QUOTE(laurriukas @ 2008 09 02, 07:18)
Sveikutės, sužinojau dar vieną būdą. Draugė papasakojo kaip atsikratė pykinimo. Ją pykino jau porą savaičių ištisai, tada pradėjo sau įsikalbėti: nuo šiandien manęs nebepykina, manes nepykina ir t.t. Ir taip mintyse visą dieną poteriauji. Po trijų dienų pykinimas visai baigėsi.
Kažkaip skeptiškai aš tą visą reikalą išklausiau, nu bet galvoju pabandyti gi nekainuoja.
Tai va šiandien 4 - ta tokių įsikalbėjimų diena, ir tikrai jaučiuosiu žymiai geriau. Per tas dienas nei kart nevėmiau. Daugiau gerti galiu, nes nuo gėrimo labai pykino. Kai tik sukyla šliauka vis kartoju, man gerai man gerai
Na dar sako, kad saviįtaiga geriau veikia, kai nenaudoji neiginių, tai aš kartoju: man gera, aš gerai jaučiuosi ir pan.
Savitaiga yra stiprus dalykas ir tikrai reiktu ja isbandyti
As esu girdejusi apie dar viena priemone, kuri sumazina pykinima: alavijo sultis. Viena mergina man pasakojo, kad visa nestuma jas gere ir jos visai nepykino. Blogiausia, kad nepamenu, kokia kosmetikos kompanija jas platina. Zinau tik, kad 1 buteliuko kaina apie 80 lt, o reikia tik po sauksta per diena. Gal kuri girdejote apie tai daugiau? Isbandyciau siu sulciu, tik nezinau, kur butu galima jas isigyti.