Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Deltuke @ 2008 03 30, 17:21)
Na as jau 14sav kaip nescia ir gal koki syki tik buvo bloga kazkada senai, bet is esmes jauciuosi gerai. Tik va sudomino kuom kudikio lytis itakoja visa tai?

sveikos, man jau 12sav. nestuke.gif
pykino vos pora kartu kai vaziavau autobusu, bet buvo labai karsta ir tie dazni sustojimai... manau ir ne nescia butu supykine blink.gif
man taip pat labai idomu ar turi itakos kudikio lyciai tie pykinimai ir vemimai g.gif
mano sesuo jau antra vaikeli turi. pirma mergaite, tai tada ja labai pykino, o antras berniukas, tai sako, kad nepykino visai.
kam pasakau, kad manes nepykina, tai visi kazkodel sako, kad bus berniukas smile.gif
idomu ar tai tiesa g.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes rolleyes.gif Mums 10 menesiuku. Noriu paguosti visas, kurios draugauja su cv, nes pati gerai zinau ka tai reiskia... verysad.gif Pykinti pradejo nuo 5 savaites, nou 6 prasidejo draugyste su klozetu, bet vis dar tikiuosi, kad greit pasibaigs tos kancios g.gif Situ visu malonumu negana - mano su vyru skirtingos kraujo grupes, mano neigiamas, o jo teigiamas, kiek girdejau tai nera gerai verysad.gif Gal kuri esat susidurusi su tokia problema ir galetumet ka patarti 4u.gif Gydytoja pasake tik tiek, kad suleis man kazkokiu vaistu pora kartu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mums 7 savaitės pykina labai, ypač nuo kvapų, bet vemti nevemiu...
Atsakyti
QUOTE(pellyte @ 2008 09 24, 16:32)

mano sesuo jau antra vaikeli turi. pirma mergaite, tai tada ja labai pykino, o antras berniukas, tai sako, kad nepykino visai.
kam pasakau, kad manes nepykina, tai visi kazkodel sako, kad bus berniukas smile.gif
idomu ar tai tiesa  g.gif

Tikriausiai tai nėra tiesa,nes mane pykino per abu nėštumus,o turiu berniuką ir mergaitę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cirule @ 2008 09 24, 17:19)
Sveikos esamos ir busimos mamytes rolleyes.gif  Mums 10 menesiuku. Noriu paguosti visas, kurios draugauja su cv, nes pati gerai zinau ka tai reiskia... verysad.gif  Pykinti pradejo nuo 5 savaites, nou 6 prasidejo draugyste su klozetu, bet vis dar tikiuosi, kad greit pasibaigs tos kancios g.gif  Situ visu malonumu negana - mano su vyru skirtingos kraujo grupes, mano neigiamas, o jo teigiamas, kiek girdejau tai nera gerai verysad.gif  Gal kuri esat susidurusi su tokia problema ir galetumet ka patarti 4u.gif  Gydytoja pasake tik tiek, kad suleis man kazkokiu vaistu pora kartu verysad.gif  verysad.gif

Turbūt norėjote parašyti-10sav.? 4u.gif
Šiaip daugumai pykinimas praeina 13-14sav.,nors man pirmo nėštumo metu tęsėsi iki 17sav.Besilaukdama antro kažkaip mokėjau tą pykinimą valdyti-nakčiai neprigerdavau skysčių,ryte pabudusi prie lovos turėdavau nors ką nors pakramtyti ir pagulėdavau dar 10-15min.Dienos metu svarbiausia neleisdavau išalkti,vis užkąsdavau kas 3-4val.Na,o jei tekdavo ilgiau pabadauti,tai tada tekdavo draugauti su wc schmoll.gif Na,bet kiekviena jaučiasi kitaip ir sunku visoms pritaikyti bendras taisykles.Sėkmės jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2008 09 24, 07:43)
Jap, man blogiausiai, kaip tik vakare. Ryte jei tvarkingai pavalgau, dar gyvent galima, o nuo pietų, jei nori nevemt - gulėk lovoj  unsure.gif . Na bent iki 12-os savaičių taip buvo. Dabar nu gal kiek geriau, šleikštulys mažesnis. Laukiu kada sueis 16-ka savaičių, tikiuosi visai nustos pykint, bent su praitu nėštumu taip buvo.
Dar kažkas klausė, nuo ko priklauso ir atsiranda tas pykinimas. Kažkur skaičiau, kad tam įtakos turi nėštumo hormonas HCG. Iki 10 os savaitės jo daugėja, paskui ima mažėti. Pirmo nėštumo metu dariausi kraujo tyrimus, ir tiksliai žinojau kurią dieną po po pastojimo, kiek buvo to HCG. Tai va, paskui pagal spec lenteles pasiskaičiavau kada jo sumažės iki to lygio koks buvo kai dar nepykino (pradėjo 7-tą sav.). Ir visai neapsirikau, gavosi 17-ta savaitė. Čia mano asmeninė teorija, nu bet man pasiteisino  blush2.gif
Išvada pagal šitą teoriją, ką pradėjo pykint nuo 7-os sav ar vėliau, turėtų nustoti iki 17-os. O ką pykina, nuo pirmos dienos apskritai gali nenustoti, nes HCG kažkoks kiekis būna visą nėštumą. Pvz. mano mamą pykino nuo pirmos dienos iki paskutinės  doh.gif
Ką nustojo ar nenustojo pykint, parašykit, ar jums tinka ši teoriją? Labai įdomu.

O tu zinok gal tavo teorija ir ne visai is pirsto lauzta. Mane pradejo pykinti nuo 8-9 savaites ir viskas aprimo ties 19 savaite. Na negaliu teigti, kad dabar visikai nepykina, na bet tai buna jau labai retai ir tai kai baisiaialkana ar vaziuoju masina.

QUOTE(Safira023 @ 2008 09 24, 11:11)
Kai pradeda pykinti pabandyk citrinos suvalgyti. Girdėjus, kad kitoms padėję, nors man tai nepadėjo niekas. Bet per daug ir nesistengiau, kažko ieškoti ar daryti. Taip jau lemta ir nieko jau nepakeisime. Tiktai stengdavausi eiti valgyti tokiu momentu kai nekildavo viskas į viršų. O jau po to kaip dievulis duoda.  blush2.gif Na bet dabar jau visai viskas man kaip ir gerai. Tiktai pykina tada kai valgyti noriu.  lotuliukas.gif

As irgi nieko ypatingo nedariau, nes man tiesa pasakius niekas ir nepadejo. Jau tuomet galvojau, kad ir mirsiu palinkusi ties klozetu, bet viskas susitvarko. Gamtoj taip viskas sutvarkyta, ateis laikas ir viskas aprims. Tiesiog, man buvo geriausias budas labai daug gerti, tada lengviau vemti, nes skrandzio taip skaudziai netampydavo. Tai isgerdavau kartais apie 3 litrus ir daugiau, bet tik paprasto vandens.
Atsakyti
Tikrai apsirikau blush2.gif To dar betruko, kad 10 menesiu nestumas truktu blink.gif ... As tai valgau ir geriu daznai ir po truputi, ir kaip pastebejau negaliu ilgai valgyti ar gerti vis ta pati. Pavyzdziui is pradziu labai padedavo apelsinu sultys, po keliu dienu i jas ziuret nebegalejau schmoll.gif , tada uzsimaniau pomidoru sulciu(nuo ju labai gera budavo), bet po poros dienu jau nebepadedavo ir jos schmoll.gif , dabar geriu obuoliu sultis ir kol kas dar patinka thumbup.gif . Kad tik is tikruju tas pykinimas praeitu, ant kiek gyvenimas palengvetu, o dabar kartais net verkti norisi verysad.gif Tiesa, dar neblogai yra juoda, nestipri arbata su citrina, na jinai tokia rugstsalde turi buti, as ja is ryto ir vakare pageriu, tai lyg ir geriau pasidaro rolleyes.gif . Tai apie tas kraujo grupes niekas nieko nezinot, ehc negi as viena cia su tokia beda verysad.gif verysad.gif Nei pas mane, nei pas vyra seimoj tokiu atveju nera buve, tai nera ko paklaust, o is gines ne ka suzinot galiu, nes ne Lietuvoj mes verysad.gif Na ka, reikia tiketis, kad viskas bus gerai smile.gif smile.gif Laikykimes kas bebuve, juk mes mamytes ir savo leliukams turime perduoti tik geras emocijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
QUOTE(cirule @ 2008 09 25, 14:59)
   Tai apie tas kraujo grupes niekas nieko nezinot, ehc negi as viena cia su tokia beda verysad.gif  verysad.gif  Nei pas mane, nei pas vyra seimoj tokiu atveju nera buve, tai nera ko paklaust, o is gines ne ka suzinot galiu, nes ne Lietuvoj mes verysad.gif  Na ka, reikia tiketis, kad viskas bus gerai smile.gif  smile.gif  Laikykimes kas bebuve, juk mes mamytes ir savo leliukams turime perduoti tik geras emocijas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėl kraujo Rh faktoriaus neatitikimo pasiskaityk čia:My Webpage

Tik labai neišsigąsk,kad ten visokių baisumų prirašyta,nes esmė tame,kad dažniausiai pirmam vaikučiui niekas negresia,o tie vaistukai leidžiami dė to,kad ir kiti vaikučiai gimtų sveiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukė: 25 rugsėjo 2008 - 20:27
Aciu tau, Edituke 4u.gif Dabar bent kazka suzinojau, supratau, kad tie vaistai labai daug ka nulemia g.gif As juk ir noriu ne viena vaikeli tureti biggrin.gif biggrin.gif Reikia tiketis cionyksciai gydytojai neziures i tai atmestinai blink.gif O as dar galvodavau, kad mane del to taip pykina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pellyte @ 2008 09 24, 16:32)
sveikos, man jau 12sav. nestuke.gif
pykino vos pora kartu kai vaziavau autobusu, bet buvo labai karsta ir tie dazni sustojimai... manau ir ne nescia butu supykine  blink.gif 
man taip pat labai idomu ar turi itakos kudikio lyciai tie pykinimai ir vemimai g.gif
idomu ar tai tiesa  g.gif

mano sesuo 2 kartus berniuku laukesi, ir abudu kartus ne kiek nepykino smile.gif bet cia nemanau kad priklauso nuo to ko laukiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 09 24, 18:22)
Mums 7 savaitės pykina labai, ypač nuo kvapų, bet vemti nevemiu...

na mane pykino nuo 8 savaites iki 13sav., is pradziu tik pykino o veliau ir vemdavau.. man padedavo ledo gabaliukai, as juos ciulpdavau kaip saldainius... tik pajusdavau kad jau negera is kart is kameros po leduka ir daug lengviau.
Atsakyti
QUOTE(gambe @ 2008 09 28, 16:28)
na mane pykino nuo 8 savaites iki 13sav., is pradziu tik pykino o veliau ir vemdavau.. man padedavo ledo gabaliukai, as juos ciulpdavau kaip saldainius... tik pajusdavau kad jau negera is kart is kameros po leduka ir daug lengviau.

o manes tj lb kaip ir nepykina, ir nevemiu smile.gif tik vat jei jau uzuodziu koki nepatinkanti kvapa, tj jau begu is tos vietos ...
Atsakyti
QUOTE(_saulytee_ @ 2008 09 28, 17:33)
o manes tj lb kaip ir nepykina, ir nevemiu smile.gif tik vat jei jau uzuodziu koki nepatinkanti kvapa, tj jau begu is tos vietos ...

tai linkiu taip laikytis ir toliau drinks_cheers.gif
as kaip uzuosdavau tai tiesiai i wc lekdavau smile.gif
na bet ko mes del tu savo leliuku neiskenciam nestuke.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti