Man 6 sav. kažko paskutiniom dienom diena vis papykina, nevemiu bet jau ne per geriausiai , o šiandien visa diena bloguoju ir dar galva svaiksta kaip karusėlėse , bijau ir pagalvot kas toliau laukia
Nuoširdžiai netikiu šia teorija. Iki nėštumo tikrai gyvenau pakankamai sveikai. Palyginus su aplinkiniais, tai išvis sveikai. Tačiau mane pykino, tik dabar, kai jau normaliai susireguliavau savo mitybą ir rutiną manęs nebepykina beveik ... Taigi čia tikrai nesąmonė. Ne viena iš mano pažįstamų tikrai sveikai gyvenančių bei sveikai besimaitinančių moterų per pirmuosius nėštumo mėnesius sugebėjo numesti ne po vieną kilogramą dėl nuolatinio pykinimo.
Sveikutes visos kurios kencia nuo pikinimo.
As irgi jau kenciu nuo 6 sav.
Pastovus sleistulys, galvos sausmas - mano kasdienybe . Stai ka radau viename interneto puslapyje, isbandykime, gal pades....
"Pykinimo kaip nebūta"
Šį tašką vertėtų susirasti tiems, kurie plaukioja jūroje ar kenčia nuo toksikozės. Jį rasite dviejų pirštų atstumu nuo riešo. Paspauskite šią vietą nykščiu pajusite karštį gerklėje, aprims skrandis ir prašviesės mintys. Šiuo masažu galite sumažinti ir nemigą, nerimą.
Jeigu galva plyšta perpus...
Tašką tarp antakių suspaukite dviem pirštais, tarsi žnaibytumėte.
Spauskite taškus abiejuose antakių galuose ir smilkinių centre.
As irgi jau kenciu nuo 6 sav.
Pastovus sleistulys, galvos sausmas - mano kasdienybe . Stai ka radau viename interneto puslapyje, isbandykime, gal pades....
"Pykinimo kaip nebūta"
Šį tašką vertėtų susirasti tiems, kurie plaukioja jūroje ar kenčia nuo toksikozės. Jį rasite dviejų pirštų atstumu nuo riešo. Paspauskite šią vietą nykščiu pajusite karštį gerklėje, aprims skrandis ir prašviesės mintys. Šiuo masažu galite sumažinti ir nemigą, nerimą.
Jeigu galva plyšta perpus...
Tašką tarp antakių suspaukite dviem pirštais, tarsi žnaibytumėte.
Spauskite taškus abiejuose antakių galuose ir smilkinių centre.
QUOTE(redux2 @ 2009 02 25, 15:55)
Man 6 sav. kažko paskutiniom dienom diena vis papykina, nevemiu bet jau ne per geriausiai , o šiandien visa diena bloguoju ir dar galva svaiksta kaip karusėlėse , bijau ir pagalvot kas toliau laukia
as kai pirma karta laukiausi, tai truputuka kartais bloga budavo ypatingai automobiliu vaziuojant, tai padedavo juoda padziovinta duona-as ja turejau visur ir nuolat ciulpdavau, griauzdavau.
dabar dar tik 5sav ir kolkas tik miego noras atsirado
Mums jau 33 savaites. Pykinimas liko kazkur toli, bet to, kas buvo vakar, tai nesitikejau. Buvau kelias dienas mazai miegojusi, nes turejau nemazai darbo. Ryte atsikeliau ir nuejau su savo vyresneliu i parduotuve. O ten jis sukele man didziausia scena del masinytes, kurios nepirkau. As labai susinervinau, o dar tas nuovargis... Grizus namo prasidejo vemimas nesustojantis. Jau valanda istisai vemiu ir nezinau, kad daryt, ar praeis, jegos apleido ziauriai. Atejo kaimyne, iskviete greitaja. Po visu apziuru, suleido vaistu, kurie stabdo vemima, sulasino litra lasalines. Atsigavau, parsliauziau namo pati, nes netoli gyvenam.
Kita diena - viskas tvarkoj, jokio apsinuodijimo pozymiu. Tik krutines lastos raumenys kaip sudauzyti nuo to istisinio tampymo vemiant.
Tokia vat mano patirtis.... Tas pykinimas nestumo pradzioje atrodo toks nekaltas reikalas po sito baisumo, kur vakar patyriau..
Kita diena - viskas tvarkoj, jokio apsinuodijimo pozymiu. Tik krutines lastos raumenys kaip sudauzyti nuo to istisinio tampymo vemiant.
Tokia vat mano patirtis.... Tas pykinimas nestumo pradzioje atrodo toks nekaltas reikalas po sito baisumo, kur vakar patyriau..
Mane pykinti pradejo kazkur nuo 8 sav. ir taip vemiu iki dabar, dabar mums 13 sav.
Viena diena buna geriau, kita blogiau Ir niekas nuotovemimo nepadeda, nes sugebu net nieko nevalgius apsivemti
Labiau laukiu to nuostabaus momento, kai baigsis tie pykinimai ir vemimai
Tikiuosi ilgai laukti nereikes
Viena diena buna geriau, kita blogiau Ir niekas nuotovemimo nepadeda, nes sugebu net nieko nevalgius apsivemti
Labiau laukiu to nuostabaus momento, kai baigsis tie pykinimai ir vemimai
Tikiuosi ilgai laukti nereikes
Man 17 savaite ir galiu pasidziaugti, kad iki siol neteko patirti jokiu nestumo simptomu: pykinimo, vemimo, silpnumo, mieguistumo, energijos stokos Vienu metu pagalvojau, ar isties laukiuos Nesu is tu, kurios laikosi valgymo rezimo, derina maista ir pan. Tiesiog megau sportuoti (nestumo metu kolkas to nedarau, nebent pasivaikstau) esu druta, stipraus imunineto (beveik nesergu, blogiausiu atveju sloga ar gerkles skausmas), gal tai siek tiek lemia nestumo pozymius. Be to, mamos su manim irgi nepykino, tad siek tiek, manau, itakoja ir imunitetas. Bet kuriuo atveju dziaugiuosi tokia savo savijauta, o kas bus po to, ziuresim
QUOTE(Miolanda @ 2009 03 06, 20:01)
Man 17 savaite ir galiu pasidziaugti, kad iki siol neteko patirti jokiu nestumo simptomu: pykinimo, vemimo, silpnumo, mieguistumo, energijos stokos Vienu metu pagalvojau, ar isties laukiuos Nesu is tu, kurios laikosi valgymo rezimo, derina maista ir pan. Tiesiog megau sportuoti (nestumo metu kolkas to nedarau, nebent pasivaikstau) esu druta, stipraus imunineto (beveik nesergu, blogiausiu atveju sloga ar gerkles skausmas), gal tai siek tiek lemia nestumo pozymius. Be to, mamos su manim irgi nepykino, tad siek tiek, manau, itakoja ir imunitetas. Bet kuriuo atveju dziaugiuosi tokia savo savijauta, o kas bus po to, ziuresim
Zinok tikrai nemanau, kad jei tavo mamos nestumo metu nepykino, tai tu igauni kazkoki imuniteta, kad ir taves nepykins. Skamba lyg visiska nesamone. Mano mamos nei su vienu nestumu ne tik nepykino, bet ji ir jautesi puikiai ir valge gerai, svoris augo graziai. Vienu zodziu jokiu problemu. O as va prasikankinau visa nestuma. Beveik visus 6 menesius istisai pravemiau, po to kiek apsiramino, bet pykinimas niekur nedingo. Net per gimdyma vemiau, kol vaistu nesuleido. Del maisto is viso patyliu. Beveik nieko negalejau valgyti. Labai daug bedu su skrandziu turejau. Taigi, manau tokie dalykai tikrai nerodiklis.
su bernais pykino smarkiai, bet nevėmiau nė karto. su maže išvis nepykino . o ligoninėj prisižiūrėjau, mergos tokias kančias kentėjo su lašinėm gulėjo, nuo vandens vemdavo. tas, kuriom bloga- užjaučiu. galiu tik paguost, kad praeis kokį ketvirtą mėnesį
Man gydytoja liepė kuo daugiau vandens gerti, nes sakė, kad mažina pykinimą, bet aš nuo jo apsivemiu Nuo imbiero irgi blogai Bet pastebėjau, kad mažiau pykina jei visą dieną valgau labai mažomis porcijomis ir lengvą maistą