Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

labas visoms,

pas mane tas pats, dziaugiausi, kad nepykina, maniau super lengvas nestumas bus, bet 6 savaitei prasidejo juodos dienos sad.gif tesiasi iki siol ( man db 13 savaite). pavalgau ir maistas stovi gerklej, skrandzio virskinimo letumas didesnis uz vezlio ejima, nevalgyti ir neiseina, tada tampausi siaubingai, nervas ima, pazliumbiu...
labai sunku su valgymu, nezinau ko noriu, o jei suvalgau maista, tam kad reikia, tada viskas "iseina" lauk. pavargau nuo tokiu nesamoniu ir vis laukiu to prasviesejimo verysad.gif net ir netikiu, kad praeis verysad.gif o susitaikyt negaliu, nes neimanoma su tuo guzu gerklej
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 05 11, 15:31)
labas visoms,

pas mane tas pats, dziaugiausi, kad nepykina, maniau super lengvas nestumas bus, bet 6 savaitei prasidejo juodos dienos sad.gif tesiasi iki siol ( man db 13 savaite). pavalgau ir maistas stovi gerklej, skrandzio virskinimo letumas didesnis uz vezlio ejima, nevalgyti ir neiseina, tada tampausi siaubingai, nervas ima, pazliumbiu...
labai sunku su valgymu, nezinau ko noriu, o jei suvalgau maista, tam kad reikia, tada viskas "iseina" lauk. pavargau nuo tokiu nesamoniu ir  vis laukiu to prasviesejimo  verysad.gif  net ir netikiu, kad praeis  verysad.gif o susitaikyt negaliu, nes neimanoma su tuo guzu gerklej

man tai dar labai patinka, kai vyrai pradeda patarimus dalinti, kad nieko nieko pakentek, gi greit praeis... *****, negaliu... tada nudet norisi, kai patys kaip ridikai, pilvu neskauda, nepykina, nuolatinio nuovargio nera, kad gali miegoti kaip nori o ne su drambliniu pilvu apsikaishius pagalvelem... nu jo greit praeis, po 9 menesiu gal nevemsim jau, ir nebemiegosim smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisijungsiu ir as prie tu, kurioms ne kas su antru nestumu. Per pirma nestuma ne karto nepykino, sakydavau, jei pilvas neaugtu, nesuprasciau, kad laukiuosi. O dabar man ketvirta savaite (cia as pati taip itariu, nes zinau, kada nebesisaugojom, pas daktare dar nebuvau), tai dvi is ju jau sleikstulys kankina. Nevemiu, bet tas manes ne kiek neguodzia, blogumas gerklej ir skrandy visa diena... Pasiskaiciau, kad imbierine arbata kazkam padejo, tai nusipirkau. Lyg geriau pasidaro tuo metu, bet paskui vel tas pats. Taip kad nebezinau, ar ji cia man bepades.
Atsakyti
mane pykina nuo nestumo pradzios iki dabar verysad.gif tik aisku pradzioj buvo ziauriau, miegodavau nakti bliuda pasidejus sale lovos nes jau uzkniso begiot i tuli thumbup.gif o db tai bent karta per savaite "profilaktiskai" butinai pavemiu biggrin.gif va ir db taip noriu valgyt, pasisildziau, kelis kasnelius suvalgiau ir lipa viskas i virsu, tai taip ir ziuriu i ta lekste biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos mamytes 4u.gif

Pas mane bus dar pirmas leliukas ax.gif Man blogumai pasireiske po 5 sav. pykindavo rytais, silto maisto net negaledavau uzuosti, smirdedavo ir viska palikdavau klozete (seiles ir tulzies dali) rytais negaledavau valgyti. Paskui paprasiau MB, kad rytais atnestu man jogurto, tai padedavo. Bet i virtuve iki 1-2 val. neidavau, nes nuo silto maisto pykindavo (i burna net neisidesi).
Dar kartais nebudavo pykinimo, bet savijauta, kaip po gero baliuko (silpnumas, galva svaigsta visa diena, burnoje sleikstulys).
Su dantu sepeteliu nedraugauju. Nes nuo jo irgi pykina. Jei niekur neinu tada tik su skalavimo skysciu issiskalauju. Jei kas nors atvaziuos ar teks eiti, tai stengiuos vakare issivalyti dantis ir tai kuo greiciau... doh.gif
O daba turiu problemu su krauju ir slapimu. Krauja galima kaziek pataisyti (mazas hemoglobino kiekis kraujyje (mazakraujyste)). O slapimo takuose, o gal net inkstuose infekcija isimete verysad.gif Tad tenka gerti antibijotikus (aisku jie nera stiprus, bet vis vien labai negerai)... Vartoju meskauogiu arbata ir spanguoles trintos su medumi...
O del toxikozes tai nzn. Kad kazkokie slakai ir pan. as nei rukau nei geriu (na tik prie svarbios progos kokio vyno isgerdavau)O seip labai megstu neriebu maista ir stengiuos kuo geresni maista pirkti (visada skaitau etiketes, kad kuo maziau arba, kad visai nebutu E) nevalgau maximos darzoviu, nebent saldytas. Tad nereikia sakyti, kad moters organizmas pilnas slaku. Tiesiog daug kas priklauso ir nuo motinos ir vaiko kraujo grupes. Jei mamytes minusine , o leliuko teigiama tai organizmas priima kaip svetimkuni ir ji nori pasalinti, todel moteris dazniausiai jaucia pykinimus visa diena, net nuo vandens pykina. Todel ir gaunasi toxikoze...
Atsakyti
O aš atvėmiau sąžiningai visus tris mėnesius. Ir ko tik nedariau, visus patarimus išbandžiau niekas nepadejo. Tiesiog atkentejau tą periodą ir viskas baigesi.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Na...mano jau antras nestumas, bet nei su pirmu, nei su antru pykinimu nebuvo ax.gif Na, buvo keliskart sleikstuliukas suemes, bet tik tiek ... ax.gif
Atsakyti
As ir is tu kurias pykino nuo kokios 5 sav pradejo pykinti viskas smirdejo, nieko valgyt negalejau, per 1 men numeciau 4 kg, bet paskiau atradau sistema bigsmile.gif . Atsikeliu isryto, isgeriu stikline vandens, issivemiu ir po kokiu 10 min galiu valgyt, paskiau tik pajusdavau, kad jau pradedu noret valgyt uzvalgydavau ir nebevemdavau. Bet jei ilgiau uzsibudavau nevalgius, tai isvemdavau viska ka suvalgiau arba skrandzio sultis, jei nieko navalgius. Isryto jei nevalgydavau, tai iseidavo skrandzio rugstys ir ziauriai tasydavo unsure.gif . Tai man vandenukas labai gerai isvalydavo skrandi ir galejau gyventi thumbup.gif
Ir pravemiau iki 20 sav., bet dazniausiai rytais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damora: 21 gegužės 2009 - 14:00
sweikos,nu as pries nestuma rukiau ir geriau,aisku gerdavau progom ir dazniausej raudono vyno...suzinojau kad pastojau.aiksu gert tai jau 2 men pries pastojant kaip tycia negeriau,orukyt rukiua ir kai pastojau iskart nemaciau,nes rukydavau nemazai ir daug metu,bet nuo 6 saw.kaip pradejo wiskas smirdet ir vemdawau iki7 kart per diena tai nej rukyt nebereikejo nieko lotuliukas.gif saunuolis mano vaikas viska ivietas sustate thumbup.gif ...bet wemiu iki dbr..aisku dbr vemu reciau...bet smirda viskas neapsakytai ir nieko negaliu valgyt,valgau per prievarta ir tik tai kas skanu,ppvz susapnuoju kokius ledus ar dar koki skanesta(nebutinai saldu,nes nelabai man saldumynai)ryte aisku pavalgau nors man rytas apie 2val popietu-ilgai miegu unsure.gif ir ka gi pavalgau ir wiska laukiseina...pietus pavalgau viskas lauk..vakare ka uzkandu lovoj tas jau lieka skrandy doh.gif ..sunku lb...bet kartais net linksma kad waikas vis primena kad yra pas mane pilvely rolleyes.gif okartais werkiu ir saukiu sawo brangiajam kad numirsiu greit lotuliukas.gif nes jau truksta kantrybes verysad.gif ...bet laukiu ir tikiuos kad jau greit baigsis mirksiukas.gif
Atsakyti
ilindau meragaites i jusu temele pamacius kad kalbat apie pykinima,tai galvoju pasidalinsius savo patirtim.dabar manes kaip ir nepykina nebent bunu laaaaaaabai persivalgius ir tai nepavadinciau to pykinimu tai tiesiog baisus skrandzio skausmas lyg kazkas skrandzio viduj butu astrus ir dauzytus i visas puses,tai man padeda tik vemimas tam.o niestumo pradzioj pradejo pykint nuo 8 sav.ispradziu buvo ziauru nelipau is lovos nes galvos nepakeliau per 3 dienas numeciau po 2 kg,vienintelis dalykas ka valgiau tai bananas ir dziuveseliai ir tai minimaliai skysciu visai negeriau nes negalejau,veliau ismokau tik atsikelus net galvos nepakelus nuo pagalves suvalgyt bent 1 dziuveseli ar imbierini sausaini,bet reik dar net neislipus is lovos tai as prasydavau SB kad man paduotu ka.veliau jau nuo kokios 12 sav.tai kai atsikeldavau eidavau rugsti isvemt nes man kildavo rugstis,nors bloga nebudavo bet vistiek as ja isvemdavau nes kitaip jei ka suvalgysiu is kart bloga,tai po tokiu pavemimu eidavo pora dziuvesiu ir bananas, ir kai jau nulekdavau i darba ant 8.30 galedavau valgyt sumustinius ar ka,nu beveik viska ir pietus budavo pilnom porcijom ,bet po piet rugstis griauzdavo skrandi ,dar iki dabar seip,bet vakarais geriu vaistukus tai diena rami,dar nuo rugsties man padedavo spraitas.tai va jei ne bananai ir dziuvesiai tai nezinau kaip butu buve,o negerumas laikes iki kokios 20 sav.max.bet iki to laiko taip atsivalgiau bananu kad dabar net ziuret negaliu.stai kaip man buvo,gal kam pades mano patarimai kai bent biski atsikratyt ar palengvint ta rytini pykinimas,nes tai vienas is baisiuju dalyku kurie privercia galvoti kad viskas nieko as nenoriu,nieko man nereikia ,tegu tas pykinimas praeina.
pamirsau paminet kad vakarais ir kartais budavo negera tai valgydavu tik tai kas man ta min.pasirodydavo skanu nes negalejau valgyt bet ko vien del to kad reik,o i mesa isvis neziurejau,pvz.mano megstamiausias dalykas budavo cepelinai.mesa atiduodavau SB valgydavau tik ta tarki su daug skyscio ir grietine,man tada buvo lyg pasaka.tai tiek merginos pabandykit gal ir jum pades ir valgykit tai kas jum atrodo skanu o nebetka kas papuola,nes organizmas zino ko jam reik ir ko jis nori.
Atsakyti
dar norejau pridurt kad tiksliai kada praejo pykinimas nezina,nes gerejima pradedi pajaust po biski o netaip kad atsikeliau ir nuo siandein jau man nebloga.Laikykites mergytes pajausit kad ateina sviesesnes dienos palaipsniui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
valiuo!!! man jau palaispniui gereja... kai pilvuzas ishshoko tai matyt susipratau kad uzhteks vemt smile.gif)) su pirmu tokio dydzhio buvau kokiu 5,5 men smile.gif o dabar 10 sav o tokia ishsiputus smile.gif
Atsakyti