Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(sigsmk @ 2008 04 12, 10:15)
labukas, mamytes,
tai va man irgi dar tik 6 sav bet kazkoks kosmaras.... dar dirbti reikia visa diena... tai net nezinau ko besigriebti  schmoll.gif  vemiu vis ir vemiu, dar toks darbas kad negali bet kada i tualeta nubegti. gal kas gali pasakyti, ar i bilioteni del tokiu priezasciu be problemu gali iseiti?  blush2.gif nes as dar neprisiskyriau daktares pas kuria lankysiuos per nestuma, nes pirma karta pasitikrinti eisiu tik kita savaite  unsure.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na mano situacija tokia pati. As esu biliotenyje del sios priezasties. Nes be galo pykina rytais. Ir turiu bilioteni iki menesio galo. Bet vienas skirtumas, gyvenu Norvegijoje. Nezinau, kaip Lietuvoje su tais dalykais. Bet bandyk paklausti gydytojos, gal israsys.Sekmes.Lengvo nesiojimo! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite info apie tai , kaip nėščiosios organizme atsiranda acetono. Jau dvi savaitės kaip kankinuosi. Vemiu per dieną 12 kartų , stato lašelines , bet vis nemažai acetono. Tai pakeičiau gine , nes su ta nesusišnekėjau. Tai nžn, ką kita darys. Ką esate apie tai girdėjusios?Labai bijau dėl leliuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2008 04 13, 12:50)
Laba  4u.gif

Užvakar pirmą kart  nestuke.gif  buvau pas ginę..

Dėl pykinimo (nors man jo dar nėra). Ginė patarė vartoti imbierą.

Reikės pamėgint, vemiu nuo nėštumo pradžios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oksmama @ 2008 04 20, 12:07)
Sveikos, gal kuri turite info apie tai , kaip nėščiosios organizme atsiranda acetono. Jau dvi savaitės kaip kankinuosi. Vemiu per dieną 12 kartų , stato lašelines , bet vis nemažai acetono. Tai pakeičiau gine , nes su ta nesusišnekėjau. Tai nžn, ką kita darys. Ką esate apie tai girdėjusios?Labai bijau dėl leliuko verysad.gif

Negaliu tiksliai laba atsakyti, bet taip yra del skysciu netekimo. Del to ir lasina laselines, kad balansa atstatyti. Laikykis.
Man dar tik viena diena kaip ne kas buvo, Bet skrandis jau kokia savaite bet ko negaliu valgyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksmama @ 2008 04 20, 13:07)

Acetono slapime randa del skysciu trukumo arba organizmo apsinuodijimo atveju.
Atsakyti
Aš vemiau nuo kokios 7 savaitės iki 16 savaitės intensyviai (kasdien, arba kas antrą dieną ir po kelis kartus į dieną, daugiausia vakarais). Dabar man jau beveik 18 sav., vėmimas sumažėjo - dabar tik po kokį kartą, du per savaitę. Bet kai darė tyrimus (kraujo, šlapimo), tai lyg ir nerado kažko blogo. Beje, bandžiau daug ką, ir citriną su vandeniu ir imbierą, ir užkandžiauti dažnai ir džiuvėsėlius graužti, bet nieks nepadėjo schmoll.gif Dabar gan dažnai pagurkšnoju Borjomi mineralinį, gal tik jis kiek skrandį apramina g.gif
Atsakyti
Dar kai laukiausi pirmojo vaikelio,viska nuo pykinimo isbandziau.Niekas nepadejo.Visi negerumai baigesi apie 16sav.Dabar vel situacija kartojasi doh.gif
Ne tiek ilgai liko laukti pagerejimo-10sav!!!
Atsakyti
Sveikos visos būsimos ir esamos mamymės 4u.gif
Norėjau paklausti o jeigu nepykina ar tai gerai, o gal dar anksti, mums jau beveik septynios savaitėlės, bet kažkokio pykinimo nejaučiu, tačiau labai sausėja lūpos ir atsiranda spuogiukų ant veido , nugaros, o šito anksčiau nebuvo, na bent ne tiek , nors nėra labai žiauriai, esu girdėjus, kad nestuke.gif oda kaip tik labai susitvarko, o gasl man ta toksikozė taip pasireiškia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(T_I_O_X @ 2008 04 24, 17:24)
Sveikos visos būsimos ir esamos mamymės 4u.gif
Norėjau paklausti o jeigu nepykina ar tai gerai, o gal dar anksti, mums jau  beveik septynios savaitėlės, bet kažkokio pykinimo nejaučiu, tačiau labai sausėja lūpos ir atsiranda spuogiukų ant veido , nugaros, o šito anksčiau nebuvo, na bent ne tiek , nors nėra labai žiauriai, esu girdėjus, kad  nestuke.gif  oda kaip tik labai susitvarko, o  gasl man ta toksikozė taip pasireiškia  blink.gif

Dziaukis,kad taves nepykina thumbup.gif .Ir tikriausia jau nebepykins mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos

Esu jusu namuciupose naujoke smile.gif Gal ir ne i ta foruma rasau bet gal man kas atsakys smile.gif kol naujokas esu dra pasiklystu smile.gif
Noriu paklausti numones patyrusiu mamyciu, 4 diena nesulaukiu m ir simptomai kaip kad as laukciausi lengvas pykinimas krutines padidejimas, alkis arba nenoras valgyti, pilvo dilgciojimas, pas nykstukus vaikstau i valanda po keli skartus smile.gif pries tai puse metu sirgdavau kaip laikrodukas. Pasidraiua ryte testa: is pat pradziu rysiki viena linija atsirado, po keliu min kita bet silpnesnio ryskumo, kaip manot as turiu savo stebukla, perskaiciau instrukcija kad gali taip but reiks pasdaryt dar testa po 3 dienu.
Noriu suzinoti jusu nuomone smile.gif

Kolkas esu labai laiminga nors ir netiksliais rezultatais thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglute;) @ 2008 04 27, 18:26)
Sveikos supermamos 

Esu jusu namuciupose naujoke  smile.gif  Gal ir ne i ta foruma rasau bet gal man kas atsakys smile.gif kol naujokas esu dra pasiklystu smile.gif
Noriu paklausti numones patyrusiu mamyciu, 4 diena nesulaukiu m ir simptomai kaip kad as laukciausi lengvas pykinimas krutines padidejimas, alkis arba nenoras valgyti, pilvo dilgciojimas, pas nykstukus vaikstau i valanda po keli skartus smile.gif  pries tai puse metu sirgdavau kaip laikrodukas. Pasidraiua ryte testa: is pat pradziu rysiki viena linija atsirado, po keliu min kita bet silpnesnio ryskumo, kaip manot as turiu savo stebukla, perskaiciau instrukcija kad gali taip but reiks pasdaryt dar testa po 3 dienu.
Noriu suzinoti jusu nuomone smile.gif

Kolkas esu labai laiminga nors ir netiksliais rezultatais  thumbup.gif

manau, kad esi 4u.gif
Papildyta:
Sveikos mamytės smile.gif , esamos ar būsimos smile.gif . Aš ir būsima maytė, bet jau nuo to vėmimo , baigiu nusikamuot blink.gif nepadeda man nei imbieras, nei vandens gurkšnojimas, nei užkandžiavimai niekas... pradėjo kristi svoris sad.gif nežinau, kaip mes augsim, jau ir baisu darosi sad.gif eisiu kitą savaitę pas gydytoją, tarsimės g.gif kasdien atsikeliu ir su tuo blogumu kovoju visą dieną, o kur dar darbas pilną dieną blink.gif
Džiaugiuosi už mamytes, kurios tikrai gerai jaučiasi ir yra stiprios 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
nusipirkau imbiero tableciu, o lapelyje parasyta, kad nesciosioms ir nesciuju toksikozei gydyti negalima, tai nesuprantu tai jas galima naudoti ar ne, nes internete irgi skaiciau , kad butent imbieras skirtas nuo nesciuju toksikozes doh.gif
Atsakyti