Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 27, 12:32)
O po gimdymo jie toli gražu dar nesibaigia, o tik prasideda.Kol visi plyšimai sugyja, o paskui dar nugraužtu krutu problemos prasideda...Vienu žodžiu musu džiaugsmai musu vargai..

Mergos, negasdinkit dar nepagimdziusiu doh.gif Ne visos plysta ir ne visoms vaikai nugrauzia krutis. Man sunkiausia ir buvo tas nestumo pykinimas. Po gimdymo labai greitai organizmas susitvarke su pasikeitimais, o zindymas irgi nekelia jokiu nemalonumu. Svarbu nekvailiot ir nesivadovaut Spoko nesamonem bei tarybiniu moteru patirtim mirksiukas.gif Bet cia jau ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 27, 10:32)
O po gimdymo jie toli gražu dar nesibaigia, o tik prasideda.Kol visi plyšimai sugyja, o paskui dar nugraužtu krutu problemos prasideda...Vienu žodžiu musu džiaugsmai musu vargai..

va va, tas tiesa, galvojau, kad mano nestumas buvo ziauriai sunkus, nes pravemiau iki gimdymo ir per gimdyma. bet pasirodo po gimdymo prasideda visiskai kitu bedu stadija. is karto negalejau nieko daryti del rando, po to kai atsirado pienas, krutys buvo kaip akmenys, va tada man rodes labiau kankinausi nei per gimdyma. o dabar speneliai pasidare tokie jautrus, kad net menkas prisilietimas jau skauda. o dar va neseniai vienas eme ir itruko, dabar is viso pragaras schmoll.gif ir kankiniesi zmogau. plius dar nemigo naktys. na bet vis tiek labai daug ir laimes kai matai ir laikai savo kudyki.

QUOTE(marlena24 @ 2009 03 27, 10:46)
Nu jau cia irgi kaip kam...
As va ir vel nuejau i wc, susikisau pirstus i gerkle ir pusrycius lauk "ismeciau", nes stovejo gerklej verysad.gif sakau tokiais tempais greit kokia bulimike patapt galima doh.gif  doh.gif

zinok man labai panasiai buvo, tik man kiek velesnej stadijoje kazkur 36 sav pasidejo. tada is viso nei valgyt negalejau, o jei suvalgydavau, tai nakti miegot negalejau. o budavo taip kad ryte pabundi ir isvemi praeitos dienos pietus blink.gif tai as tada daugiausiai tik labai lengva maista valgydavau ir dar man padedavo gazuotas mineralinis vanduo. kazkaip pramusdavo.
Atsakyti
QUOTE(bergamote @ 2009 03 27, 19:20)
Mergos, negasdinkit dar nepagimdziusiu  doh.gif Ne visos plysta ir ne visoms vaikai nugrauzia krutis. Man sunkiausia ir buvo tas nestumo pykinimas. Po gimdymo labai greitai organizmas susitvarke su pasikeitimais, o zindymas irgi nekelia jokiu nemalonumu. Svarbu nekvailiot ir nesivadovaut Spoko nesamonem bei tarybiniu moteru patirtim  mirksiukas.gif Bet cia jau ne i tema.

Nu pagal spoka tai tik mane pačia augino. O aš tai ekologine motinyste vadovavausi.Mano vaikai dar nedideli vienas 6, o kitas 1,5metu. Aišku, kad nevisoms nepasiseka. Kitoms net labai pasiseka ne nežino kas tas pykinimas yra, visa neštuma praskraido kaip ant sparnu. O čia kai pykina 7 menesius, paskui dar gimdymas komplikuotas nu tai.. Bet vistiek tu vaiku baisiai norisi.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 27, 20:26)
Bet vistiek tu vaiku baisiai norisi.

Sutinku smile.gif Mane kai pykino, galvojau, kad cia pirmas ir paskutinis nestumas, nes daugiau tokio siaubo ant saves neistversiu. Per gimdyma irgi panasiai galvojau. O dabar maziui dar tik 5 menesiai, o jau atrodo, kaip faina butu vel ka tik gimusi kudikeli ant ranku paimt.. Gerai gamta viska sutvarkiusi.
p.s. as irgi stengiuosi ekologiskai augint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 27, 10:15)
Musu vaikiukui dar tik 11 sav., laukiu vis tikiuosi, kad praeis tas jausmas, bet vis dar ne  blush2.gif  Dekui labai uz patarimus bei atviruma  4u.gif
Papildyta:
Uzjauciu ir palaikau, nes pati ta pati pergyvenu  schmoll.gif  Is tikruju ir nervuojuos del to ir pikta daros, vis negerai ir negerai. Vat tik vienas dalykas ramina, kad viskas yra del pacio nuostabiausio pasaulyje dziaugsmo  nestuke.gif

o man net dziaugtis neiseina, kai darbe turi sedet ir vaidint kad gerai juotiesi, nepykina tik kai miegu, nevemiu, bet nuo to negeriau. namie tai atsigulu ir stengiuos nekrutet tada buna geriau, Valgymas vel beda, apie gaminima net minciu nera, vyras padaro sumustini ir dziaugiuos, apie skytimus vien pagalvojus bloga.... blink.gif
Atsakyti
sveikutes...mane ir pradejo pykinti valgyt negaliunors ir noriu....pavalgau ir stoja skardis..
Atsakyti
Sveikos mamytes!

o mane pykina visa diena, valgyt is viso nieko nenoriu, prisiverciu, nevalgau pykina, valgau pykina. doh.gif

Ir jau is savo patirties zinau, kad jei pastojau tenka visus darbus ir visa veikla atideti jei noriu vaikeli issaugoti, kitaip man nesigauna. Jau tris savaites guliu lovoje namuose, ir labai tikiuosi si karta isvengti gulejimo ligoninej. nestuke.gif

Atsakyti
sveikos ir aš su ta pačia problema susiduriu, mes jau 8 savaičių, bet pykina nerealiai, pradedu valytis dantis ir negaliu pabakgti, nes prasideda vėmimas, pavalgius ir skrandis sustoja, tada vėl pykinimas prasideda, nebežinau ka ir daryti??? g.gif blink.gif
Atsakyti
Kenteti unsure.gif daugiau cia nieks nepades, man pvz. nenpadedavo visiskai niekas schmoll.gif kazkaip atkentejau tuos 2 menesius kai pykino doh.gif o dabar remuo labai kankina, tai bent jau man cia slykstesnis jausmas uz ta pykinima doh.gif Zodziu, visi negalavimai praeis po 9 menesiu tongue.gif
Atsakyti
Na ir as pasidalinsiu savo pirmaisiais nestumo ispudziais nestuke.gif Man pirmi trys menesiai buvo kosmaras smile.gif Pykino nuo ryto iki ryto net naktimis atsikeldavau nuo to jausmo doh.gif Vyras pats valgyti gamindavo, nes virtuveje negalejau buti ir nepernesiau kvapu, skaniausios picos man smirdejo schmoll.gif o miniskis, kad tik butu man geriau tai pats emesi iniciatyvos su maisto ruosimu rolleyes.gif Dabar jau nestumas eina i pabaiga, bet buna kartais, kad taip nupykina, bet trumpam mirksiukas.gif
Atsakyti
o ash pirma neshtuma raudijau kad bloga iki 5 menesio buvo... dabar 7 savaite bet gerokai baisiau negu pirma karta.. tai stengiuos negalvot kad tai gali uzsitesti iki 5 men sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 04 28, 12:02)
o ash pirma neshtuma raudijau kad bloga iki 5 menesio buvo... dabar 7 savaite bet gerokai baisiau negu pirma karta.. tai stengiuos negalvot kad tai gali uzsitesti iki 5 men sad.gif

Man eina 6-as menuo ir tik dabar baigesi kasdieninis vemimas, nors visi artimieji ir pazistami tvirtino, kad jis baigsis po 12 savaites, deja deja verysad.gif
Atsakyti