Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

O aš va pasigirsiu, kad nežinau kas yra pykinimas ar blogumo ir nuovargio jausmas biggrin.gif Mums jau 9 savaitė, tai tikiuosi, kad pykinimas ir neužklups blush2.gif Tik rytais viską atiduočiau už pusvalandį papildomo miego rolleyes.gif
Atsakyti
Kai laukiausi, maždaug nuo 6-7 savaitės iki ~14savaitės, klozetas ir lova buvo mano geriausi draugai lotuliukas.gif Pykindavo ištisai. Niekas nepadėdavo, nei maisto užkandant, nei gulint ramiai, nebent šiek tiek grynas grynas oras.
Nieko čia jau nepadarysi. Dėl leliuko galima pakentėti 4u.gif Sėkmės ir sveikatytės visoms nestuke.gif
Atsakyti
Visom su tuo pykinimu skirtingai... Vienu visai nepykina, kitas iki pat gimdymo kankina... Man kai nuo 8 savaites prasidejo, tai iki 20 kiekviena diena bent po 3 kartus per diena doh.gif O dabar paskutines 4 savaites tai labai dziaugiuosi, nes tik po 1 karta per savaite pykina ir tik rytais smile.gif
Tik anskciau, kai daug pykino, tai spedavau uzkasti ka nors rytais per prievarta, bet bent jau skrandy viskas laikydavosi kol iki darbo atvaziuodavau... O dabar tai nenuspejama, kada pasidarys bloga... Paskutini karta likus vienai stotelei iki darbo pasidare ziauriai bloga, kad teko greitai krepsiuka traukt blink.gif Tik isivaizduoju, ka bendrakeleiviai pagalvojo... Bet tegul jie sau galvoja ka nori!
Tikrai labai prasvieseja viskas, kai maziau pykina... Anksciau nuo vieno pykinimo iki kito skaiciavau laika! O dabar jau galiu dziaugtis savo nestuke.gif ir tik kartais prisimint, kaip pradzioj bloga buvo...
Manau, kad patart kas gali padet nuo pykinimo irgi nelabai imanoma, nes visoms labai individualiai buna ir reikia pameginti kuo daugiau variantu, kad pajustumet nuo ko maziau pykina, o ko geriau is viso vengti...
Atsakyti
Pykinimas labai individualus kiekvienai ... mane pvz pykino, bet su klozetu vos pora kartu "draugavau" ... tiesiog daugiau maziau jauciau sleikstuli viskam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snieguoliuke: 15 gruodžio 2008 - 22:32
Sveikos visos busimos mamytes,

as neisimtis, pykinimas ir vemimas manes neaplenke sad.gif sleikstulys prasidejo nuo pat kai tapau nestuke.gif , taciau patas blogumas buvo kai suejo 8 savaites. Kaip praleidau apsikabinusi klozeta visa diena dziaugsmo buvo mazai.
Perskaiciau visa forumo skyreli apie pykinima ir radau vienos busimos mamytes Neringacijos (28 skyrelio puslapis) pasisakyma apie apyrankes nuo pykinimo Sea Band. Neralu thumbup.gif isigyjau ir dziaugiuosi. Man jos padejo clap.gif Nesioju antra diena ir jauciuosi gerai, galiu dirbti ir mokytis nejauciant pykinimo. Tikiuosi taip bus ir toliau smile.gif
Atsakyti
Na as suprantu kai vemimas yra pirmoja nestumo eigoje,bet kai as dabar pradejau draugauti su vemimu doh.gif tai sito nesuprantu doh.gif verysad.gif Jau savaite rytais gyvenu mazajame kambariuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justiniele @ 2008 12 17, 14:29)
Sveikos visos busimos mamytes,

as neisimtis, pykinimas ir vemimas manes neaplenke sad.gif sleikstulys prasidejo nuo pat kai tapau  nestuke.gif , taciau patas blogumas buvo kai suejo 8 savaites. Kaip praleidau apsikabinusi klozeta visa diena dziaugsmo buvo mazai.
Perskaiciau visa forumo skyreli apie pykinima ir radau vienos busimos mamytes Neringacijos (28 skyrelio puslapis) pasisakyma apie apyrankes nuo pykinimo Sea Band. Neralu thumbup.gif isigyjau ir dziaugiuosi. Man jos padejo  clap.gif Nesioju antra diena ir jauciuosi gerai, galiu dirbti ir mokytis nejauciant pykinimo. Tikiuosi taip bus ir toliau  smile.gif

O gal galetum pasakyti kur tu jas pirkai? 4u.gif
Atsakyti
Internete susiradau http://www.bepykinim...?page=kontaktai , kad jomis prekiauja tik didziuju prekybos centru eurovaistines. Skambinausi i kitu vaistiniu tinklus, taciau jomis kitos vaistines neprekiauja.
Atsakyti
abai dziaugiuosi, kad kaskam bent kazkiek padejo biggrin.gif tikiuosi ir pades ateinanciom savaitem, as jau vat pora savaiciu ju nebenesioju, nes jauciuosi puikiai biggrin.gif bet yra keli iskirtiniai atvejai kai darbe ( o dirbu prie desru fabrike) kai jau supykina, tai tik ciup siukledeze doh.gif net nespeji kartais susigaudyt biggrin.gif
siaip per paskutinias savaites kai esu be apyrankes vemiau 2 kartus ir tik del didzausios smarves. sekmes nestukes nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,as kai laukiausi pirmosios tai nieko nebuvo,net minties nebuvo kad kazka nevalgyti,ar pan..O dbr mums 3 men,ir sakes,viduje bloga taip,maisto nenoriu,tik retai kazko noriu,mesos ne visai...jau ir nebezinau ko griebtis,tik guleti noriu,nieko nesinori...Tikiuos greit busiu sveikesne,galesiu kazka nuveikti geresnio.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justiniele @ 2008 12 18, 12:14)
Internete susiradau http://www.bepykinim...?page=kontaktai , kad jomis prekiauja tik didziuju prekybos centru eurovaistines. Skambinausi i kitu vaistiniu tinklus, taciau jomis kitos vaistines neprekiauja.

O gal dar galetum pasakyti kiek jos kainavo? ax.gif
Atsakyti
Apyrankes nuo pykinimo kainavo be keliu centu 50 LT rolleyes.gif
Atsakyti