Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Geriau jau pasakyk ginekologei, gal i ligonine nusius. Tik nekentek, nes uz tai medalio niekas neduos, o kad isvemi tai tikrai nei maziukui nei tau negeriau
Atsakyti
QUOTE(megute @ 2008 10 20, 10:10)
sveikutes  nestuke.gif man jau 26sav o as dar vemiu verysad.gif nestumo pradzoj nevendavau..taip kaip uzeidavo bet db po 3kartus i diena.neko nevalgiu pramerkiu akis ir vemt.po to pavalgau vel vemiu..mama sako kad gyditojai pasakyciau.nes mama kai buvo nescia su manim sake lb veme ir ligoninei gulejo.kaip manot ar cia taip turi but? g.gif bet vemiu ziaurei jai ka.. blush2.gif

Zinoma pasakyk gydytojai apie tai, ji padarys slapimo tyrimus ir pasakys ar reiks i ligonine gultis ar ne. Na as irgi vemiu iki siol, ne tris kartus per diena, ir ne kas diena, bet vis tiek. Nors iki 18 savaites vemdavau kasdien ir po kelis kartus, o pacioj pradzioj tai is vis is tualeto neiseidavau ir nieko negulde i ligonine, sake, kad viskas praeis savaime. Tiesiog patariu tau kuo daugiau skysciu gerti ir geriausiai paprasto vandens ar mineralinio, tik ne suraus. Tu pasistatyk stikline prie lovos. Kai pabundi nesikeldama ja isgerk ir pamatysi bus daug lengviau, net jei tai ir isvemsi, tai nors netampys ir nedirgins skrandzio taip, nei tusciu skrandziu.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mane pykino iki 12 sav., kazkaip daug nevemdavau, bet pykino tai slyksciai 24 val.per para...paskui praejo, ir viskas buvo labai gerai, o nuo 32 sav. vel tas dziaugsmas grizo, tik kiek kitaip blink.gif . Dabar pykina kai tik pavalgau, eda remuo ir pradeda pilva raizyti. Savaitgali taip nusivemiau, kad is lovos atsikelt nebepajegiau doh.gif . Priedo nusistovejo pastovus skausmas desinio sono virsuj. Neapsikentus nuvariau pas gydytoja, ta sako - tai turbut kepenis susivarei. Nors tyrimai slapimo ir kraujo lyg ir geri.. Gal kas antroj nestumo pusej turejot panasiu problemu? Ka daret?
Atsakyti
Na,o mane tai pykina nuo 7 savaites. Dabar jau 11 sav,bet taip taso kiaura diena,kad net atsikelt negaliu, o ka jau kalbet apie plauku plovima, valgyma ar gerima... o jau apie kvapus net kalbos ner,pykina nuo bet kokio kvapo. Visalaik guliu kaip lapas...Tikiuos ties 12 sav praeis... g.gif
Atsakyti
zinok man lygiai taip pat, nors jau beveik keturiolikta savaitele, ir pykina,ir negera, turiu pastoviai kanors kramsnoti, tada gal kiek pagereja. o kvapai tai irgi baisu,negaliu net pagalvot schmoll.gif kai bloga atrodo net laikas sustojes, nieko nesinori.
Atsakyti
Idomi teorija nebuvau apie tai girdejusi... as pravemiau iki 4 nestumo menesio...na gal nepravemiau bet pykino lb... vemiau pacioj pradzioj net ligoninej gulejau nes negalejau nei skysciu vartot nei valgyt buvau lb nusilpusi taip sutikau velykas sad.gif bet db viskas gerai laukiu savo mazojo atejimo kuris turi ivykti siom dienom smile.gif wub.gif viska galima iskenteti del tokio dziaugsmo 4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kad pirmo nėštumo metu pykino baisiai, bet tai kaip pykina dabar- antro nėštumo metu, tai doh.gif pasirodo pykinimas pirmo nėštumo metu tebuvo tik lapeliai, o žiedeliai pasirodė dabar..

Dabar pykinti ir vemti pradėjau 4 dieną po pastojimo. blink.gif Ir tai prasidėjo vakare. Pamaniau, kad apsinuodijau. Kitos dienos vakare vėl tas pats. Trečios irgi. Pasidariau pirmą NT, atsirado vos vos įžiūrima antra juostelė (NT dariausi 7 DPO, vakare). Taip, kad tie vakariniai ir naktiniai (būna kad atsibundu naktį ir vos spėju iki WC nulėkti) vėmimai kartojasi iki šiol. Vakarais nieko negaliu valgyti, tad svoris krinta. Baisiausia, kad kol kas negerėja, o blogėjsa sakyčiau. Nes pradėjo vimdyti rytais besivalant dantis, o pykinti pradeda nebe vakarais, o jau nuo pietų.. Kai pasisakau prižiūrinčiai nėštumą ginekologei, tai sulaukiu tik jos reakcijos, o ko jūs norit, juk esat nėščia. Jūsų tyrimai geri, vemiat tik 1-2 kartus per parą, vadinasi viskas normalu doh.gif

Gal sakau kas esat išbandžiusios apyrankes nuo pykinimo (jų tinklapis : Be_pykinimo)? Ar jos veiksmingos? Nes aš jau net nebežinau ko ir besigriebti.... blush2.gif
Atsakyti
mane lig siol dar klartais pykina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2008 10 24, 19:30)
Idomi teorija nebuvau apie tai girdejusi... as pravemiau iki 4 nestumo menesio...na gal nepravemiau bet pykino lb... vemiau pacioj pradzioj net ligoninej gulejau nes negalejau nei skysciu vartot nei valgyt buvau lb nusilpusi taip sutikau velykas sad.gif bet db viskas gerai laukiu savo mazojo atejimo kuris turi ivykti siom dienom smile.gif wub.gif  viska galima iskenteti del tokio dziaugsmo 4u.gif

Padrasinai mama ciole, is tikruju del to maziuko viska galima ir reikia istverti, juk toks dziaugsmelis lauks kai gims vaikelis, kad net pamirsim tuos buvusius pykinimus smile.gif nenoriu girtis,bet jau kazkaip snd geriau man, na gal i pabaiga tie pykinimai. nenusiminkim visos istversim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievcenka24 @ 2008 10 25, 10:35)
Padrasinai mama ciole, is tikruju del to maziuko viska galima ir reikia istverti, juk toks dziaugsmelis lauks kai gims vaikelis, kad net pamirsim tuos buvusius pykinimus  smile.gif nenoriu girtis,bet jau kazkaip snd geriau man, na gal i pabaiga tie pykinimai. nenusiminkim visos istversim  mirksiukas.gif

beje gero ir sekmingo gimdymo, laikykis smile.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
be abejo istversit mergytes...as jau db neatsimenu to sleikstulio tik atsimenu kad vemiau, kad silpna buvo is lovos negalejau keltis...bet ir antram rysciausi negalvojus... viskas praeina,o vat del tokio stebuklo galeciau dar daugiau iskentet 4u.gif
Atsakyti
Vargses jus mergaites verysad.gif , man ne su vienu nestumo nieko bloga nebuvo. Net nezinau ka reiskia pykinimas smile.gif
Tvirtybes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2008 10 26, 11:59)
Vargses jus mergaites verysad.gif , man ne su vienu nestumo nieko bloga nebuvo. Net nezinau ka reiskia pykinimas smile.gif
Tvirtybes Jums 4u.gif

Tau gerai Keja, kad taip puikiai viskas tau praejo,o va mums tai nekas verysad.gif nu bet nieko istversim smile.gif ,labai grazi nuotraukyte su leliuku, taip miela ziureti. laukiu nesulaukiu kada ir as taip laikysiu.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti