As irgi dazniausiai daug vandens geriu. Ir stengiuosi dar paguleti atsibudus. Tada man kazkaip lengviau vemimas praeina ir nevarineja po kelis kartus. O taip pat i darba einu tusciu skrandziu. Pradedu nuo 7 ir tik kokia 9 arba pries pora sausainuku uzkremtu, na o po dar poros valandeliu ir pietus suvalgau. Nes jei pavalgau normaliai is ryto tai jau labai blogai man buna. Kai pagalvoji nestumo metu prisigalvoji ir prisikuri visokiu ritualu, kurie tau visuomet padeda. Na bent jau tu pati taip manai
QUOTE(geniuks @ 2008 08 25, 13:47)
As tai manau pirmame trimestre i komandiruote svecion saly geriau neskrist, kaip jus galvojat? Kazkaip nedrasu, o ir nezinau, kaip jausiuos. O planuotis tai jau dabar reikia, man dar tik pati pradzia, gal menesiukas, bet spali dar gali buti visi sleikstuliai ir pykinimai nepraeje, kaip matau.. Nors palyginus su kitom, tai matau, kad as dar netureciau skustis Vemiu tik po karta i diena kol kas bet sleikstuliukas beveik visa diena kamuoja.. Idomu, ar buna taip, kad tas blogumas labai susitpreja laikui begant, ar mazdaug nusistovi nuo pirmu dienu? Pavyzdziui, jei man jau kelios dienos pykina ir po karta per diena pavemiu, ar taip ir bus (tikiuosi..) ar gali buti, neduokdie, dar blogiau?.. Nes man jau ir nuo sito ne pyragai
Man nestumo pradzioj irgi tik po karta per diena, dazniausiai ryte, bloga budavo. Bet kuo toliau, tuo dazniau bloga darosi... Taip, kad zinok, negali sakyt, kad kiek pradzioj pykina tiek bus ir toliau... Deja, paguodos siuo reikalu nelabai yra Mes suplanavom atostogas, isvaziavom, o as pora dienu visai is lovos nesikeliau, tik kiek i WC nubegt, nes po 13 kartu per diena vemiau. Gaila vyro buvo, kad jam irgi taip "atostogaut" teko Sako, kad geriausias laikas kelionems, kai viskas stabilizuojasi yra 20-30 savaites.
Per pirma nestuma as nuo 6 iki 12 savaites buvau praradusi gyvenimo dziaugsma... Manes nepykino, ar nevemiau, taciau buvo pastovus maudimas galvoje, skrandyje, toks jausmas, kad kazkoks gumulas gerkleje uzstriges... Gal ir ta savijauta galima vadinti nestumo toksikoze?
Va va mes irgi ruosiames vaziuoti atostogu i Italija kita menesi. Tai nezinau, kaip draugausim su skrandziu, nes man jau pasivazinejimas su masina, jau didziausias kosmaras. Tai nezinau, kaip ten su skrydziu lektuvu...
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 07, 22:48)
Va va mes irgi ruosiames vaziuoti atostogu i Italija kita menesi. Tai nezinau, kaip draugausim su skrandziu, nes man jau pasivazinejimas su masina, jau didziausias kosmaras. Tai nezinau, kaip ten su skrydziu lektuvu...
Man gydytoja patarė vietoj kelionės automobiliu rinktis lėktuvą - dėl vibracijos. Ir tikrai - vibrcijai buvau tikrai jautri
QUOTE(Edora @ 2008 09 07, 20:57)
Man gydytoja patarė vietoj kelionės automobiliu rinktis lėktuvą - dėl vibracijos. Ir tikrai - vibrcijai buvau tikrai jautri
tai sakai, geriau lektuvu. Na ir pradziuginai gi, o as jau cia galvojau, kad mano kelione bus sugadinta ir viskas nueis veltui. o dabar reikia tada ruostis su sypsena
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 08, 00:03)
tai sakai, geriau lektuvu. Na ir pradziuginai gi, o as jau cia galvojau, kad mano kelione bus sugadinta ir viskas nueis veltui. o dabar reikia tada ruostis su sypsena
Bet vistiek rekomenduočiau su gydytoja pasitarti. Pati planuoju dar ir spalį skristi, nes bilietai dar pavasarį buvo pirkti, tai prieš kelionę užsuksiu pas ją,kad pažiūrėtų ar tikrai galiu sau leist keliaut.
QUOTE(Edora @ 2008 09 08, 14:30)
Bet vistiek rekomenduočiau su gydytoja pasitarti. Pati planuoju dar ir spalį skristi, nes bilietai dar pavasarį buvo pirkti, tai prieš kelionę užsuksiu pas ją,kad pažiūrėtų ar tikrai galiu sau leist keliaut.
I Italija planuojam skristi jau spalio 2 d., tai man nebus jau toks didelis nestumas, kazkur 20-21 savaite. Bet yra vienas bet, as gyvenu ne Lietuvoj ir man tikrai nesinori gimdyti sicia, kur jokiu giminiu nera, o beto man labai svarbi mamos parama, o jau buvo atskridus ir isnaudojo visas savo atostogas Kas gi zinojo, kad vaikelis jau pakeliui. Mane anksciausiai is darbo i dekreta isleis tik 28-30 sav. kai busiu. Vat ir suku galva kaip man skristi reikes, nes tikrai nenoriu gimdyti viena toli nuo seimos!
Sveikos mergaitės,
Sakau pasiguosiu ir aš, laukiuosi jau 10 savaiyė ir vis draugauju su tuoletu.Jėgų nėra visai, apsitvarkau ir griūnu į lovą.Taip nusivėmiau, kad lašines statė.Ir su pirmu vaiku buvo tas pats, o aš taip tikėjaus , kad su antu bus lengviau...Vaje vaje kaip pavydžiu toms kurių nėštumas lengvas. Laikykimės mergaitės...Gal po 12 savaitės bus lengviau, nors aš su pirmu vaiku vėmiau visus 9 mėn, tik po pirmų 4mėn kiek mažiau.Va tokios tos dienelės.O leliuko taip norisi...
Sakau pasiguosiu ir aš, laukiuosi jau 10 savaiyė ir vis draugauju su tuoletu.Jėgų nėra visai, apsitvarkau ir griūnu į lovą.Taip nusivėmiau, kad lašines statė.Ir su pirmu vaiku buvo tas pats, o aš taip tikėjaus , kad su antu bus lengviau...Vaje vaje kaip pavydžiu toms kurių nėštumas lengvas. Laikykimės mergaitės...Gal po 12 savaitės bus lengviau, nors aš su pirmu vaiku vėmiau visus 9 mėn, tik po pirmų 4mėn kiek mažiau.Va tokios tos dienelės.O leliuko taip norisi...
QUOTE(modele @ 2008 09 10, 05:08)
Sveikos mergaitės,
Negąsdink. Aš vis dar turiu vilties, kad kokią 20 savaitę pykinimai liausis
QUOTE(modele @ 2008 09 10, 03:08)
Sveikos mergaitės,
Jo tavo pasakojimas jokios vilties nesuteikia. Bet jo lialiuku taip norisi
Man jau tuoj 17 sav baigsis, o as vis dar neblogai draugauju su tualetu. Jokio apetito, svoris vietoj. Bet mane vis gydytoja itikina, kad kol kas tai nieko baisaus ir viskas susitvarkys ir pageres. Tai vat as tikiu ir laukiu to
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 10, 15:37)
Jo tavo pasakojimas jokios vilties nesuteikia. Bet jo lialiuku taip norisi
Man jau tuoj 17 sav baigsis, o as vis dar neblogai draugauju su tualetu. Jokio apetito, svoris vietoj. Bet mane vis gydytoja itikina, kad kol kas tai nieko baisaus ir viskas susitvarkys ir pageres. Tai vat as tikiu ir laukiu to
Mane jau norėjo žarnos ryti siųst, bet kai pasakiau, kad ir dantis valant vis dar žiaugčioju, nors anksčiau taip nebūdavo, tai nutarė, kad dar reiktų lukterėti su papildomais tyrimais