Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Windy @ 2008 12 31, 17:53)
Sveikutes,
Esu 8 savaites neščia, ir pastebėjau kad mane pykint pradėjo kai pradėjau gerti folio rūgštį (geriu apie 4 savaites). Net nežinau ka dabar  daryti. Gal galima ją pakeisti kokiu kitu maisto papildu ar kitais vitaminais? g.gif

Folio rugsties nepakeis jokie kitokie vitaminai. Ja tiesiog butina vartoti laukiantis vaikucio. Netgi vitaminuose nesciosioms yra ta pati folio rugstis - tik reikia pasiziureti, kad butu reikiama norma, nes kai kur jos buna maziau, nei reikia.
Atsakyti
QUOTE(vilmax @ 2009 01 05, 14:16)
Sveikos, man dabar 5 savaites, ir rytais as jau sulaukiu pykinimo. Nenoriu valgyti visai, negaliu apie tai net pagalvoti. Labai kol kas nepatinka kavos kvapas. Kai ateinu i darba ir uzuodziu kavos kvapa, rodosi tuoj bus blogai.  doh.gif

Nieko. Turesi kaip nors tai iskenteti. Anksciau ar veliau praeis. Man irgi kava buvo schmoll.gif Ir net vemdavau nuo jos kvapo. O dabar jau viskas ok. (28 sav.)
Atsakyti
dar viena bloguojanti prisijunge...Filmuose rodo, kad is ryto net i tulika begama issivemt...Man taip ner. Uztenka atsikelt ir..jau silpnai bloga iki pat vakaro. O mazoji gazo duoda kaip reikiant! Su ja nejutau nestumo visiskai. Dar labiau energijos turejau ir 7-to men pabaigoj po Ispanijos kalnelius laipiojau. Kikenau: MB isvare gruodzio pr. slidinet. As sakau: ir as galiu siaip jau...Isleto ant slidziu...saugantis, kad i pilva nieks nesitrenktu...O terminas buvo sausio 10d. Aisku, likau namie. Bet va, kokia savijauta buvo! O dabar...Sirdis tabaluoja aprengiant vaika ir nulipus is 4-to auksto, valgyt padarau- pavargstu...Nuo 15 val miego jau noriu...
Atsakyti
o manes visai nepykino net nezinau ka tai reiskia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Windy @ 2008 12 31, 16:53)
Sveikutes,

Esu 8 savaites neščia, ir pastebėjau kad mane pykint pradėjo kai pradėjau gerti folio rūgštį (geriu apie 4 savaites). Net nežinau ka dabar  daryti. Gal galima ją pakeisti kokiu kitu maisto papildu ar kitais vitaminais? g.gif

Folio rugsti butinai gerk! Pabandyk nupirkti imbiero tableciu vaistinej, jos nuo pykinimo. Man asmeniskai labai padeda (man mano gine rekomendavo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniene @ 2009 01 14, 19:27)
o manes visai nepykino net nezinau ka tai reiskia ax.gif

Tai tu esi iš tų laimingųjų bigsmile.gif Aš jau nesu nėščia, antrąjį pasigimdžiasu lapkričio mėn.Su pirmuoju vėmiau 3 mėnesius po 4-5 kartus per dieną, o su antruoju doh.gif Galvojau, kad galą gausiu:pradėjau vemti vos praėjus2 savaitėm po nesulauktų mėnesinių.Vemdavau po 12 kartų per dieną, šlapime turėjau acetono.Po darbo lėkdavau statytis lašelinių.Gydytoja liepė valgyti kivius- truputį padėjo.Taip vėmiau 4 mėnesius.Paskui viskas buvo labai gerai- valgiau daug ir visko.Priaugau 25 kg, bet labai tinau.Tai gimdymo laukiau kaip palaimos.Kadangi buvo toksikozė, pagimdžiau anksčiau.Bet, ačiū dievui, viskas baigėsi gerai- turiu nuostabų rubuilį thumbup.gif Bet daugiau tokio nėštumo nenorėčiau schmoll.gif Atsiprašau, gal čia ir ne į temą prirašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2009 01 03, 12:55)
. O man tokia mintis - klausimas kilo: ar gali būti kad laukiantis mergaitės toksikozė mažesnė nei laukiantis berniuko? Nes mergaitės hormonai panašūs į mamos ir neturėtu labai "kirstis", o va berniukas su vyriškais hormonais toksikozę gali didinti...kaip jums atrodo?

na as kiek domejausi ir skaiciau, tai pykina nuo nestumo hormono hcg kiekio, o ji, kazkodel, daugiau gamina mergaitiski embrioniukai smile.gif arba daugiavaisis nestumas. kol kas neaisku, kiek tai tiesa mano atveju smile.gif

beje, valgymas po nedaug man tikrai padejo, ir vandens deja teko sumazinti kieki (isgerdavau po 3-4 litrus, nes zinau, kad reikia skysciu, vandeni labai megau)...dabar nuo vandens skrandis atrodo pilnas pilnas ir jau kelia i virsu....taigi kazkaip atsirinkau kas tinka, ir pajutau palengvejima, kurio net issigandau biggrin.gif galvojau, kad turi vis labaiu ir labiau pykint....beje, pradejo nuo 5 savaiciu lygiai, kai hcg buvo 10 000 miu/ml
Atsakyti
Na man galima sakyt irgi pykinimas svetimas zodis, jauciausi puikiai net vienu metu pradejau abejot ar tikrai esu nestuke.gif . Buvo bedu sus skranduku, taciau radau priezasti kodel jis erzinosi, ogi pasirodo netoleruojam kolkas pieno produktu ir nuo ju mano skrandis vargsta, siek tiek keliasi rugstis, taciau tas issiputimo jausmas buvo baisiausias verysad.gif doh.gif . Nors nieko nevalgai o atrode jog jis tuoj tuoj sprogs, neduok Dieve vel tokias bedas schmoll.gif . o ir svoris krito, nors pilvuko apimtis kiek didejo.
Bet mes jau susidraugavom ir tikiuosi augsim sparciai. Turim jau +800 gr. tad jau ir nuotaikos puikesnes.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lionita: 18 sausio 2009 - 15:57
Sveikos, busimos mamytes 4u.gif
As irgi is tu nuolat vemianciu, nors man jau 15 savaite verysad.gif Ryte buna normaliai, o pats "smagumas" nuo kokiu 3-4 val. uzeina ir tada jau pusdienis isbrauktas is gyvenimo, namo vos parsivelku ir guliu su mintimis vemt-nevemt...Penktadieni kalbejau su gine tuo klausimu, tai sake, kad greiciausia pas mane tai del netvarkingo virskinimo, patare rytais gert Lepicoli, kol kas pagerejimo jokio...Siaip, ji matyt teisi, nes pastebejau, kad pavalgius labai apsunkstu, toks jausmas, kad maistas "ikrenta" i skrandi i guli jame, net nesiruosdamas virskintis,o galu gale viska isvemiu net nesuvirskinus doh.gif kaip kokia bulimike jauciuosi doh.gif nebezinau ka daryt doh.gif doh.gif girdejau, kad tokiais sunkiais atvejais stato kazkokias lasalines, bet konkrecios info apie jas neturiu verysad.gif gal kas girdejo arba bande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 19 sausio 2009 - 11:07
labai geras daiktas nuo pykinimo yra imbiero arbata, jis nekenkia nestumui, o be to ir imunine sistema gerina ir virskinima sutvarko, taigi paprasciausiai uzsiverdat vandenelio, ji atvesinat kad nebutu verdantis, tada smulkiai susipjaustot imbiera pagal skoni, galit daugiau galit maziau, na vidutiniskai arbatini sauksteli, tada ji sudedat i vandeneli, isidedat cukriuko pagal skoni, kelis lasus citrinu sulciu issispaudziat ir gurksnojat mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kam gal ir geras,o man tas imbieras ir viskas kas is jo ne velnio nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 01 22, 19:01)
Na, kam gal ir geras,o man tas imbieras ir viskas kas is jo ne velnio nepadeda schmoll.gif

Su tavim pilnai sutinku. Siaip tikrai zinau, kad labai daug kam padeda tie imbiero produktai. Bet mano atveju kazkaip buvo atvirksciai, mane vien nuo kvapo ar skonio is karto supykindavo doh.gif . Sunku laikai buvo, bet gerai kai jau viskas palikta praeityje biggrin.gif . Nors deja, ir dabar kartais supykina, bet tai buna retai ir tai dazniausiai kai bunu baisiai pavargusi ir pavalgau, tada vat viskas ir keliauja i tualeta.
Atsakyti