubingai pykinti 2 d po pastojimo ir taip pora savaiciu. Tada menesi tik sleikstulys kamavo, o po to vel prasidejo visa para trunkantis pykinimas, stiprus galvos skausmas, nuovargis...
Tikrai padeda nuo pykinimo dar neatsikelus suvalgyti suriu krekeriu ar nesaldziu sausainiu, barankeliu, duonos, bananu, isgerti mineralinio.

Pirmas 6 sav po pastojimo labai vargino skausminga krutine, lyg sutinusi buvo. Dabar vel suminkstejo, tik speneliai siaubingai jautrus - prilietus atrodo lyg ugnim butu nudeginti.sad.gif
Siaip kad speneliai neskilinetu maitinant, reikia jau nestumo metu juos grudinti kontrastiniu dusu, pamasazuoti, patrinti siurkscia kempine, suskilus tinka Bepanten tepalas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi i jusu buri rasausi biggrin.gif man dabar beveik 9 sav., pykint pradejo nuo 6sav., bet esme tame, kad nevemiu unsure.gif kita karta atrodo issivemciau ir lengviau paliktu, nu bet niekaip, tik stiprus pykinimas g.gif kartais buna dienu, kad atrodo viskas, pasibaige sitie blogumai, o kartais buna,kad is lovos beveik nelipu. Man imbieras niekaip schmoll.gif dar pries pastojant kelis metus zalia arbata su imbieru buvo megstamiausia, dabar paziuret negaliu, tas pats galioja ir imbieriniams skanumynams schmoll.gif bet va niekada nemegau metiniu ciulpiamu saldainiu ir dabar nemegstu,bet karta kai pykino, pabandziau, palaikiau burnoj ir visai pagerejo, tas pats su metine guma - irgi siek tiek padeda bigsmile.gif bet cia tikriausiai visoms skirtingai ax.gif Linkiu kad visoms besilaukiancioms savo angeliuku kuo greiciau praeitu tie blogumai ir galetume megautis savo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
nu ka, pats laikas ir man i sarasus, kaip sakant oficialiai...
nesimiega nors tu ka, nes neseniai s wc draugavau. Kartais galvoju lova persinest prie tos vietos, be kurios nepraeina nei viena diena blink.gif Miegu daugiau, nei bet kada gyvenime, o pykinimas prasidejo kazkur 5 savaite doh.gif
i imbiera negaliu net paziuret, niekada jo nemegau g.gif ryt lekiu raugintu agurkeliu ieskot, nes gyvenimas nebe mielas atrodo unsure.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi i jusu sarasus.... nestuke.gif
Pykinti pradejo nuo ketvirtos savaites doh.gif . Vakar buvau pas gydutoja(Man jau septinta), pasiguodziau bloga savijauta, tai israse hemeopatiniu preparatu, bet jie nelabai ka padeda.....gal reik palaukt
Pirmas nestumas buvo labai lengvas, o sis tai ne kas
Atsakyti
Sveikutes
Mane pykinimas pradejo kamuoti 5 sav. bet tik pykino , vemt niekada nevemiau , nors taip norejau . Negalejau nieko valgyti. Pasiguodzau gyt. ir man israse vaistuku. Dabar juos geriu, jauciuos geriau ir esu geros nuotaikos rolleyes.gif
dabar esu nestuke.gif 10sav.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita_123: 03 birželio 2009 - 18:43
Sveikos,

Dziugu, kad visas draugiskai pykina. unsure.gif
Man gydytoja nustate 7-8 sav. Echoskopo nedare, tad manau, kai ateis laikas siam civilizacijos stebuklui, tai smarkiai pasikoreguos tas mano nestumas. thumbup.gif Niu, bet ne esme. tongue.gif

Dar pries suzinant testo rezultatus, t.y. 1-1,5 sav. pries, ziauriai pradejo sleikstulys kilti. doh.gif Kadangi pas mane n+k problema su skrandziu, tai as nieko neitariau, niu, bet giliai sirdy jau pradejau galvoti, kad mazu JAU nestuke.gif . Vaikutis planuotas ir labai laukiamas. thumbup.gif Pacioje pradzioje buvo keista, nes tik sleikstulys kilo, kuris ir po siai dienai kyla ir gan ziauriai, taciau tuoleto keliais neramstau, kas yra gerai. mirksiukas.gif Kas padeda man nuo sleikstulio? Pradziai niekas, dabar jau taktika atradau: valgau po truputi kas 3-4 val. thumbup.gif Ilgiau 4 val. neistempiu.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As dar nevemiu, bet jau pradejau prisiminti tuos baisius rytinius ir vakarinius arba istisinius vemimus... Siandien, tevelio dienos proga, SB iteikiau teigiama nestumo testa smile.gif Pati esu lengvoj soko busenoj, tai dar ir vyra paemiau i kompanija smile.gif Nzn, kazkaip ir planavom, ir neplanavom, bet nesitikejom, kad taip greitai uzkibsim, kai mazajam dar tik 1m 1men. Tik speju atsigauti po bemiegiu naktu ir vel viskas is naujo. Na bet ne apie tai biggrin.gif

Bijau labiausiai to viso nestumo. Pravemiau 5 men.diena is dienos, tai dabar siek tiek su nerimu vel laukiu, kas bus sikart unsure.gif
Atsakyti
Ech, tik pasidziaugiau, kad viskas gerai. doh.gif Blynas, uzkrate mane siandien is ryto visuomeninis transportas, tai teko net puse kelio iki darbo neprivaziavus islipti ir palaukti sekancio autobuso. thumbup.gif Aisku, man buvo karsta, bloga ir galvojau tuoj apdergsiu visa stovejimo aikstele savaisiais pusryciais. lotuliukas.gif Bet laimiai sedyne pasodinau ir atsilapojau visas smutkes ir dziaugiausi, kad rytas saltas. thumbup.gif Teks turbut kaip bobutei eiti i pirma stotele ir greit uzimti sedima pozicija. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as pasiguosiu. Man jau 9 savaite, ir jau kokiu poru savaiciu pykina, bet nevemiu. bet pastovus sleikstulys ima apie bet ka pagalvojus. Anksciau be mesos negalejau gyventi, o dbr ji man didziausias priesas. o kai nemegdavau visokiu miltiniu blynu, dbr tik apie juos ir svajoju. Net vanduo man slykstus pasidare, negaliu gerti jo. traukia citrusiniai vaisiai labai. O kvapams kokia jautri pasidariau tai siaubas.
Laukia vestuves po 2 men, tai bent jau dbr net nenoriu ju, kai pries tai svajojau. Nu bet labai tikiuosi tie blogumai praeis iki ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_123 @ 2009 06 03, 17:42)
Sveikutes
Mane pykinimas pradejo kamuoti 5 sav.  bet tik pykino , vemt niekada nevemiau , nors taip norejau . Negalejau nieko valgyti. Pasiguodzau gyt. ir man israse vaistuku. Dabar juos geriu, jauciuos geriau ir esu geros nuotaikos  rolleyes.gif
dabar esu  nestuke.gif  10sav.
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Rita_123 @ 2009 06 03, 18:42)
Sveikutes
Mane pykinimas pradejo kamuoti 5 sav.  bet tik pykino , vemt niekada nevemiau , nors taip norejau . Negalejau nieko valgyti. Pasiguodzau gyt. ir man israse vaistuku. Dabar juos geriu, jauciuos geriau ir esu geros nuotaikos  rolleyes.gif
dabar esu  nestuke.gif  10sav.
Papildyta:

Kokių vaistų tau išrašė? unsure.gif . Man liepė nusipirkti NuxVomic, bet jie man nelabai ką padeda. Vistiek šleikštulys baisinis, kartais pavemiu, bet retai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios nestukes,
as irgi kamavausi su tuo pykinužimu. Pirmas nestumas tai buvo 5 men vemimo, o dabar antras irgi jau antra savaite nuolatinio pykinimo. Bet vakar isbandziau nauja priemone ir jauciausi labai puikiai. Gal ir kitoms pades. Idedu nuoroda. Buna pirkti didziuju miestu eurovaistinese, kaina apie 56Lt. http://www.bepykinim...?page=kontaktai.
O siryt isbandziau dar viena patarima. Vienas gydytojas, beje ortopedas traumatologas blink.gif , patare is pat ryto nusivalyti liezuvi su spec mentele ( irgi buna eurovasitinese), tada praskalauti burna ir isgerti ka tik spaustu apelsinu sulciu. Patikekit - liezuvio turinys nesuzavejo... fe... doh.gif , o kai isgeriau sulciu tai akyse visai prasviesejo. Kadangi sulciaspaudes neturiu, su rankom ismaigiau viena apelsina... bet bendras rezultatas gavos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
isvada - pagaliau galiu dziaugtis nestumu, pasirupinti vyresneliu ( 2 metuku) ir zmoniskai gyventi.
Sekmes ir jums surasti savo geros savijautos recepta bigsmile.gif
Atsakyti