Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(Leilah @ 2008 07 16, 16:34)
imbieriniu sausainiu yra Presto parduotuvelese pirkti...  mirksiukas.gif Nors man jis nepadeda  schmoll.gif
O i dekretines isleidzia nuo 30 sav. Cia paskaityk http://www.sodra.lt/index.php?cid=325 (ten pat rasi info ir apie vaiko prieziuros atostogas)  smile.gif

Labutės rolleyes.gif
na tai nulekiau su dziaugsmu i parduotuve imbiero ieskot, nusipirkau naturaliu morku sulciu, prilasino imbiero, tai pakaliui i darba isgeriau ..... aisku sausainuku nusipirkau , pakrimtau keleta , na ir po pusvalanduko vel viska i tuoleta ismeciau, zodziu niekas man nebegelbsti, vemiu tik seilem ir gryna skrandzio rugstim, baigiu nusistekent jau verysad.gif verysad.gif
jatau, kaip mane isvargino visa tai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Team: 17 liepos 2008 - 15:58
QUOTE(Team @ 2008 07 17, 16:57)
Labutės  rolleyes.gif
na tai nulekiau su dziaugsmu i parduotuve imbiero ieskot, nusipirkau naturaliu morku sulciu, prilasino imbiero, tai pakaliui i darba isgeriau ..... aisku sausainuku nusipirkau , pakrimtau keleta , na ir po pusvalanduko vel viska i tuoleta ismeciau, zodziu niekas man nebegelbsti, vemiu tik seilem ir gryna skrandzio rugstim, baigiu nusistekent jau verysad.gif  verysad.gif
jatau, kaip mane isvargino visa tai  verysad.gif

Tiesiog tavo organizmas taip reaguoja į nėštumą. Vieni tai nestuke.gif priima lengvai, kiti sunkiau. Iš esmės priklauso kaip jautėsi tavo mama, panašiai ir tu turėtum jaustis. iš patirties galiu pasakyti: valgyk labai mažom porcijos ir tik tai ko labai, labai nori, nevalgyk kvapnaus maisto, nes gali erzinti. Asmeniškai man padėjo džiūvėsiai (nesaldinti), kefyras, gilus kvėpavimas prie atviro lango.
Atsakyti
Sveikutes viena pazystama sake kad pykina del to kad teveliu rezusai skirtingi. Mamos +, o tecio - arba atvirksciai. Kiek tame yra tiesos?
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 07 17, 17:57)
Tiesiog tavo organizmas taip reaguoja į nėštumą. Vieni tai  nestuke.gif  priima lengvai, kiti sunkiau. Iš esmės priklauso kaip jautėsi tavo mama,  panašiai ir tu turėtum jaustis. iš patirties galiu pasakyti: valgyk labai mažom porcijos ir tik tai ko labai, labai nori, nevalgyk kvapnaus maisto, nes gali erzinti. Asmeniškai man padėjo džiūvėsiai (nesaldinti), kefyras, gilus kvėpavimas prie atviro lango.

drinks_cheers.gif ir man tai padejo kazkiek,bet vistiek atvemiau visa nestuke.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad šitas forumas yra. Ne man vienai čia taip su pykinimais ir baltojo sosto draugystėm. Mano gin. minėjo, kad pirmajam nėštumo etape taip ir turi būti. Tai su tuo susitaikiau. Laukiu...

Mane pykinimas pradejo kankinti nuo 10 savaitės. (Dabar 11). Anksčiau tik pykindavo, tai galvojau praslysiu. Bet dabar ir ryte, ir vakare. Vemiu net vandenį, kol neišvemiu skrandžio rūgšties tol negaliu eiti į darbą ar miegoti. Džiaugiuosi, kad pietūs lieka vietoj. Tačiau valgau atskiromis porcijomis ir ne viską iš karto. Nesutelpa net sriubos porcija.
Labai troškina. Geriu šaltą paprastą vandenį.
Pabandysiu arbatas su imbieru, savaitgalį gal šis padės. Bet kai eina net vanduo nelabai tikiu.
Atsakyti
As nescia jau menesi .. pykina kiekviena diena.. klozetas tapo mano geriausiu draugu.. nezinau ka daryti jau .. negi visada taip ir bus?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutukas @ 2008 07 18, 13:17)
Sveikutes viena pazystama sake kad pykina del to kad teveliu rezusai skirtingi. Mamos +, o tecio - arba atvirksciai. Kiek tame yra tiesos?

turbut mazai tame tiesos, nes pas mus su vyru abieju + ir mane pykina.
Atsakyti
kaip ne keista pirma nestuma vemiau tik viena karta, budavo slykstoka nuo kvapu, nesinorejo kokiu nors produktu. Bet si karta ..... kazkas siaubingo, taso visa diena, nuo ryto iki vakaro, o vakarais tai ypatingai. vemti neturiu kuo nes praktiskai nieko nevalgau. bandau gelbetis uzkandziais, sausainiais, vaisiais, bet nelabai tegelbsti. nuo 3 skilteliu obuolio jauciuosi apsivalgiusi. o po valandos alkana , lyg navalgius tris dienas biggrin.gif
laukiu kada tai pagaliau pasibaigs.
Atsakyti
laba diena,
kai buvau nėščia su sūneliu, tai visus pirmus tris mėnesius pykino, nors vėmiau gal tik porą kartų. nuo pykinimo visko bandžiau, niekas nepadėjo. tada antrus tis mėnesius norėjau miego ir galėdavavau miegoti kiaurą parą, o paskutinius tris- beproto traukė mėšlungis ir rėmuo edė smile.gif
tai sunkus buvo nėštumas, nors ir gimdymas nebuvo lengvesnis smile.gif
prieš porą dienų sužinojau, kad laukiuosi, tai tikiuosi, kad šis nėštumas bus lengvesnis biggrin.gif
kol kas viskas gerai, nepykina, nors pilvukui dar kokios trys keturios savaitės
Atsakyti
Gal kuri gali patarti kokia dantų pasta mažiau pykina? Paskutinėm dienom vakarais bijau dantis valytis - vis apsivemiu, nors prieš tai lyg ir nepykina verysad.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad neteko patirti visu toksokozes "malonumu", nei karto nepykino per visa nestuma thumbup.gif Laukiam berniuko.
Vat kas tikrai atsibodo - tai remuo, rugstys labai kila. Bet su sia problema lengviau kovoti.
Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2008 07 25, 21:45)
Gal kuri gali patarti kokia dantų pasta mažiau pykina? Paskutinėm dienom vakarais bijau dantis valytis - vis apsivemiu, nors prieš tai lyg ir nepykina  verysad.gif

Manau cia ne dantu pastoje problema, juo labiau metos kaip tik turetu raminti, o siaip pasistenk pabandyti dantukus valyti taip, kad burnoje butu kuo maziau pastos, putu.
Atsakyti
laikykitės visos nestuke.gif , mane pačią siutindavo kalbos, kai skaitydavau, jog reikia iškentėt šį laikotarpį ir viskas pasikeis blink.gif , bet tai yra gryniausia tiesa 4u.gif , tik po 12 savaičių nustojau vemt , pradėjau valgyt, ir galėjau pradėt džiaugtis nėštumu... Jūs dar ir taip laimingos, kurios gali nors kažką užkandžiaut smile.gif aš faktiškai nieko nevalgiau sad.gif statė lašelines sad.gif , numečiau 7kg sad.gif doh.gif
Tiesiog stiprybės , kantrybės ir pasiryžimo išlaukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti