Ne bet daktarai tai tikra katastrofa. Neteko man dar susidurti Lietuvoje su tokiais klausimais ir daktarais.
Echoskopą darausi vis ligoninėje pas tą pačią daktarę, ji labai faina, viską paaiškina, parodo.
Dabar mano mažiukas labai sakė neramus, dažnai padėtį keičia.
Beje čia gal ne į temą paklausiu bet ką jūs darote jei jums dažnokai susitraukinėja gimda? Man taip prasidėjo kai pradėjau judesius jausti ir gulėjau ligoninėje: jaučiu kaip gimda susitraukia ir iškyla mažytis kauburiukas. Daktarė pasakė, kad čia mano lelius. O ar tai labai blogai ar nea? Kartojasi nelabai dažnai bet būna, kad pasikartoja.
Fatimala, zinok prancuzai yra sutriu tauta, tikri parsai jie yra, tiek zmones be zmoniskumo, sukciai, o jei jau reik eiti pas kokius daktarus ir pan tai kosmaras nes valstybiniams nusisojaut visiskai, o privatus apvalias sumas kainuoja ir ne kiekvienas istengti gali, na bent jau man paryziuj per kokius 4 paskutinius metus nera teke sutikti gero zmogaus. tai va ir kovok cia su jais,
Safira, sekmes, nelabai zinau ka patarti su tais susitraukimais.
QUOTE(Safira023 @ 2008 09 23, 11:30)
Man taip prasidėjo kai pradėjau judesius jausti ir gulėjau ligoninėje: jaučiu kaip gimda susitraukia ir iškyla mažytis kauburiukas. Daktarė pasakė, kad čia mano lelius. O ar tai labai blogai ar nea? Kartojasi nelabai dažnai bet būna, kad pasikartoja.
Aš dar judesių nejaučiu, bet kauburiukas neseniai irgi iškildavo - kai pūslė prisipildydavo. Tik keistai kažkaip - dešinėje pusėje.
Nuo vakar vakaro mane vėl pykina. Ne nevemiu, bet blogumas toks, kad kemšu belekokį maistą, kad nejausčiau to "suputojimo" galugerkly. Mąstau, kad gal man į kefyrą šitaip sureagavo
QUOTE(Bluebell @ 2008 09 23, 14:49)
Fatimala, zinok prancuzai yra sutriu tauta, tikri parsai jie yra, tiek zmones be zmoniskumo, sukciai, o jei jau reik eiti pas kokius daktarus ir pan tai kosmaras nes valstybiniams nusisojaut visiskai, o privatus apvalias sumas kainuoja ir ne kiekvienas istengti gali, na bent jau man paryziuj per kokius 4 paskutinius metus nera teke sutikti gero zmogaus. tai va ir kovok cia su jais,
Tuomet linkiu tau daug stiprybes ir istvermes, nes kaip tu nupasakojai tau jos labai prireiks. Kol kas man dar neteko UK susidurti su tokiais daktarais, nors kaip sakoma, visokiu pilna visur.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2008 09 23, 19:03)
Aš dar judesių nejaučiu, bet kauburiukas neseniai irgi iškildavo - kai pūslė prisipildydavo. Tik keistai kažkaip - dešinėje pusėje.
Nuo vakar vakaro mane vėl pykina. Ne nevemiu, bet blogumas toks, kad kemšu belekokį maistą, kad nejausčiau to "suputojimo" galugerkly. Mąstau, kad gal man į kefyrą šitaip sureagavo
jau greitai turetum pajausti, nepergyvenk Mano lialiukas jau pranese apie save pries pora dieneliu. Toks jausmas lyg kas pirstu lengvai baksnotu tik is kitos puses.
O del maisto patariu tau valgyti saikingai ir su galva. Gerk daug skysciu ir valgyk sveikesni maista. Beto, atmink viena dalyka nestumo metu nereikia galvoti, kad privalai valgyti uz du, tai netiesa. Dienos raciona reikia padidinti tik
200-250 kcal.
Mane dabar pykina tik kai atsikeliu is ryto alkana, na ir zinoma, pavazinejus masina. Bet jau viskas tvarkosi. Net taip gera dabar buti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 23, 21:18)
O del maisto patariu tau valgyti saikingai ir su galva.
aš iki šiol bveik nieko nepriaugau, o ir prieš kūno masės indeksas ant žemutinės ribos buvo. Ko jau ko, bet tikrai žinau, kad daugiau svorio man būtų tik į naudą.
QUOTE(Edora @ 2008 09 23, 21:02)
aš iki šiol bveik nieko nepriaugau, o ir prieš kūno masės indeksas ant žemutinės ribos buvo. Ko jau ko, bet tikrai žinau, kad daugiau svorio man būtų tik į naudą.
Nieko viskas dar ateityje. As irgi del svorio negaliu pasigirti. Is 10 kg numestu per pirmus menesius, priaugau ne pilna kg. Bet kaip sakoma viskas dar pries aky
Labas rytas, merginos nestuoles ,
pykina ir mane baisiai baisiai...darbe kartais nespeju nubegti i tulika, tai tam reikalui pasitarnauja siuksliu deze, bet juk tai taip nemalonu...
Laukiau 12 savaites, kada pagal knygas pykinimas turi sumazeti, bet jau 14 savaite i pabaiga, o prasviesejimo kol kas jokio...
Norejau jusu paklausti ar pykina kuria nors labiau vakare nei ryte? Nu ryte gyventi galiu, bet nuo pietu iki einant miegoti...lavonas...pirmas darbas gryzus is darbo su visu paltu ir batais aplankyti tulika...po to lova geriausias draugas ... kaip cia man taip nenormaliai? kodel zymiai blogiau vakare, o ne ryte?
pykina ir mane baisiai baisiai...darbe kartais nespeju nubegti i tulika, tai tam reikalui pasitarnauja siuksliu deze, bet juk tai taip nemalonu...
Laukiau 12 savaites, kada pagal knygas pykinimas turi sumazeti, bet jau 14 savaite i pabaiga, o prasviesejimo kol kas jokio...
Norejau jusu paklausti ar pykina kuria nors labiau vakare nei ryte? Nu ryte gyventi galiu, bet nuo pietu iki einant miegoti...lavonas...pirmas darbas gryzus is darbo su visu paltu ir batais aplankyti tulika...po to lova geriausias draugas ... kaip cia man taip nenormaliai? kodel zymiai blogiau vakare, o ne ryte?
QUOTE(Baltas @ 2008 09 24, 07:42)
ar pykina kuria nors labiau vakare nei ryte?
Jap, man blogiausiai, kaip tik vakare. Ryte jei tvarkingai pavalgau, dar gyvent galima, o nuo pietų, jei nori nevemt - gulėk lovoj . Na bent iki 12-os savaičių taip buvo. Dabar nu gal kiek geriau, šleikštulys mažesnis. Laukiu kada sueis 16-ka savaičių, tikiuosi visai nustos pykint, bent su praitu nėštumu taip buvo.
Dar kažkas klausė, nuo ko priklauso ir atsiranda tas pykinimas. Kažkur skaičiau, kad tam įtakos turi nėštumo hormonas HCG. Iki 10 os savaitės jo daugėja, paskui ima mažėti. Pirmo nėštumo metu dariausi kraujo tyrimus, ir tiksliai žinojau kurią dieną po po pastojimo, kiek buvo to HCG. Tai va, paskui pagal spec lenteles pasiskaičiavau kada jo sumažės iki to lygio koks buvo kai dar nepykino (pradėjo 7-tą sav.). Ir visai neapsirikau, gavosi 17-ta savaitė. Čia mano asmeninė teorija, nu bet man pasiteisino
Išvada pagal šitą teoriją, ką pradėjo pykint nuo 7-os sav ar vėliau, turėtų nustoti iki 17-os. O ką pykina, nuo pirmos dienos apskritai gali nenustoti, nes HCG kažkoks kiekis būna visą nėštumą. Pvz. mano mamą pykino nuo pirmos dienos iki paskutinės
Ką nustojo ar nenustojo pykint, parašykit, ar jums tinka ši teoriją? Labai įdomu.
labukes
na tai as dabar tais imbierais nuodijuosi dar arbata su imbieru ir citrina viriau taip, kaip raset , na imanoma, nors poveikio jokio, bet blogiau tikrai ne.. nu bet jau tie saldainiukai tai susivemiau tiesiai virtuvej ties kriaukle
jau man daede buti tokiu nereiksmingu zmogum nei as dirbu nei as kur eit galiu [vakar bandziau i parduotuves - tai begute namo, nes matuodamasi rubus kaip susiziaugciojau kabinoj] nei a sjegu turiu namus tvarkyt nieko, kaip kokia tinginele ..
nu zodziu
na tai as dabar tais imbierais nuodijuosi dar arbata su imbieru ir citrina viriau taip, kaip raset , na imanoma, nors poveikio jokio, bet blogiau tikrai ne.. nu bet jau tie saldainiukai tai susivemiau tiesiai virtuvej ties kriaukle
jau man daede buti tokiu nereiksmingu zmogum nei as dirbu nei as kur eit galiu [vakar bandziau i parduotuves - tai begute namo, nes matuodamasi rubus kaip susiziaugciojau kabinoj] nei a sjegu turiu namus tvarkyt nieko, kaip kokia tinginele ..
nu zodziu
Kai buvau nėščia irgi labai stipriai vėmiau..... Nustatė toksikozę, nors šlapimas ir nerodė.... Niekas nepadėjo, išskyrus- maistas! Paskaičiau, kad maistas
pasipriešina pykinimui ir pabandžiau.... . Kai tik supykina, kad ir kaip nesisorėdavo valgydavau. Su kiekvienu kąsniu būdavo geryn... Ir ,tiesa, gerkit skysčius, BŪTINAI
pasipriešina pykinimui ir pabandžiau.... . Kai tik supykina, kad ir kaip nesisorėdavo valgydavau. Su kiekvienu kąsniu būdavo geryn... Ir ,tiesa, gerkit skysčius, BŪTINAI
Kai pradeda pykinti pabandyk citrinos suvalgyti. Girdėjus, kad kitoms padėję, nors man tai nepadėjo niekas. Bet per daug ir nesistengiau, kažko ieškoti ar daryti. Taip jau lemta ir nieko jau nepakeisime. Tiktai stengdavausi eiti valgyti tokiu momentu kai nekildavo viskas į viršų. O jau po to kaip dievulis duoda. Na bet dabar jau visai viskas man kaip ir gerai. Tiktai pykina tada kai valgyti noriu.
QUOTE(fainamama @ 2008 04 14, 12:36)
Na mano situacija tokia pati. As esu biliotenyje del sios priezasties. Nes be galo pykina rytais. Ir turiu bilioteni iki menesio galo. Bet vienas skirtumas, gyvenu Norvegijoje. Nezinau, kaip Lietuvoje su tais dalykais. Bet bandyk paklausti gydytojos, gal israsys.Sekmes.Lengvo nesiojimo!
sveikute,as esu taip pat norvegijoj,mane jau savaite pykina 3diena jau ir su wc draugauju,nieko nevalgau,news negaliu i maista paziureti o kaip ten norvegijoj su bilioteniais,kaip ten daktarai?nes nzn ka bedaryti ar vaziuoti i lt ar likti cia papasakok man viska,labai laukiu atsakymo ir aciu is anksto