Ir as galiu "paguosti", kad tos 12 savaiciu- ne riba, oi ne riba Mane pradejos tusyt apie 9 savaite,o baiges gal 18 vat jum ir "iki 12 savaites"
[ ]
nenuorama, kiek as domejausi, visur raso, kad pykinimas turetu baigtis sulaukus 12 savaiciu. Daugmaz tuo metu baigia formuotis placenta, gal kai kuriais atvejais tai susije dalykai. As pati laukiau tos 12 savaites kaip isganymo, bet deja, ir toliau pykino Galiu paguosti, kad kuo toliau, tuo labiau pati prisitaikiau prie tokios busenos ir nebebuvo taip sunku ir baisu kaip pradzioj. Laikykis
[/quote]
Bergamote, bet ka darydavai, kaip prisitaikei, kad lengviau butu? Pvz. anksciau valdyti darydavau su mielu noru, dabar tiesiog negaliu pakesti to proceso, tu kvapu, o valgyti tai galiu
[quote=nenuorama1,2009 03 25, 12:48]
[ ]
nenuorama, kiek as domejausi, visur raso, kad pykinimas turetu baigtis sulaukus 12 savaiciu. Daugmaz tuo metu baigia formuotis placenta, gal kai kuriais atvejais tai susije dalykai. As pati laukiau tos 12 savaites kaip isganymo, bet deja, ir toliau pykino Galiu paguosti, kad kuo toliau, tuo labiau pati prisitaikiau prie tokios busenos ir nebebuvo taip sunku ir baisu kaip pradzioj. Laikykis
[/quote]
Bergamote, bet ka darydavai, kaip prisitaikei, kad lengviau butu? Pvz. anksciau valdyti darydavau su mielu noru, dabar tiesiog negaliu pakesti to proceso, tu kvapu, o valgyti tai galiu
[/quote]
Na o tu ir negamink, o tegul vyras uzsiima tuo kol tau blogai o tu tuo metu pailsesi. Ir jis prisides prie vaikelio isnesiojimos Na man tas pats buvo, tai maniskis gamino iki kokio 5 menesio o as tuo metu iseidavau grynu oru pakvepuoti, tai tuomet nors ka galejau i burna isideti.
[ ]
[/quote]
[/quote]
Na o tu ir negamink, o tegul vyras uzsiima tuo kol tau blogai o tu tuo metu pailsesi. Ir jis prisides prie vaikelio isnesiojimos Na man tas pats buvo, tai maniskis gamino iki kokio 5 menesio o as tuo metu iseidavau grynu oru pakvepuoti, tai tuomet nors ka galejau i burna isideti.
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 25, 14:48)
Sveika, nenuorama, zinai, kazkaip kai taip ilgai viskas tesesi, tai supratau, nuo ko mane labiausiai pykina, ir tiesiog vengdavau tu produktu ir kvapu. Aisku, jei kas netiketai pakvipdavo (pvz. vyras pasitepdavo losjonu po skutimosi), tai lekdavau i wc Bet svarbiausia, kad psichologiskai veliau ne taip sunku buvo, kaip pradzioj, nes pripratau kartais pavemti, zinodavau, ko tiketis, jei skrandis tuscias, visada su savim nesiojausi serveteliu, maiseliu ir pan. Galima sakyti, kad savotiskai susitaikiau su ta pykinimo busena
O del maisto gaminimo - kartais pas mama pavalgydavau, kartais kokioj kavinej, kartais vyras gamindavo, o budavo dienu, kai pati neblogai jauciausi ir pasigamindavau. Tada neziurejau, kad viskas butu labai labai sveika, nes dziaugdavausi, jei apskritai ka nors pavykdavo suvalgyti.. Paskui pamazu uosle sugrizo i savo normalia busena ir vis daugiau produktu galejau toleruoti.
Kiek tavo vaikiukui savaiciu? Gal tau kaip tik ir praeis sulaukus 12..
mane per šį nėštumą(mano jau trečias nėštumas) pykino iki maždaug 14 savaičių, labai išvargau Dabar, ačiū D jau viskas tvarkoj Linkiu, kad ir Jums greičiau praeitų
Man turbut labai pasiseke, nes pykino tik pora savaiciu nuo 6 iki 8. O vemiau tik viena karta
QUOTE(bergamote @ 2009 03 26, 09:59)
Musu vaikiukui dar tik 11 sav., laukiu vis tikiuosi, kad praeis tas jausmas, bet vis dar ne Dekui labai uz patarimus bei atviruma
Papildyta:
QUOTE(nestuke24 @ 2009 03 26, 17:04)
as anksciau dziaugiausi sekmingai kovojanti su pykinimu, kai tik pajusdavau, kad pykina, ka nors suvalgydavau ir praeidavo, o dabar niekas nebepadeda ir jau nebezinau,ka valgyti, nes viskas neskanu...
Uzjauciu ir palaikau, nes pati ta pati pergyvenu Is tikruju ir nervuojuos del to ir pikta daros, vis negerai ir negerai. Vat tik vienas dalykas ramina, kad viskas yra del pacio nuostabiausio pasaulyje dziaugsmo
Zinot, cia aisku kiekvienai individualiai, bet as is savo patirties siulau iskart nusitiekt, kad pastoviai vis kazkas "negerai" bus man iki 9 savaiciu viskas ciki buvo, po to gal iki 18 pykino ziauriausiai, o kur dar lakstymas i wc kartais po 15 kart per nakti po to praejo, kokias 3 savaites pasidziaugiau gera savijauta, o dabar va jau antra savaite baisiausiai remuo kankina, ant tiek, kad kartais pavalgius tenka eit i wc i kistis pirstus i gerkle, nes tas maistas stovi gabalais gerklej zinokit jausmelis gal net baisesnis uz ta pykinima jokie vaistai ar liaudies metodai nepadeda... Gine sake, kad tas remuo nurims jau tik nuo kokios 32-33 savaites, kai gimda nusileis, bet tada jina juk nusileis ant pusles ir vel linksmybes prasides Zodziu, kol nepagimdysim, tol tie visi nestumo "malonumai" nesibaigs
Nu jau cia irgi kaip kam...
As va ir vel nuejau i wc, susikisau pirstus i gerkle ir pusrycius lauk "ismeciau", nes stovejo gerklej sakau tokiais tempais greit kokia bulimike patapt galima
As va ir vel nuejau i wc, susikisau pirstus i gerkle ir pusrycius lauk "ismeciau", nes stovejo gerklej sakau tokiais tempais greit kokia bulimike patapt galima