Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

lbas ir man dabar tip pat nieko nenoriu tik guleti ir pykina schmoll.gif
Atsakyti
Mamytes tikrai viskas praeis, as jau ta galiu patvirtinti, mane papykino iki 15 -16 sav.bet taip nuo dusios papykino,o dabar kaip naujai gime 4u.gif ,smagu dziaugtis nestumu 4u.gif ... del tu mandarinu,tai kai pykino negalejau nei i burna sitrusiniu vaisiu, o dabar nors kilogramais galiu valgyt mandarinus, juk kaledu metas, jie patyts skaniausi, nors sako kad negalima daug,nes vaikelis gali buti alergiskas, bet mano viena drauge jau turi mergyte pusantru metuku, ji mandarinus kapojo kaip reikalas ir viskas normaliai, ai nzn cia nuo kiekvieno organizmo turbut... mamytes viskas bus gerai, nenusiminkit, galvokit apie stebukliuka kuri greitai laikysit ant ranku biggrin.gif
Atsakyti
[quote=burgaila,2008 11 22, 22:10]
sveikutes,
manau man kokios 4 savaites...ir jau gal kokia savaite einu is proto...ogi pykina!!!ir pilvuka skauda...rodos ir mazai pavalgau ir vistiek blogai verysad.gif laukiu nesulaukiu kada pvisa tai praeis
Atsakyti
[quote=lialia7,2008 12 06, 01:11]
[quote=burgaila,2008 11 22, 22:10]
sveikutes,
manau man kokios 4 savaites...ir jau gal kokia savaite einu is proto...ogi pykina!!!ir pilvuka skauda...rodos ir mazai pavalgau ir vistiek blogai verysad.gif laukiu nesulaukiu kada pvisa tai praeis
[/quote]

Laba 4u.gif o man atvirksciai, kai nepavalgau labai bloga pasidaro doh.gif vaikelis duoda zinok, kad laikas uzkasti smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir man baigesi sis kosmaras, nes i tulika laksciau gal po 5 kartus i diena doh.gif Man labai padedavo, kai vaziuodavau masinoj, ar bunant darbe, daznai kramsnodavau dziovintu obuoliuku...Bet nuo 14 sav., viskas nurimo...kaip ranka nueme bigsmile.gif Net keista...Na, dar gerai ir tai, kad per pirmus 3 men. nepriaugau nei 1 kg thumbup.gif ...na, bet jauciu nuo dabar prades svoris po truputi rinkits...
Tai merginos ir jums kantrybes ir istvermes pirmus tuos tris men. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai truputį nuliūdinsiu, nes ne visada pykinimas ir vėmimai baigiasi po pirmų trijų mėnesių. Man jau 22tra savaitė, o vis dar kasdien pykina ir vemiu... doh.gif Svorio kol kas nesu priaugusi nė gramo. Gydytoja sako, kad turėtų praeiti po 24 savaitės, ale kad jau nebededu jokių vilčių į tai.. bet tikrai praeis, kai pagimdysiu biggrin.gif O dėl to verta pakentėti wub.gif
Atsakyti
Gal kuriai taip buvo:
Pradejo pykinti nuo 7 savaites, papykino 2 savaites, bet taip is dusios papykino, istisa para net nakti, bet iki vemimo nepriejau. O dabar baigesi 9 savaite, jau antra diena jauciuosi daug geriau. Ar nereiketu man sunerimti? Ar ne per trumpai mane pykino? Siaip turetu antram trimestre pasibaigti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2008 12 10, 08:16)
Gal kuriai taip buvo:
Pradejo pykinti nuo 7 savaites, papykino 2 savaites, bet taip is dusios papykino, istisa para net nakti, bet iki vemimo nepriejau. O dabar baigesi 9 savaite, jau antra diena jauciuosi daug geriau. Ar nereiketu man sunerimti? Ar ne per trumpai mane pykino? Siaip turetu antram trimestre pasibaigti.
4u.gif

O ko cia jaudintins? Juk kai kurias ne dienos per visa nestuma nepykina. Juk kiekvienos organizmas skirtingas ir prie pasikeitimu prisitaiko skirtingai. Nors siaip tavo pykinimai dar gali grizti. Nebutinai turi pykinti kasdiena ir nuolat iki antro trimestro. Kaip sakiau cia priklauso nuo organizmo savybiu. Mane pykinimas ir dabar aplanko jau treciam trimestre. Dabar praktiskai nuolat kankina nevirskinamumas ir uz tat jokio apetito neturiu, bet cia tiesiog del to kad vaikiukas auga ir jau uzspaude viska ka galima. Nezinau, kaip cia dar tas likusias savaites bus, bet jau atrodo, kad viskas trunka jau istisa amzinybe doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labukas, mane tai pykina tada kaip uzvalgau tokio maisto kuris sunkiai virskina doh.gif doh.gif o tada jau prasideda o siaip tai pasidarius esu miegapele nors mums dar tik mazai laiko bet miegas man dievas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,dziaukites,kad pykina,man akusere sake,kad tai yra gerai,nes aisku,jog vaisius vystosi gerai.o del tokio stebuklo nors ir visa nestuma galeciau vemti(aisku tfu tfu tfu) tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isabella_26 @ 2008 12 12, 12:46)
Labukas, mane tai pykina tada kaip uzvalgau tokio maisto kuris sunkiai virskina doh.gif  doh.gif  o tada jau prasideda o siaip tai pasidarius esu miegapele nors mums dar tik mazai laiko bet miegas man dievas thumbup.gif

Nieko greit is viso is lovos nelipsi, nes miegot nuolat noresis ir visuomet jausies pavargus ir mieguista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 12 12, 18:59)
Nieko greit is viso is lovos nelipsi, nes miegot nuolat noresis ir visuomet jausies pavargus ir mieguista  biggrin.gif

nu taip busiu kaip lokys uzmigsiu ziemos miegu o pabusiu kaip gimdyt reikes lotuliukas.gif
Atsakyti