Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Sveikos, labai atsiprašau, kad neperskaičiau temos, o tiesiai klausiu mirksiukas.gif Aš manau, kad nerealu, kad pykintu jau pirmos savaites. Aš dar net NT padaryti negaliu, bet jaučiu šleiktulį ir dažnokai pradeda kauptis seiles burnoje blink.gif Taip anksčiau nebuvo. Kad maistu apsinuodijau tai mažai tikėtina, nes valgau ypač sveiką maistą. Gal man jau galvoje negerai, bet ar gali šitaip būti? Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
labukas nestuke.gif
as jau dziaugiuosi savo padetimi, praejau pykinimo etapa jau pries keles sav ir kuo labiausei uzjauciu visas kitas dar tebesikankinancias rolleyes.gif
mane pykimo 5-13 sav tas laikotarpis buvo pats sunkiausias mano gyvenime, pykino visa para, net nakti tekdavo lakiot iki tuoleto, o jame net vandens "bambaliukas" stovejo verysad.gif kitaip niekaip nepraeidavo...buvo tarpelis kad 2 sav tevalgiau i diena po 2 obuoliukus, daugiau nieko ir niekaip, buvo lb sunku, negalejau net tv ziuret, neduok dieve ten kokia reklama maisto doh.gif ziaurei krito svoris, db dziaugiuos kad buvau is saves pilnoka, vaikutis pasiimdavo kiek jam reikejo...viskas nusitese iki to kad atsirado acetono, o tai nera lb gerai tada is vis nebejo sustabdyt vemimo, pagulde i ligonine, ten lasalines ir vaistukai nuo pykinimo, padejo...taip ir sustojo mano uzburtas ratas.dabar jau viskas gerai tik aisku visokios kitokios problemeles, meslungis, nuovargis ir dar iki db nevalgau mesytes(seniau jei per diena negaudavau mesos tai budavau nevalgiusi)
sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
Mane pykinti pradejo nuo 8 nestumo savaites verysad.gif dabar pasitaiko ir vemimo dienu sad.gif
Atsakyti
labukas visoms tongue.gif ,man jau eina 8 savaitė 4u.gif ,rytais truputeli pykina,bet valgau neatsikėlus iš lovos,tai geriau truputėli,lb jau bijau tos toksikozės unsure.gif ,be to prasidėjo biškeli viduriavimas,gal kas žino,ar tai labai blogai? ax.gif pas gydytoją tik po dviejų savaičių g.gif
Atsakyti
Labuka,man tik 6 savaites,bet pykina rytais jau stipriai ir silpna pastoviai.Dar gerai,kad vakarai smagesni tai nors kazka suvalgau,nes svoris krenta. doh.gif siandien nusipirkau imbiero pabandysiu gal pavyks nuo tu blogumu visokiu,nes ypac darbe sunku... sad.gif ir dar viena dalyka pastebejau, kadangi labai paskutiniu metu traukia "ant burokeliu"tai kai is vakaro valgau burokeliu sriuba, ryte zymiai lengviau buna,gal ko truksta org. ko yra burokeliuose.Tai dabar burokeliu sriuba valgau vos ne kas dien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2009 02 18, 16:20)
Labuka,man tik 6 savaites,bet pykina rytais jau stipriai ir silpna pastoviai.Dar gerai,kad vakarai smagesni tai nors kazka suvalgau,nes svoris krenta. doh.gif siandien nusipirkau imbiero pabandysiu gal pavyks nuo tu blogumu visokiu,nes ypac darbe sunku... sad.gif ir dar viena dalyka pastebejau, kadangi labai paskutiniu metu traukia "ant burokeliu"tai kai is vakaro valgau burokeliu sriuba, ryte zymiai lengviau buna,gal ko truksta org. ko yra burokeliuose.Tai dabar burokeliu sriuba valgau vos ne kas dien thumbup.gif

Sveikute,

pabandyk suvalgyti ryte neislipus is lovos imbieriniu sausainiuku smile.gif gal pades, kai kam padeda.
na o svoris buna, kad pradzioje krenta, ..man jau 16 savaiciu as irgi dar nepriaugau svorio, nors pilvuke mazylis - pilvukas graziai auga smile.gif bet jau lengviau su tuo vemimu. jei tave stipriai pykins ir kris svoris gydytoja gali pasiulyt laselines, sako greit kai kam tada praeina, jei tikrai labai pas tave krenta svoris.
tau dar pasiseke, nes as vienu metu, visai tik sriuba , kokie skysciai ir vemiau..

sekmes thumbup.gif , laikykimes nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,man 6sav.ir pykina nuo ryto iki vakaro verysad.gif ,siek tiek lengviau kai suciulpi metini ledinuka,uzvalgai ko nors lengva rolleyes.gif ,maziau pykina kai pasivaikstom grynam ore,ar pagulineji rolleyes.gif .Reiks iskentet-niekur jau nesidesi nestuke.gif
Atsakyti
Uj, kaip man taip buvo, tai maniau kad niekad nesibaigs.... smile.gif Bet nuo 16savaiciu viskas kazkur dingo... smile.gif
Gerai kas galit pakest ta imbiera... O as jo net i burna paimti negalejau... biggrin.gif
Luna888, ddijana>>>> Siaip nenoriu cia nei gasdinti nei siaip erzinti (tik nepagalvokit taip), bet tai kas jums yra dabar, tikriausiai dar tik rozytes... Nes didele tikimybe kad jausites tik blogiau ir blogiau... unsure.gif Man asmeniskai labiausiai padejo ilgi pasivaiksciojimai gryname ore. o kai jau beveik nuo visko vemdavau geriausias maistas buvo zaliu darzoviu salotos ir gazuotas mineralinis su keliais lasais citrinu sulciu... smile.gif mirksiukas.gif

Del svorio tai irgi nemanau, kad reiketu galva pamesti... Na nes man jau eina 23sav, o dar nieko nepriaugau, nors pilvelis jau ryskiai matosi (abu su mazyliu esam sveikuteliai)... smile.gif Iki siol numeciau 8-9kg... Is kur tas svoris kils jei isvemi net vandeni... smile.gif

Svarbiausia merginos kaip pacios jauciates.. smile.gif Si laika leiskit, kad kazkas apie jus pasokinetu, pasirupintu jei tik tai yra imanoma... Naudokites tuo blush2.gif 4u.gif Gal jus ir ne ligones, bet tikrai ne tokios busenos kad kalnus galetumet versti.... smile.gif smile.gif

Laikykites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man aju 25 savaite bet vis dar tampo mane doh.gif doh.gif doh.gif , ar tai normalu, ar taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2009 02 24, 09:33)
man aju 25 savaite bet vis dar tampo mane  doh.gif  doh.gif  doh.gif , ar tai normalu, ar taip gali buti?

Deja, taip gali buti ir tai normalu. Aisku cia nedaznas atvejas, bet pasitaikantis. Mane pratampe iki pat gimdymo. O paskutines savaites iki jo is viso prasikankinau nes beveik nieko negalejau valgyti... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip aš jus gerai suprantu! mirksiukas.gif Mane pykino 5 sav. (nuo septintos iki vienuoliktos), bet man atrodė, kad tai visa amžinybė... verysad.gif Tokį ilgą laiką ir taip blogai dar turbūt niekada nesijaučiau, o nepadėjo niekas - nei užkandžiavimas neišlipus iš lovos, nes imbieras, nei vaistai... Ir mane pykindavo nuo pat tos akimirkos, kai pramerkdavau akis, iki kol užmigdavau... Aišku, tas savaites beveik nieko nevalgiau (iki pat šiol dar ne viską valgyti galiu, nors man jau 13 sav.).
Ir kaip man buvo pikta, kai čia, forume, paskaitydavau: "reikia pakentėti, praeis" doh.gif ax.gif O pasirodo, tai tikriausia tiesa 4u.gif
Atsakyti
Na, mano kantrybe su tuo pykinimu buvo kaip sakoma "ant ribos", galvojau, kad niekada nesibaigs doh.gif Pradejo pykint gan velai, apie 10 savaite, ir tampe iki 18,o po to dingo bigsmile.gif tai net gyvenimas nusvito bigsmile.gif Aisku, reik su maistu atsargiau, nevalgyt labai riebiai, nes tada dar blogiau buna doh.gif
Atsakyti