mane taip pat pradejo tie "malonumai" kankinti nuo 6 nestumo savaites O pries tai dziaugiausi, kad busiu is tu nedaugelio laiminguju, kuriu nepykina
Mane truputi suneramino vienas dalykas jau nestumo pabaiga, 39 savaite , bet mane pradejo naktimis pykinti ir lekiu i tualeta kuo greiciau gal zinot, kodel taip cia yra?
mane taip pat pradejo tie "malonumai" kankinti nuo 6 nestumo savaites O pries tai dziaugiausi, kad busiu is tu nedaugelio laiminguju, kuriu nepykina
Mane truputi suneramino vienas dalykas jau nestumo pabaiga, 39 savaite , bet mane pradejo naktimis pykinti ir lekiu i tualeta kuo greiciau gal zinot, kodel taip cia yra?
man lygiai tas pats buvo tai pastoviai gurksnodavau mineralini, pasidedavau puodeli ant stalo ir ziuredavau kad visada pilnas butu, tai man apmalsindavo pykinima, ir dar daznai uzkandziaudavau taip pat pageredavo tik atsargiai, nes as taip prisidejau papildomu kg reikejo geriau daugiau vaisiu valgyt
Apie nestumo toksikozes priezastis. Specialiojoje literaturoje aprasyta, kad nestumo toksikoze: pykinimas, jautrumas kvapams etc. nesusijes su organizmo "uzterstumu". Kiausinelis prie gimdos sieneles tvirtinasi ziuzeliais, kurie gamina medziaga ar hormona, kuris ir sukelia toksikozes simptomus. Apie 12 savaite susiformuoja placenta, ziuzeliai ar dalis ju apmirsta, todel paparastai tokiu metu toji toksikoze ir liaujasi. Kodel vienu atveju pykina, kitu ne, neaisku, reiktu paieskoti informacijos. Per pirma nestuma manes ne karto nesupykino. Per antra, siek tiek buvo, bet yra ir tokiu, kurios vemia istisai visa pirma nestumo trimestra....
Cia jau turbut galima sakyti faktas, kad antras nestumas sunkesnis man taip pat pykina nuo 6 sav. ir nejuokingai. Net is lovos neislipu kartais. Su pirmu leliuku tik rytais pykindavo, o dabar visa diena beveik
Man gydytoja sake atvirksciai negu cia parasyta. Yra gerai kai pykina, nes dirba hormonai Su pirmu vaiku priaugau net 30kg ir nepykino, laksciau iki gimdymo kaip ant sparnu , dabar per antra iki 3 men numeciau 7 kg, labai pykina. Ypac kai darbe susijaudinu.