QUOTE(Saute @ 2008 11 04, 23:12)
na man ir jau 9 savaiciuke...bus pirmas lelius ...dziaugiuos kad jis toks supratingas ir manes vemimu nekankina
pykinti pradejo labai anksti ...pavydziu toms kurioms apetitas dingo...man jis nezmoniskas....atrodo kad is vidaus diktuoja koky maista siuo metu suvartoti mane tai gasdina....jau 3 kg priaugau manau taip neturi buti
kiek jus priaugote per 9 savaiciukes???..na bet as jeigu ka nors kramsnoju tai man pykinimas uzsimirsta..tik reikia atsirinkti kokio maisto norisi
pykinti pradejo labai anksti ...pavydziu toms kurioms apetitas dingo...man jis nezmoniskas....atrodo kad is vidaus diktuoja koky maista siuo metu suvartoti mane tai gasdina....jau 3 kg priaugau manau taip neturi buti
kiek jus priaugote per 9 savaiciukes???..na bet as jeigu ka nors kramsnoju tai man pykinimas uzsimirsta..tik reikia atsirinkti kokio maisto norisi
Mane iki kokios 18 savaites labai baisiai pykino, ta prasme vemdavau apie 5 kartus per diena, po to iki 23 savaites tik kas kelintas diena, dabar pykina tik karta per pora savaiciu. Na mane irgi norejo guldyti i ligonine, bet as prisiversdavau labai daug skysciu gerti, tai del to ir pavyko sito isvengti. O iki 18 savaites as priaugau -8kg (tiksliau numeciau), na iki siol grizo tik 2kg. O jei tau tai norisi kramsnoti nuolat, tai geriau pakeisk tai i kazka vertingo ir sveiko, pvz, obuolius, morkas, vynuoges, salieru stiebus, agurkus ir pan. Busi ir soti ir kilai taip greitai neaugs. Pagalvok apie tai kad 9 sav. vaikutis sveria labai jau nedaug, ir viska ka priaugi, tai tu pati. Ir bus tikrai nelengva grazinti pradine forma po gimdymo.