Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

man 8.5 savaites, netiketai dingo pykinimas, krutu skausmai, bei baltos isskyros. Liko tik daznas noras begiot slapintis. Pas Gydytoja sausio 7d. gal reiktu susirupinti? g.gif
Atsakyti
gal sakyciau pasitark su gydytoja reiketu susiskambinti su ja nemanau, kad priestaraus jei paskambinsi. del to reiketu susirupinti, paskubek.... linkiu sekmes
Papildyta:
o kas del pykinimo tai siaubas, taip blogai jauciuosi kiekviena diena, lyg po geru pagiriu, svaigsta galva, sleikstulys, valgyti tai visai nesinori, viskas nekvepia, nors mums dart tik keturios savaiteles. jegu tai visai neturiu nei dirbti nei mokintis nei nieko daryti, grewiciau atsirastu daugiau jegu... showoff.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir ne tik smile.gif zinau viena buda,kuris veikia,bent jau man smile.gif dar neislipus is lovos,tik prabudus suvalgai sumustinuka,ar siaip,ka megsti ir pykinimo kaip nebuta visa diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2008 12 28, 11:06)
man 8.5 savaites, netiketai dingo pykinimas, krutu skausmai, bei baltos isskyros. Liko tik daznas noras begiot slapintis. Pas Gydytoja sausio 7d. gal reiktu susirupinti? g.gif

Jei nepasirode kraujingos isskyros ar skausmai pilvo apacioje, tai ne manau, kad tai kazkas ypatingo. Bet jei jau taip neramu, tikrai pasiskambink gydytojai, kad apsiramintum.

QUOTE(Driuliukas @ 2008 12 29, 18:30)
sveikos mamytes ir ne tik smile.gif zinau viena buda,kuris veikia,bent jau man smile.gif dar neislipus is lovos,tik prabudus suvalgai sumustinuka,ar siaip,ka megsti ir pykinimo kaip nebuta visa diena  smile.gif

Na cia manau kaip kam tiks. Man tai toks budas tikrai nepadedavo, nes vos pramerkus akis vos spedavau iki tualeto nubegti. Ir po to iki pietu viska vemdavau, ne tik maista bet ir vandeni.
Atsakyti
QUOTE(Justiniele @ 2008 12 28, 11:04)
Apyrankes nuo pykinimo kainavo be keliu centu 50 LT  rolleyes.gif

gal kam reikia tu apyrankiu? as jau nebenaudoju,nes nebepykina thumbup.gif galiu perleisti uz 35 lt su visa pakuote 4u.gif i az
Atsakyti
Mums jau 13 savaitės, ir per šį laiką nė karto nepykino, nejaučiu jokio šlekštulio maistui... Šiaip savijauta lygiai tokia pati kaip ir iki nėštumo buvo, jaučiuosi tiesiog puikiai. Bet truputį ir neramu, kad nejaučiu jokių kitokių pajūčių. Gal buvo kuriai taip? Šiaip 9 savaitę darė echo, tai viskas ok, širdelė plakė mažylio rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Esu 8 savaites neščia, ir pastebėjau kad mane pykint pradėjo kai pradėjau gerti folio rūgštį (geriu apie 4 savaites). Net nežinau ka dabar daryti. Gal galima ją pakeisti kokiu kitu maisto papildu ar kitais vitaminais? g.gif
Atsakyti
Na kaip visada aišku geriausia pasitarti su gydytoju smile.gif Tačiau aš manau, kad galima būtų pakeisti kažkokiais vitaminais nėštukėms.
Atsakyti
nestuke.gif 14 sav. pykinti pradėjo nuo 3 sav. ir vis dar tebepykina, tik po truputi mažiau ir jau ne visą dieną. Tik džiaugiuosi kad labai nevėmiau, ir skausmų jokių niekada nejaučiau ax.gif o dėl Zarskaus ir visų tų šlakų, toli gražu ne viskas tiesa. Mus pykina, nes nėštumo metu visiškai pasikeičia hormonų pusiausvyra organizme. O juk kiekvienas organizmas yra individualus ir skirtingai reaguoja į tuos pokyčius. Todėl kiekviena nėštukė turi rasti būtent jai tinkantį maistą. Tad lieka tik prisitaikyti ir laukti pagerėjimo schmoll.gif . O man tokia mintis - klausimas kilo: ar gali būti kad laukiantis mergaitės toksikozė mažesnė nei laukiantis berniuko? Nes mergaitės hormonai panašūs į mamos ir neturėtu labai "kirstis", o va berniukas su vyriškais hormonais toksikozę gali didinti...kaip jums atrodo?
Atsakyti
Sveikos, mielos nestukes 4u.gif
NOreciau pasikonsultuoti, ar dar kamnors taip buvo: visa savaite lyg jauciuosi neblogai, biski papykina, bet nieko baisaus, o va atejus savaitgaliui - kazkoks kosmaras, bloga be galo ir vemiu... ir aip visa diena, nuo ankstaus ryto iki nakties. Na taip buvo 2 savaitgalius, tai dabar su siaubu laukiu darbo savaites - nes gi reikes ir i mokslus ir i darba, o jei man nepageres?... blink.gif Siaip mums 10 savaiteliu, pradejo pykinti nuo 7.
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
oi sita problema ir as turiu..Pykinimas prasidejo nuo 6 savaites ir tesiasi iki siol..Tik dabar aprimo pykinimas,nes jau nebeapsikenciau ir nuejau pas daktare-tada ji man israse heomopatiniu lasiuku nuo kuriu tikrai rimsta pykinimas. thumbup.gif kai daug vemi-kenkia kudikiui,man nuo didelio tampymo vos persileidimas neivyko verysad.gif bet aciu dievui spejau laiku..
Atsakyti
Sveikos, man dabar 5 savaites, ir rytais as jau sulaukiu pykinimo. Nenoriu valgyti visai, negaliu apie tai net pagalvoti. Labai kol kas nepatinka kavos kvapas. Kai ateinu i darba ir uzuodziu kavos kvapa, rodosi tuoj bus blogai. doh.gif
Atsakyti