O aš va pasigirsiu, kad nežinau kas yra pykinimas ar blogumo ir nuovargio jausmas Mums jau 9 savaitė, tai tikiuosi, kad pykinimas ir neužklups Tik rytais viską atiduočiau už pusvalandį papildomo miego
Kai laukiausi, maždaug nuo 6-7 savaitės iki ~14savaitės, klozetas ir lova buvo mano geriausi draugai Pykindavo ištisai. Niekas nepadėdavo, nei maisto užkandant, nei gulint ramiai, nebent šiek tiek grynas grynas oras.
Nieko čia jau nepadarysi. Dėl leliuko galima pakentėti Sėkmės ir sveikatytės visoms
Nieko čia jau nepadarysi. Dėl leliuko galima pakentėti Sėkmės ir sveikatytės visoms
Visom su tuo pykinimu skirtingai... Vienu visai nepykina, kitas iki pat gimdymo kankina... Man kai nuo 8 savaites prasidejo, tai iki 20 kiekviena diena bent po 3 kartus per diena O dabar paskutines 4 savaites tai labai dziaugiuosi, nes tik po 1 karta per savaite pykina ir tik rytais
Tik anskciau, kai daug pykino, tai spedavau uzkasti ka nors rytais per prievarta, bet bent jau skrandy viskas laikydavosi kol iki darbo atvaziuodavau... O dabar tai nenuspejama, kada pasidarys bloga... Paskutini karta likus vienai stotelei iki darbo pasidare ziauriai bloga, kad teko greitai krepsiuka traukt Tik isivaizduoju, ka bendrakeleiviai pagalvojo... Bet tegul jie sau galvoja ka nori!
Tikrai labai prasvieseja viskas, kai maziau pykina... Anksciau nuo vieno pykinimo iki kito skaiciavau laika! O dabar jau galiu dziaugtis savo ir tik kartais prisimint, kaip pradzioj bloga buvo...
Manau, kad patart kas gali padet nuo pykinimo irgi nelabai imanoma, nes visoms labai individualiai buna ir reikia pameginti kuo daugiau variantu, kad pajustumet nuo ko maziau pykina, o ko geriau is viso vengti...
Tik anskciau, kai daug pykino, tai spedavau uzkasti ka nors rytais per prievarta, bet bent jau skrandy viskas laikydavosi kol iki darbo atvaziuodavau... O dabar tai nenuspejama, kada pasidarys bloga... Paskutini karta likus vienai stotelei iki darbo pasidare ziauriai bloga, kad teko greitai krepsiuka traukt Tik isivaizduoju, ka bendrakeleiviai pagalvojo... Bet tegul jie sau galvoja ka nori!
Tikrai labai prasvieseja viskas, kai maziau pykina... Anksciau nuo vieno pykinimo iki kito skaiciavau laika! O dabar jau galiu dziaugtis savo ir tik kartais prisimint, kaip pradzioj bloga buvo...
Manau, kad patart kas gali padet nuo pykinimo irgi nelabai imanoma, nes visoms labai individualiai buna ir reikia pameginti kuo daugiau variantu, kad pajustumet nuo ko maziau pykina, o ko geriau is viso vengti...
Pykinimas labai individualus kiekvienai ... mane pvz pykino, bet su klozetu vos pora kartu "draugavau" ... tiesiog daugiau maziau jauciau sleikstuli viskam
Sveikos visos busimos mamytes,
as neisimtis, pykinimas ir vemimas manes neaplenke sleikstulys prasidejo nuo pat kai tapau , taciau patas blogumas buvo kai suejo 8 savaites. Kaip praleidau apsikabinusi klozeta visa diena dziaugsmo buvo mazai.
Perskaiciau visa forumo skyreli apie pykinima ir radau vienos busimos mamytes Neringacijos (28 skyrelio puslapis) pasisakyma apie apyrankes nuo pykinimo Sea Band. Neralu isigyjau ir dziaugiuosi. Man jos padejo Nesioju antra diena ir jauciuosi gerai, galiu dirbti ir mokytis nejauciant pykinimo. Tikiuosi taip bus ir toliau
as neisimtis, pykinimas ir vemimas manes neaplenke sleikstulys prasidejo nuo pat kai tapau , taciau patas blogumas buvo kai suejo 8 savaites. Kaip praleidau apsikabinusi klozeta visa diena dziaugsmo buvo mazai.
Perskaiciau visa forumo skyreli apie pykinima ir radau vienos busimos mamytes Neringacijos (28 skyrelio puslapis) pasisakyma apie apyrankes nuo pykinimo Sea Band. Neralu isigyjau ir dziaugiuosi. Man jos padejo Nesioju antra diena ir jauciuosi gerai, galiu dirbti ir mokytis nejauciant pykinimo. Tikiuosi taip bus ir toliau
Na as suprantu kai vemimas yra pirmoja nestumo eigoje,bet kai as dabar pradejau draugauti su vemimu tai sito nesuprantu Jau savaite rytais gyvenu mazajame kambariuke
QUOTE(Justiniele @ 2008 12 17, 14:29)
Sveikos visos busimos mamytes,
O gal galetum pasakyti kur tu jas pirkai?
Internete susiradau http://www.bepykinim...?page=kontaktai , kad jomis prekiauja tik didziuju prekybos centru eurovaistines. Skambinausi i kitu vaistiniu tinklus, taciau jomis kitos vaistines neprekiauja.
abai dziaugiuosi, kad kaskam bent kazkiek padejo tikiuosi ir pades ateinanciom savaitem, as jau vat pora savaiciu ju nebenesioju, nes jauciuosi puikiai bet yra keli iskirtiniai atvejai kai darbe ( o dirbu prie desru fabrike) kai jau supykina, tai tik ciup siukledeze net nespeji kartais susigaudyt
siaip per paskutinias savaites kai esu be apyrankes vemiau 2 kartus ir tik del didzausios smarves. sekmes nestukes
siaip per paskutinias savaites kai esu be apyrankes vemiau 2 kartus ir tik del didzausios smarves. sekmes nestukes
Sveikos,as kai laukiausi pirmosios tai nieko nebuvo,net minties nebuvo kad kazka nevalgyti,ar pan..O dbr mums 3 men,ir sakes,viduje bloga taip,maisto nenoriu,tik retai kazko noriu,mesos ne visai...jau ir nebezinau ko griebtis,tik guleti noriu,nieko nesinori...Tikiuos greit busiu sveikesne,galesiu kazka nuveikti geresnio..
QUOTE(Justiniele @ 2008 12 18, 12:14)
Internete susiradau http://www.bepykinim...?page=kontaktai , kad jomis prekiauja tik didziuju prekybos centru eurovaistines. Skambinausi i kitu vaistiniu tinklus, taciau jomis kitos vaistines neprekiauja.
O gal dar galetum pasakyti kiek jos kainavo?