Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(gambe @ 2008 09 28, 16:37)
tai linkiu taip laikytis ir toliau  drinks_cheers.gif 
as kaip uzuosdavau tai tiesiai i wc lekdavau smile.gif
na bet ko mes del tu savo leliuku neiskenciam nestuke.gif  Sekmes jums  4u.gif

o man nieko biggrin.gif dar nuo nieko nevemiau, ir toliau laikausi, o paskutiniu metu beveik niekas jau nebeerzina mano uosles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pellyte @ 2008 09 24, 14:32)
sveikos, man jau 12sav. nestuke.gif
pykino vos pora kartu kai vaziavau autobusu, bet buvo labai karsta ir tie dazni sustojimai... manau ir ne nescia butu supykine  blink.gif 
man taip pat labai idomu ar turi itakos kudikio lyciai tie pykinimai ir vemimai g.gif
mano sesuo jau antra vaikeli turi. pirma mergaite, tai tada ja labai pykino, o antras berniukas, tai sako, kad nepykino visai.
kam pasakau, kad manes nepykina, tai visi kazkodel sako, kad bus berniukas smile.gif
idomu ar tai tiesa  g.gif

Va cia tai manau doh.gif , kad nesamone, pykina tave nepriklausomai nuo to kokios lyties vaiko tu laukiesi, o tiesiog del to, kaip tavo organizmas adaptuojasi prie pakitusio hormonu lygio ir pan. Tiesiog, yra moteru, kuriu nepykina, ju organizmas i nestuma reaguoja kitaip. Pvz., kai mano mama laukesi manes, jis jautesi puikiai, kai brolio pykino. Mano drauge susilauke 3 vaiku ir nei vieno nestumo atveju jos nepykino (ji turi 2 mergaites ir berniuka). Taip, kad nereikia klausytis visokiu issigalvojimu.
Man va dabar tikrai labai knietes suzinoti ko laukiuosi kai turesiu echo uz savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 09 02, 07:18)
Sveikutės, sužinojau dar vieną būdą. Draugė papasakojo kaip atsikratė pykinimo.  Ją pykino jau porą savaičių ištisai, tada  pradėjo sau įsikalbėti: nuo šiandien manęs nebepykina, manes nepykina ir t.t. Ir taip mintyse visą dieną poteriauji. Po trijų dienų pykinimas visai baigėsi.
Kažkaip skeptiškai aš tą visą reikalą išklausiau, nu bet galvoju pabandyti gi nekainuoja.
Tai va šiandien 4 - ta tokių įsikalbėjimų diena, ir tikrai jaučiuosiu žymiai geriau. Per tas dienas nei kart nevėmiau. Daugiau gerti galiu, nes nuo gėrimo labai pykino. Kai tik sukyla šliauka vis kartoju, man gerai man gerai  tongue.gif
Na dar sako, kad saviįtaiga geriau veikia, kai nenaudoji neiginių, tai aš kartoju: man gera, aš gerai jaučiuosi ir pan.

Savitaiga yra stiprus dalykas ir tikrai reiktu ja isbandyti smile.gif As esu girdejusi apie dar viena priemone, kuri sumazina pykinima: alavijo sultis. Viena mergina man pasakojo, kad visa nestuma jas gere ir jos visai nepykino. Blogiausia, kad nepamenu, kokia kosmetikos kompanija jas platina. Zinau tik, kad 1 buteliuko kaina apie 80 lt, o reikia tik po sauksta per diena. Gal kuri girdejote apie tai daugiau? Isbandyciau siu sulciu, tik nezinau, kur butu galima jas isigyti.
Atsakyti
QUOTE(kristeulv @ 2008 09 30, 14:11)
Savitaiga yra stiprus dalykas ir tikrai reiktu ja isbandyti smile.gif As esu girdejusi apie dar viena priemone, kuri sumazina pykinima: alavijo sultis. Viena mergina man pasakojo, kad visa nestuma jas gere ir jos visai nepykino. Blogiausia, kad nepamenu, kokia kosmetikos kompanija jas platina. Zinau tik, kad 1 buteliuko kaina apie 80 lt, o reikia tik po sauksta per diena. Gal kuri girdejote apie tai daugiau? Isbandyciau siu sulciu, tik nezinau, kur butu galima jas isigyti.

O kam tau tiek moketi uz alavijo sultis. Ka pas tavo mama ar mociute ant palanges vazonelyje neaugina jo? Cia gi nieko nekainuotu tik paciai reiketu sulciu prisipausti ir vandeniu skiest.
Papildyta:
O kas del saviitaigos, gal but tai ir labai stiprus dalykas, bet kazkaip nemanau, kad jis itakoti gali pykinimui. Jei jau gerai supykino iki pamelynavimo gali save tikinti kad viskas super, bet vis tiek po poros minuciu draugausi su tualetu. Gal but gerai, toki dalyka naudoti, kai tave tik lengvai pykina. Bet mane jei supykina, tai as zinau, kad turiu kokia minute ar dvi iki tualeto nubegti, nes jei nespesiu teks valyti.
Atsakyti
Sveikos mergytės,

Vėl sėdžiu be jėgų.Kia atrodė, kad pykinimai ir vėmimai baigsis- mat mum jau 4mėn, jie vėl atsinaujino.Jėgų nulis, energijos tuo labiau....Dar mažoji apsirgo, jėgų ažkurreikia atrasti, o kur...
Tikėkimės rytoj bus geriau.Sėkmės visoms...
Atsakyti
QUOTE(modele @ 2008 10 01, 11:50)
Sveikos mergytės,

Vėl sėdžiu be jėgų.Kia atrodė, kad pykinimai ir vėmimai baigsis- mat mum jau 4mėn, jie vėl atsinaujino.Jėgų nulis, energijos tuo labiau....Dar mažoji apsirgo, jėgų  ažkurreikia atrasti, o kur...
Tikėkimės rytoj bus geriau.Sėkmės visoms...

Na, blogiausiu atveju sita liga sirgsi dar penkis men. Juokauju smile.gif Viskas bus gerai. Mano dvejoms draugems iki penkto men pykino. Kitom iki kol pajuto leliuko judesiukus. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes.MAn jau 19 savaite eina, tai pasidalinsiu savo pykinimo isgyvenimais.Patarsiu tik kaip isgyventi ax.gif
Kai viskas smirdedavo, pykindavo nuo visko Tai padedavo man vafliu lapai, kuriu parduotuvese yra nusipirkti. Tie lapai be prieskoniu, nesaldus tai ir griauzdavau po poka per 3 dienas. Tai net i toleta eidavau su vafliu burnoje. biggrin.gif Ir dar gerdavau vandeni su citrina ir cukrumi, padedavo suvirskinti maista sioki toki...

NA sekmes...Istversit ir jus... thumbup.gif
Atsakyti
Na jo... Žinomas vaizdelis... Iki 20 savaičių pravėmiau, numečiau 10kg, bet po to viskas susitvarkė 4u.gif svoris augo ir augo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2008 10 05, 13:23)
Na jo... Žinomas vaizdelis... Iki 20 savaičių pravėmiau, numečiau 10kg, bet po to viskas susitvarkė 4u.gif  svoris augo ir augo  blush2.gif

Tau gerai. O as pavemiau irgi iki 20 savaites ir numeciau 8 kg, bet svoris kaip neauga taip neauga. Jau neramu darosi ar tai normalu. Bet vienas dalykas mane labai dziugina, kai mano lelius pradeda baksnoti i soniukus ir priminti apie save wub.gif
Atsakyti
Oi mane pykinimas irgi vis neramina, nes visa si savaitgali pragulejau lovoje arba tualeta apsikabinusi. Iki 3 menesio vemdavau tik rytais, o paskui viskas staigiai dingo, bet dabar kai uzeina tai pora dienu ir tesiasi.. labiausiai neramina, kad tas dienas joks maistas i organizma nepatenka ir svoris visiskai neauga.. baisiausia, kad tik zirniukui viskas butu tvarkoje.. verysad.gif
Atsakyti
Na pasidziaugiau, kad nei kvapai erzina, nei pykina nei vemiu,.. o db pusantros paros pravemiau,.. guliu vos gyva lovoj.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 10 06, 08:37)
Oi mane pykinimas irgi vis neramina, nes visa si savaitgali pragulejau lovoje arba tualeta apsikabinusi. Iki 3 menesio vemdavau tik rytais, o paskui viskas staigiai dingo, bet dabar kai uzeina tai pora dienu ir tesiasi.. labiausiai neramina, kad tas dienas joks maistas i organizma nepatenka ir svoris visiskai neauga.. baisiausia, kad tik zirniukui viskas butu tvarkoje..  verysad.gif

As panasia problemele turiu, man irgi svarsstykliu rodykle nejuda is vietos. Bet va vakar kai pabuvojau ligonineje, kur man atliko echo, labai apsiraminau. Nes leliukas vystosi ir auga kaip ir turi buti wub.gif , o gydytoja nuramino, kad per nestuma priaugti 8 kg yra normalu, taigi nepergyvenk svoris greit prades augti nuo sesto menesio. Pamatysi biggrin.gif
Atsakyti