Kai laukiausi, tai mane irgi baisiausia pykindavo ir ne tik rytais, bet visą dieną, vemdavau kelis kartus per dieną. Atrodė, kad pykina nuo visko: maisto, kvapų, dantų pastos. 12 savaitės laukiau, kaip išganymo... ji atėjo ir praėjo, o mane ir toliau sėkmingai pykino. Ir taip iki 16 savaitės, tik suėjus tam laikui gyvenimas nušvito visai kitomis spalvomis Nors dar kartas nuo karto pykinimas kartodavosi iki pat gimdymo.
Man niekas nepadėjo, nei imbieras, nei užvalgymas dar neišlipus iš lovos. Vienintelis dalykas, kuris būdavo veiksmingas- lašalinės. Kai gulėdavau ligoninėje, tai lašindavo po 2 litrus kelis kartus per dieną. Tik kad tai trumpalaikė pagalba būdavo. Per tą laiką ir aš numečiau 7 kg
Tad visoms stiprybės Guoskimės, kad nėštumas trunka tik 9 mėnesius ir kad rezultatas atperka visus vargus
Uzjauciu visas,kurios kencia nuo pykinimo Praejau ir as si kosmara.Taip buvo su pirmu ir dar baisiau su antru.Nepadejo nei imbieras,nei kitos priemones.Bet abu kartus viskas baigesi apie16sav.Dabar jau dziaugiuosi gyvenimu ir megaujuosi nestumu.
Visoms dideles sekmes ir kantrybes.Visi blogumai baigsis
Visoms dideles sekmes ir kantrybes.Visi blogumai baigsis
Sveikutes, uzjauciu visas busimas mamytes, neisivaizduoju ka tai reiskia rytinis pykinimas, nes manes ne karto per du nestumus nepykino. Sekmes jums visoms.
man 29savaites, ir Aciu Dievui dar ne karto nevemiau, ir nepykino
QUOTE(RenataHaq @ 2008 08 01, 21:13)
man 29savaites, ir Aciu Dievui dar ne karto nevemiau, ir nepykino
SVEIKOS, na mane kaip keista pirmo nestumo metu nebuvo ne karto supykine ,bet siuo metu laukiuosi antro ir pykino net labai bet aciu dievui ne karto nevemiau.
QUOTE(mindaiva @ 2008 05 06, 20:48)
O kad ir man taip prašviesėtų nebegaliu jau nežinau ko ir imtis nuo to imbiero man dar blogiau, nepadeda nei žalios arbatos niekas... Kaip reiks toliau suktis... antrą savaitę valgyt nieko negaliu, ką suvalgau tas išeina jau nekalbu, kaip reikia darbe išbūti... numečiau kokius 5 kg
Metu arbata, ir kramtyk daug zaliu metu.
Dar neblogai pomidorai ir ju sultys, bet reikia paciai spausti ne is parduotuves ir i tas sultis citrinos palasinti
Sveikos dabar ir as pati laukiuosi, bet kol kas supykino tik viena ryta, o siaip jauciuosi gan gerai tikiuosi ir veliau nepykins
o aš užvakar net vandenį naktį išvėmiau
bet vakar - nieko
bet vakar - nieko
man tai jau dabar silpna, buna kad ir pykina, ypac kai rugstys sukyla tai buna kad ir isvemiu viska
Galvojau gal su antru bus kitaip, bet kur tau neaišku ką valgyt, ko nori, nei mėsos nei žuvies ir tik pramerkus akį ryte jau bloga aišku būna kokia valandėlė nebloga, tai tada jau stengiuosi kažką naudingo pasidaryti, nes kitaip tai tik gulėt norisi, bet kur čia išeis, jei dukrytė ant galvos lipa
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 08 11, 12:57)
Galvojau gal su antru bus kitaip, bet kur tau neaišku ką valgyt, ko nori, nei mėsos nei žuvies ir tik pramerkus akį ryte jau bloga aišku būna kokia valandėlė nebloga, tai tada jau stengiuosi kažką naudingo pasidaryti, nes kitaip tai tik gulėt norisi, bet kur čia išeis, jei dukrytė ant galvos lipa
aš irgi vyliaus,kad su antru bus kitaip.. dabar galvoju, kad gal net dar blogiau nei buvo su pirmu pykino, bet rodos ant tiek nebuvau pavargus, išvargus ir silpna.. grįžtu po darbo ir rodos dar nenusiovus batų griūčiua ir miegočiau..
Padeda šaltas gazuotas mineralinis mažais gurkšneliais.. bet šiltas nepadeda. o šiaip pykina nuo visokio maisto, kasnis burnon - ir žiūrėk jau prasideda..