Sveikos, dar prisiminiau, kad padeda imbiero tabletės nuo pykinimo, ir yra toks vaistas metachlopromidas.Tai jį galima nepiknaudžiaujant nėščioms.Pirmo nėštumo metu jis man padėjo9, bet antro nėštumo metu jį išvemdavau, tad nevartoju, bet gal kam pravers.O imbieras, imbieriniai sausainiai ir saldainiai l.gerai.
Laikykimės visos....
QUOTE(modele @ 2008 09 17, 06:21)
Sveikos, dar prisiminiau, kad padeda imbiero tabletės nuo pykinimo, ir yra toks vaistas metachlopromidas.Tai jį galima nepiknaudžiaujant nėščioms.Pirmo nėštumo metu jis man padėjo9, bet antro nėštumo metu jį išvemdavau, tad nevartoju, bet gal kam pravers.O imbieras, imbieriniai sausainiai ir saldainiai l.gerai.
Laikykimės visos....
Laikykimės visos....
Imbieras, ber kokioj formoj yra gerai nuo pykinimo. Na bent jau daugumai moteru. Tai ne tik tabletes, bet tai gali buti arbata, saldainukai, sausainukai ar imbiero cukatos. As imbiera labai megau iki nestumo, bet man paciai nuo pykinimo nepadejo, pykino vien tik nuo kvapo. Dar mano drauge man sake, kad jei padedavo metinukai. Deja, ir tas man netiko
QUOTE(agnesk @ 2008 09 16, 12:18)
Man desimta sav. liovesi vemimai, o ryte pykina tai iki siol. Tiesiog tikek, kad viskas po truputi eis geryn ir vis maziau ir maziau vemsi.
QUOTE(agnesk @ 2008 09 16, 11:18)
bet tikiuosi, kad 12 savaite sie dziaugsmai liausis
4u: drįstu nuvilti, man jau 14 savaitė, bet kartais taip supykina iš niekur nieko, kad nežinau kur dėtis.. taip, tualetas jau ne tos dažnas draugas, bet garsūs žiaugčiojimai kitiems girdint nekaip atrodo... nepaisant visko, bent dabarkaip ir visuose knyguose rašoma, jaučiuos energingesnė.. nu ne per daugiausiai tos energijos - grįžti iš darbo ir į lovą.. bet dar pasimaivyt prieš vyrą spėj čia jau geras ženklas
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 09 18, 06:44)
4u: drįstu nuvilti, man jau 14 savaitė, bet kartais taip supykina iš niekur nieko, kad nežinau kur dėtis.. taip, tualetas jau ne tos dažnas draugas, bet garsūs žiaugčiojimai kitiems girdint nekaip atrodo... nepaisant visko, bent dabarkaip ir visuose knyguose rašoma, jaučiuos energingesnė.. nu ne per daugiausiai tos energijos - grįžti iš darbo ir į lovą.. bet dar pasimaivyt prieš vyrą spėj čia jau geras ženklas
Man jau 19 savaite prasidejo, o mane vis dar pykina. Buna taip kad, net pabundu nuo pykinimo. Vat, bet vis tiek tikiu, kad kartais visa tai pasibaigs.
Merginos, pasidžiaugsiu - jau dvi savaites nevėmiau Šiek tiek daugokai raugėju, bet čia nieko tokio
O ir dantis valant daug mažiau tampo. Šiandien ryte tik šiek tiek supykino, bet nebetampė
Linkiu ir jums kuo greičiau skrandžio ramybės
O ir dantis valant daug mažiau tampo. Šiandien ryte tik šiek tiek supykino, bet nebetampė
sveikutes
na ir pasiskaiciau cia apie jus vemiancias tai net sirdi nuramino nes maniau kad as cia viena tik tokia..
man uzejo beprotiska depresija, nes jau daugiau kaip pusmetis kaip nedirbu - daug mokiausi, egzus laikiau tai isejau is darbo o dabar ir grizti negaliu nes nuo pirmos nestumo savaites !!! jau per savas vestuves pykino smarkiai, tik tada dar maniau kad nuo streso. dabar kai jau vemimai isisiautejo visa diena sedziu namie viena tik su klozetu, vyras darbe, svajoju but Lietuvoj su mama bet kad netureciau jegu nuskristi. blogiausia kad as nejauciu jokios meiles leliukui, o titk neapykanta kad manetsip pykina,nezinau ka daryt ir ko griebtis, bandziau su ginekologe kalkbet pasiule aborta jeigu as tokia emociskai nestabili............
na ir pasiskaiciau cia apie jus vemiancias tai net sirdi nuramino nes maniau kad as cia viena tik tokia..
man uzejo beprotiska depresija, nes jau daugiau kaip pusmetis kaip nedirbu - daug mokiausi, egzus laikiau tai isejau is darbo o dabar ir grizti negaliu nes nuo pirmos nestumo savaites !!! jau per savas vestuves pykino smarkiai, tik tada dar maniau kad nuo streso. dabar kai jau vemimai isisiautejo visa diena sedziu namie viena tik su klozetu, vyras darbe, svajoju but Lietuvoj su mama bet kad netureciau jegu nuskristi. blogiausia kad as nejauciu jokios meiles leliukui, o titk neapykanta kad manetsip pykina,nezinau ka daryt ir ko griebtis, bandziau su ginekologe kalkbet pasiule aborta jeigu as tokia emociskai nestabili............
QUOTE(Bluebell @ 2008 09 19, 11:22)
sveikutes
Kas cia per gydytoja, kuri siulo darytis aborta !!!!!!!!!!! Kazkoks kosmaras, atvirksciai ji tave turetu nuraminti, o ne tokias nesamones kalbeti. Patarciau tau pirmu reikalu pasikeisti gydytoja. O emociskai nestabili todel, kad laukiesi . Nestumo metu labai daznai svyruoja nuotaikos ir prisigalvoji visokiu nesamoniu. Bet tu tik pagalvok, kad tavyje vyksta mazas stebuklas, maza gyvybe gyvena. Kai kurios merginos laukia sito momento po 10 ir daugiau metu, pereina kryziaus kelius, kad tik nors maza galimybe atsirastu tureti maza stebukleli. Tai tau sakau is savo patirties. Tu negalvok sitaip blogai ir nesedek namie. O eik pasivaikscioti i parka, pakvepuoti grynu oru. Pykinimas anksciau ar veliau praeina, o beto atrasi daugybe budu, kad tave sitaip netampytu. Tiesiog, galvok truputi pozityviau ir dziaukis, kad greitai busi mamyte!
Papildyta:
As irgi labai toli nuo namu ir seimos. Mano vyras nuolat darbe, nes turim paskola namui ir reikia gi kazkam seima islaikyti. O dar plius slyksciausiai besijausdama turedavau eiti i darba ir buti labai geroj nuotaikoj bendraujant su klientais. Buvo sunku, bet kazkaip viskas praejo, dabar jau daug lengviau, maziau pykina ir nuotaika daug daug geresne. Jokiu keistu ir bjauriu minciu nelenda. Ir tau to linkiu, kad patiketum, kad viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2008 09 18, 21:09)
Merginos, pasidžiaugsiu - jau dvi savaites nevėmiau Šiek tiek daugokai raugėju, bet čia nieko tokio
Labai dziaugiuosi kad tu jau taip greitai 'sveiksti' nuo visu sito varginancio dalyko! Nors ir mano kieme siandiena svente Buvau pas stomotologa ir visai neviaukciojau, kol jis ten krapstesi mano dantukose. Buvo toks palengvejimas, kad is laimes numirti galima
Bluebell siaubas, o ne daktarė. Tu tiktai nepergyvenk dėl pykinimo, pabandyk išgerti imbiero arbatos na ji neskani bet turėtai pasijusti daug geriau. Aš taip pat sunkiai išgyvenau pykinimo tarpsnį, bet juk nieko mes čia nepakeisime reikia stengtis dėl mažos gyvybės mumyse. Kiekvienas organizmas turi teisę išvysti pasaulį. Tikrai tau praeis tokie jausmai, stenkis galvoti apie teigiamus dalykus, užsiimti mėgstamomis veiklomis, kad džiugintų tavo jautrią sielą. Pasikalbėk su vyru apie savo būseną, emocijas, jausmus. Palengvės, galbūt kažką sumastysite bendromis jėgomis. Pasiskambink mamai, galbūt ji galėtų atvykti pas tave jei pati neturi jėgų sugrįžti pas ją. Galiausiai rašyk mums, išklausysime, atsakysime. Na stenkis dėl savęs ir mažylio. Pagalvok kaip bus džiugu kai galėsi jausti pirmuosius judesiukus. Kai galėsi paimtį ant rankučių. Aš pati tik praeitą savaitę pradėjau jausti judesius tai taip smagu, nuostabu. Atsigulu ir kalbinu savo mažylį, stebiu kaip jis spardosi, kaip mano pilvukas sujuda kai jis įspiria. Nuostabesnio dalyko nėra.
aciu aciu mergytes uz palaikyma
visaip cia pas mane sunku dabar, tai nors cia pasiguosti galiu.
kaipnors bandysiu istverti viska ir usilaukti grazuolycio kudikelio
nors vien kokia kudikeliu nuotraukyte pamacius ima verksmas mane kazkokia keista as pati sau.
o su tais pykinimais ir imbieru - tai laukiu siuntinio is lietuvos su viskuo imbierisku - cia nieko neradau tokio pirkti tik tikro imbiero tai jo biski dedu i arbata bet gal per daug kad taip kartu jog gert negaliu.
na ka stiprybes irgi visoms vemiancioms
p.s. o daktare tai jo, gerule ane? ir paskui ejau dar pas viena gina i privacia klinika, bliamba 160 euru sumokejau, tik pasakiau kad nescia, pirmas klausimas ar darysiu aborta ar ne?
penktadieni dariau echoskopija- net ta bobike echoskopiju darytoja is skarto klausia 'saugosit vaikeli jums ji rodyt ?ar tik suzinot atejot kada veliausiai aborta daryti galite?' va tokie sundaktariai prancuzai yra.
nors vien kokia kudikeliu nuotraukyte pamacius ima verksmas mane kazkokia keista as pati sau.
o su tais pykinimais ir imbieru - tai laukiu siuntinio is lietuvos su viskuo imbierisku - cia nieko neradau tokio pirkti tik tikro imbiero tai jo biski dedu i arbata bet gal per daug kad taip kartu jog gert negaliu.
p.s. o daktare tai jo, gerule ane? ir paskui ejau dar pas viena gina i privacia klinika, bliamba 160 euru sumokejau, tik pasakiau kad nescia, pirmas klausimas ar darysiu aborta ar ne?
penktadieni dariau echoskopija- net ta bobike echoskopiju darytoja is skarto klausia 'saugosit vaikeli jums ji rodyt ?ar tik suzinot atejot kada veliausiai aborta daryti galite?' va tokie sundaktariai prancuzai yra.
QUOTE(Bluebell @ 2008 09 22, 16:09)
aciu aciu mergytes uz palaikyma
Net apsalau skaitydama. Cia tai jau tikrai sundaktariai. Na cia Anglijoje truputi kitokia sistema. Cia iki 8 savaites nereikia eiti pas gydytoja, bet jei jau nuejei, tai reiskias tikrai gimdysi, nes niekas cia tokiu klausimu net ir neuzduoda. bet kaip baisu yra, kai taip zmogaus gyvybe nuvertinama, visai nieko svento nera. Vos ne kaip parduotuveje klausia ar pirksit sita suknele ar ne. Siaip tikrai niekada nepagalvociau apie prancuzus taip, juk lyg is ispruse zmones, bet matyt per daug
Naturalus imbieras yra daug sveikiau nei bet kas kita. Tikriausiai tu per daug dedi, nes arbata turetu gautis ne karti, o tik astri, na kaip pipiriuku isiberus. geriausiai imbiera smulkiai susipjaustyti ir deti i dideli turini vandens, pvz pasidaryti koki litra ir i termosiuka susipilti. Tiesiog uzvirink vandeni, ir uzpilk susmulkinta imbiera, dar gali citrinos griezineli isimest. Pasaldink medumi arba cukrum ir i sveikata
Tiesa pacio imbiero ilgainereikia palikineti vandenyje, palauk kokias 5-10 min ir nukosk arbata. Tiesiog ziurek pati kokio stiprumo nori.