Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Kai laukiausi, tai mane irgi baisiausia pykindavo ir ne tik rytais, bet visą dieną, vemdavau kelis kartus per dieną. Atrodė, kad pykina nuo visko: maisto, kvapų, dantų pastos. doh.gif 12 savaitės laukiau, kaip išganymo... ji atėjo ir praėjo, o mane ir toliau sėkmingai pykino. Ir taip iki 16 savaitės, tik suėjus tam laikui gyvenimas nušvito visai kitomis spalvomis ax.gif Nors dar kartas nuo karto pykinimas kartodavosi iki pat gimdymo. cool.gif

Man niekas nepadėjo, nei imbieras, nei užvalgymas dar neišlipus iš lovos. Vienintelis dalykas, kuris būdavo veiksmingas- lašalinės. Kai gulėdavau ligoninėje, tai lašindavo po 2 litrus kelis kartus per dieną. Tik kad tai trumpalaikė pagalba būdavo. Per tą laiką ir aš numečiau 7 kg cool.gif

Tad visoms stiprybės 4u.gif Guoskimės, kad nėštumas trunka tik 9 mėnesius ir kad rezultatas atperka visus vargus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Uzjauciu visas,kurios kencia nuo pykinimo console.gif Praejau ir as si kosmara.Taip buvo su pirmu nestuke.gif ir dar baisiau su antru.Nepadejo nei imbieras,nei kitos priemones.Bet abu kartus viskas baigesi apie16sav.Dabar jau dziaugiuosi gyvenimu ir megaujuosi nestumu.
Visoms dideles sekmes ir kantrybes.Visi blogumai baigsis mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikutes, uzjauciu visas busimas mamytes, neisivaizduoju ka tai reiskia rytinis pykinimas, nes manes ne karto per du nestumus nepykino. mirksiukas.gif Sekmes jums visoms.
Atsakyti
man 29savaites, ir Aciu Dievui dar ne karto nevemiau, ir nepykino smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 01, 21:13)
man 29savaites, ir Aciu Dievui dar ne karto nevemiau, ir nepykino smile.gif  wub.gif

SVEIKOS, na mane kaip keista pirmo nestumo metu nebuvo ne karto supykine biggrin.gif ,bet siuo metu laukiuosi antro ir pykino net labai schmoll.gif bet aciu dievui ne karto nevemiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2008 05 06, 20:48)
O kad ir man taip prašviesėtų verysad.gif  nebegaliu jau nežinau ko ir imtis  verysad.gif  nuo to imbiero man dar blogiau, nepadeda nei žalios arbatos niekas... Kaip reiks toliau suktis... antrą savaitę valgyt nieko negaliu, ką suvalgau tas išeina  unsure.gif  jau nekalbu, kaip reikia darbe išbūti... numečiau kokius 5 kg  g.gif

Metu arbata, ir kramtyk daug zaliu metu. biggrin.gif
Dar neblogai pomidorai ir ju sultys, bet reikia paciai spausti ne is parduotuves ir i tas sultis citrinos palasinti ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif dabar ir as pati laukiuosi, bet kol kas supykino tik viena ryta, o siaip jauciuosi gan gerai smile.gif tikiuosi ir veliau nepykins smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mums 7 savaites, labai pykina, man padeda vanduo su keliais citrinos sulciu laseliais.
Atsakyti
o aš užvakar net vandenį naktį išvėmiau verysad.gif
bet vakar - nieko ax.gif
Atsakyti
man tai jau dabar silpna, buna kad ir pykina, ypac kai rugstys sukyla tai buna kad ir isvemiu viska doh.gif
Atsakyti
Galvojau gal su antru bus kitaip, bet kur tau doh.gif neaišku ką valgyt, ko nori, nei mėsos nei žuvies ir tik pramerkus akį ryte jau bloga doh.gif aišku būna kokia valandėlė nebloga, tai tada jau stengiuosi kažką naudingo pasidaryti, nes kitaip tai tik gulėt norisi, bet kur čia išeis, jei dukrytė ant galvos lipa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 08 11, 12:57)
Galvojau gal su antru bus kitaip, bet kur tau  doh.gif neaišku ką valgyt, ko nori, nei mėsos nei žuvies ir tik pramerkus akį ryte jau bloga  doh.gif aišku būna kokia valandėlė nebloga, tai tada jau stengiuosi kažką naudingo pasidaryti, nes kitaip tai tik gulėt norisi, bet kur čia išeis, jei dukrytė ant galvos lipa  rolleyes.gif

lotuliukas.gif aš irgi vyliaus,kad su antru bus kitaip.. dabar galvoju, kad gal net dar blogiau nei buvo unsure.gif su pirmu pykino, bet rodos ant tiek nebuvau pavargus, išvargus ir silpna.. grįžtu po darbo ir rodos dar nenusiovus batų griūčiua ir miegočiau..
Padeda šaltas gazuotas mineralinis mažais gurkšneliais.. bet šiltas nepadeda. o šiaip pykina nuo visokio maisto, kasnis burnon - ir žiūrėk jau prasideda.. doh.gif
Atsakyti