Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Saute @ 2008 11 04, 23:12)
na man ir jau 9 savaiciuke...bus pirmas lelius thumbup.gif ...dziaugiuos kad jis toks supratingas ir manes vemimu nekankina smile.gif
pykinti pradejo labai anksti blink.gif ...pavydziu toms kurioms apetitas dingo...man jis nezmoniskas....atrodo kad is vidaus diktuoja koky maista siuo metu suvartoti biggrin.gif mane tai gasdina....jau 3 kg priaugau g.gif manau taip neturi buti unsure.gif
kiek jus priaugote per 9 savaiciukes???..na bet as jeigu ka nors kramsnoju tai man pykinimas uzsimirsta..tik reikia atsirinkti kokio maisto norisi mirksiukas.gif

Mane iki kokios 18 savaites labai baisiai pykino, ta prasme vemdavau apie 5 kartus per diena, po to iki 23 savaites tik kas kelintas diena, dabar pykina tik karta per pora savaiciu. Na mane irgi norejo guldyti i ligonine, bet as prisiversdavau labai daug skysciu gerti, tai del to ir pavyko sito isvengti. O iki 18 savaites as priaugau -8kg (tiksliau numeciau), na iki siol grizo tik 2kg. O jei tau tai norisi kramsnoti nuolat, tai geriau pakeisk tai i kazka vertingo ir sveiko, pvz, obuolius, morkas, vynuoges, salieru stiebus, agurkus ir pan. Busi ir soti ir kilai taip greitai neaugs. Pagalvok apie tai kad 9 sav. vaikutis sveria labai jau nedaug, ir viska ka priaugi, tai tu pati. Ir bus tikrai nelengva grazinti pradine forma po gimdymo.
Atsakyti
Sveikos nestukes smile.gif . As dar naujoke, bet pasiskaitinejus apie jusu problemas del pykinimo nusprendziau ir apie save papasakot.Pastojau dar visai neseniai,bet taip pykina,kad buvau priversta visa savaite paskaitas ignoruot unsure.gif nebezinau ir ka daryt, valgau -bloga, nevalgau-irgi bloga, pas gydytoja tik kita savaite.Bet manau pasinaudosiu jusu patarimu ir nusipirksiu imbiero.Kazkada geriau imbierine arbata ir labai patiko,o jei dar ir pades tai isvis bus thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikute VIKMAN, sveikinu besilaukiant stebukliuko ir guodziu del pykinimo,zinok ir man taip buvo, patikek, atrodo niekas nebedziugina, laikas slenka letai, nieko nesinori tik guleti ir guleti,o vistiek bloga... As ir ankscau cia rasiau ir guodziausi del pykinimo, ko tik nebandziau, visus patarimus isbandziau, nu bet matomai pagal kiekviena organizmas prisitaiko ir reaguoja skirtingai, mums suejo trys su puse- keturi men. ir viskas susitvarke, dabar jauciames puikiai, aisku maistely prisiziurim, nepersivalgom, negaliu visiskai valgyt sitrusiniu vaisiu, patinka kriauses, ananasu truputi,bet mandarinu ir apelsinu ne pro kur. o beje kiek tau laikucio??? ta imbiera gydytoja ir man liepe gert,bet negalejau pykino vistiek...nu labai sunkus buvo periodas,bet istverem ir tu istversi... Laikykis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievcenka24 @ 2008 11 15, 00:10)
Sveikute VIKMAN, sveikinu besilaukiant stebukliuko ir guodziu del pykinimo,zinok ir man taip buvo, patikek, atrodo niekas nebedziugina, laikas slenka letai, nieko nesinori tik guleti ir guleti,o vistiek bloga... As ir ankscau cia rasiau ir guodziausi del pykinimo, ko tik nebandziau, visus patarimus isbandziau, nu bet matomai pagal kiekviena organizmas prisitaiko ir reaguoja skirtingai, mums suejo trys su puse- keturi men. ir viskas susitvarke, dabar jauciames puikiai, aisku maistely prisiziurim, nepersivalgom, negaliu visiskai valgyt sitrusiniu vaisiu, patinka kriauses, ananasu truputi,bet mandarinu ir apelsinu ne pro kur. o beje kiek tau laikucio??? ta imbiera gydytoja ir man liepe gert,bet negalejau pykino vistiek...nu labai sunkus buvo periodas,bet istverem ir tu istversi... Laikykis  4u.gif

Man dar tik apie 4 savaites 4u.gif ,bet nezinau kaip tiksliau apskaiciuot. Girdejau,kad reikia apskaiciuot nuo paskutiniu mmm, kitur skaiciau, kad nuo galimo apvaisinimo dienos,tai taip visiskai tiksliai ir nezinau blush2.gif Pirmadieni dar tik eisiu pas gydytoja,tai ji jau tiksliau ka pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VikMan @ 2008 11 15, 11:04)
Man dar tik apie 4 savaites 4u.gif  ,bet nezinau kaip tiksliau apskaiciuot. Girdejau,kad reikia apskaiciuot nuo paskutiniu mmm, kitur skaiciau, kad nuo galimo apvaisinimo dienos,tai taip visiskai tiksliai ir nezinau blush2.gif  Pirmadieni dar tik eisiu pas gydytoja,tai ji jau tiksliau ka pasakys mirksiukas.gif

Is karto skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu dienos, na o tikslesni savaiciu skaiciu pasakys po pirmo echo smile.gif

As taip dziaugiausi, kad jau seniai nebepykina ir ka jus manot sian pabudau nuo to pacio slukstaus jausmo, kuris kankino pirmuosius 5 menesius blink.gif tikiuosi cia tik laikini nesusipratimai g.gif
Atsakyti
Sveikutes... smile.gif
Pries kelias savaites rasiau, jog man dar pasiseke, kad nevemiu dazviau nei kelis kart per savaite... biggrin.gif Dabar taip noretusi kad butu taip pat... Pykina istisai, vemiu irgi daznai... Buna kad ir nakti keliuosiu, o apie diena net nebekalbu... smile.gif
Is buvusios mesedes tapau ne tai , kad vegetare, bet tikra vegane.... biggrin.gif Viska kas yra gyvulines kilmes isvemiu... Ir man del to darosi kazkaip neramu... Bijau kad nesusirgciau mazakraujyste (as i tai linkusi). Ka reiketu valfyti, tai nesinori nieko... Net to stebuklingo vandens apie kuri taip kalbat. Vartoju tikrai mazai skysciu. Pas daktare pirma karta eisime tik kita savaite, nes manoji atostogavo, o pas kitas tikrai nesirodysiu... Gal patartumete ka valgyti, kad netruktu gelezies ir kitu reikalingu medziagu?
Beje gal zinote kodel negalima citrusiniu vaisiu? As kaip pamisusi pasidariau.Va juos tai kilogramais valgyciau.... thumbup.gif
Atsakyti
Mums dabar 8 savaites !!!! 4u.gif
As jau dvi savaites negaliu nieko valgyti!!! I ka paziuriu, viskas slykstu! Buvau pas gine, ji israse Basica milteliu nuo pykinimo, bet perskaiciau, kad tai vitaminu kompleksas ir viskas. ji patare daznai valgyti tai kas man skanu, bet man niekas neskanu... Cia perskaiciau apie imbierinius sausainius, tai siusiu vyra i parduotuve, pabandysiu valgyti. Tiesiog labai bijau pakenkti vaikeliui jei mazai valgysiu g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir mes laukiame mazylio, jau 7 savaite eina i pabaiga, pykino 2 sav.ir jau po truputi mazeja. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauling: 16 lapkričio 2008 - 11:44
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 11 04, 22:18)
Taigi, kad pilvas tai jau tikrai nebe mazas ir kas savaite vis didesnis. As irgi del to labai pergyvenau ir kreipiaus net i gydytojus tiek ligoninej, tiek pas savo gine, ir visu atsakymas buvo, taip buna. Kudikis auga ir vystosi, taip kad maziau tureciau jaudintis. Bet ka is tikruju galvoti net ir nezinau.... Kazkaip dar man neteko susidurti su tokiu atveju, ka pazinojau ir kurios laukesi visos priaugo kazkiek. Tai ir nezinau... verysad.gif

Jei is pradziu daug numetei svorio, tai dabar tikriausiai grizai i savo nomalu svori ir atrodo, kad nieko nepriaugai. Man irgi taip pat buvo. Iki dabar praktiskai tik krito svoris ir nors nestumas vystosi normaliai, bet del pykinimo mano pacios svoris krito. O dabar jau po truputi aprimsta pykinimas ir pamazu griztu i savo pradini svori pries gimdyma. Tai bendroj sumoj kaip ir nieko dar nepriaugau. Bet nepergyvenk, prades augti svoris staiga labai greitai smile.gif
Nors jei pykina iki pat pabaigos, tai esu girdejus, kad per visa nestuma viena kolege tik 3 kg priaugo...
Papildyta:
QUOTE(Punce @ 2008 11 16, 01:00)
Beje gal zinote kodel negalima citrusiniu vaisiu? As kaip pamisusi pasidariau.Va juos tai kilogramais valgyciau.... thumbup.gif

Citrusiniai vaisiai yra labai didelis alergenas, todel ir nerekomenduojama ju valgyti, jei nenori, kad leliukas su alergija gimtu. Bet jei suvalgysi koki apelsina per savaite, tai neturetu pakenkti. Negalima tik kasdien valgyt ir dideliais kiekiais... Sunku bus, nes arteja Kaledos, mandarinu valgymo metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2008 11 16, 18:07)
Nors jei pykina iki pat pabaigos, tai esu girdejus, kad per visa nestuma viena kolege tik 3 kg priaugo...

Mane pykino iki pat pabaigos beveik, tik dabar paskutini menesi nebevemiu, bet sugebejau priaugti +25kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2008 11 16, 16:07)
Jei is pradziu daug numetei svorio, tai dabar tikriausiai grizai i savo nomalu svori ir atrodo, kad nieko nepriaugai. Man irgi taip pat buvo. Iki dabar praktiskai tik krito svoris ir nors nestumas vystosi normaliai, bet del pykinimo mano pacios svoris krito. O dabar jau po truputi aprimsta pykinimas ir pamazu griztu i savo pradini svori pries gimdyma. Tai bendroj sumoj kaip ir nieko dar nepriaugau. Bet nepergyvenk, prades augti svoris staiga labai greitai smile.gif
Papildyta:
Citrusiniai vaisiai yra labai didelis alergenas, todel ir nerekomenduojama ju valgyti, jei nenori, kad leliukas su alergija gimtu. Bet jei suvalgysi koki apelsina per savaite, tai neturetu pakenkti. Negalima tik kasdien valgyt ir dideliais kiekiais... Sunku bus, nes arteja Kaledos, mandarinu valgymo metas biggrin.gif

tame ir bajeris, kad svoris pradzioje ziauriai nukrito, o grizo tik 1 kg! ir iki siol as dar nesusigrazinau pradinio svorio, kuri turejau pries prasidedant pykinimui. Nors jau koki menesi nebevemiu, bet svoris visiskai neauga, tiesiog stovi mirtinam taske. tai as jau net nebenoriu svertis, kad neprisigalvociau jokiu nesamoniu. Beto, manau, kad to priezastis gali buti ne tik pykinimas, bet ir menkas mano apetitas. Nors valgau viska ir stengiuosi tai daryti kuo dazniau, mazom porcijom, bet..
Atsakyti