Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(floridija @ 2009 04 30, 13:23)
Man eina 6-as menuo ir tik dabar baigesi kasdieninis vemimas, nors visi artimieji ir pazistami tvirtino, kad jis baigsis po 12 savaites, deja deja  verysad.gif

biggrin.gif ishkart ramiau pasidare doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
O kurioms buvo, kad pirmiausia pradejo pykinti, o tik po to testukus pasidarete ir pamatete II?

Ir nuo kada pradejo pykinti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 04 30, 15:44)
sveikos  nestuke.gif
O kurioms buvo, kad pirmiausia pradejo pykinti, o tik po to testukus pasidarete ir pamatete II?

Aciu 4u.gif

Pradejo pykinti 7 savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 04 30, 14:44)
sveikos  nestuke.gif

Aciu 4u.gif

mane nuo pirmos sestos savaites dienos verysad.gif
Atsakyti
mane taip pat pradejo tie "malonumai" kankinti nuo 6 nestumo savaites smile.gif O pries tai dziaugiausi, kad busiu is tu nedaugelio laiminguju, kuriu nepykina smile.gif

Mane truputi suneramino vienas dalykas g.gif jau nestumo pabaiga, 39 savaite nestuke.gif , bet mane pradejo naktimis pykinti ir lekiu i tualeta kuo greiciau g.gif g.gif gal zinot, kodel taip cia yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 04 30, 15:37)
mane taip pat pradejo tie "malonumai" kankinti nuo 6 nestumo savaites smile.gif  O pries tai dziaugiausi, kad busiu is tu nedaugelio laiminguju, kuriu nepykina  smile.gif
Mane truputi suneramino vienas dalykas g.gif  jau nestumo pabaiga, 39 savaite nestuke.gif , bet mane pradejo naktimis pykinti ir lekiu i tualeta kuo greiciau g.gif  g.gif  gal zinot, kodel taip cia yra? blink.gif

mane priesh pat gimdyma irgi pykino labai, net gimdykloj "apsipykinau" akushere sake kad normalu, nes skrandi dirgina todel kyla tas pykinimas...
Atsakyti
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2008 04 09, 12:05)
man lygiai tas pats buvo tai pastoviai gurksnodavau mineralini, pasidedavau puodeli ant stalo ir ziuredavau kad visada pilnas butu, tai man apmalsindavo pykinima, ir dar daznai uzkandziaudavau taip pat pageredavo tik atsargiai, nes as taip prisidejau papildomu kg  blush2.gif reikejo geriau daugiau vaisiu valgyt doh.gif

Labas, mums jau septynios savaites, šleikštulys taip pat kamuoja nuo ryto iki vakaro. Man padeda mėtinė kramtomoji guma.... Pabandykit.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau 4men. o pykinimas nesiliauja.... bijau.gif
Isvis antas nestumas daug sunkesnis..
Atsakyti
Apie nestumo toksikozes priezastis. Specialiojoje literaturoje aprasyta, kad nestumo toksikoze: pykinimas, jautrumas kvapams etc. nesusijes su organizmo "uzterstumu". Kiausinelis prie gimdos sieneles tvirtinasi ziuzeliais, kurie gamina medziaga ar hormona, kuris ir sukelia toksikozes simptomus. Apie 12 savaite susiformuoja placenta, ziuzeliai ar dalis ju apmirsta, todel paparastai tokiu metu toji toksikoze ir liaujasi. Kodel vienu atveju pykina, kitu ne, neaisku, reiktu paieskoti informacijos. Per pirma nestuma manes ne karto nesupykino. Per antra, siek tiek buvo, bet yra ir tokiu, kurios vemia istisai visa pirma nestumo trimestra....
Atsakyti
QUOTE(*Violeta* @ 2009 05 07, 18:10)
Man jau 4men. o pykinimas nesiliauja.... bijau.gif
Isvis antas nestumas daug sunkesnis..

man irgi antras nestuke.gif daug sunkesnis. nuo 6 sav pradzhios nei vienos shviesios dienos sad.gif taip bloga zhiauriai...
Atsakyti
Cia jau turbut galima sakyti faktas, kad antras nestumas sunkesnis g.gif man taip pat blink.gif pykina nuo 6 sav. ir nejuokingai. Net is lovos neislipu kartais. Su pirmu leliuku tik rytais pykindavo, o dabar visa diena beveik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARN Paukstes: 10 gegužės 2009 - 13:16
Man gydytoja sake atvirksciai negu cia parasyta. Yra gerai kai pykina, nes dirba hormonai mirksiukas.gif Su pirmu vaiku priaugau net 30kg ir nepykino, laksciau iki gimdymo kaip ant sparnu nestuke.gif , dabar per antra iki 3 men numeciau 7 kg, labai pykina. Ypac kai darbe susijaudinu. verysad.gif
Atsakyti