QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 27, 10:32)
O po gimdymo jie toli gražu dar nesibaigia, o tik prasideda.Kol visi plyšimai sugyja, o paskui dar nugraužtu krutu problemos prasideda...Vienu žodžiu musu džiaugsmai musu vargai..
va va, tas tiesa, galvojau, kad mano nestumas buvo ziauriai sunkus, nes pravemiau iki gimdymo ir per gimdyma. bet pasirodo po gimdymo prasideda visiskai kitu bedu stadija. is karto negalejau nieko daryti del rando, po to kai atsirado pienas, krutys buvo kaip akmenys, va tada man rodes labiau kankinausi nei per gimdyma. o dabar speneliai pasidare tokie jautrus, kad net menkas prisilietimas jau skauda. o dar va neseniai vienas eme ir itruko, dabar is viso pragaras
ir kankiniesi zmogau. plius dar nemigo naktys. na bet vis tiek labai daug ir laimes kai matai ir laikai savo kudyki.
QUOTE(marlena24 @ 2009 03 27, 10:46)
Nu jau cia irgi kaip kam...
As va ir vel nuejau i wc, susikisau pirstus i gerkle ir pusrycius lauk "ismeciau", nes stovejo gerklej
sakau tokiais tempais greit kokia bulimike patapt galima
zinok man labai panasiai buvo, tik man kiek velesnej stadijoje kazkur 36 sav pasidejo. tada is viso nei valgyt negalejau, o jei suvalgydavau, tai nakti miegot negalejau. o budavo taip kad ryte pabundi ir isvemi praeitos dienos pietus
tai as tada daugiausiai tik labai lengva maista valgydavau ir dar man padedavo gazuotas mineralinis vanduo. kazkaip pramusdavo.