Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Mergaites iki kada mzdaug jumis pykino??? ax.gif As pirma karta neshcia, tad esu visai zalia.. o mano vyras vyriauias vaikas seimoj, jauniausiai sesutei vos 7 metukai.. wub.gif tai jis sako jog kzas blogai jog mane jau 2 menesi pykina nes jo mamai viskas praeidavo pirmaji.. blush2.gif gal as kzkokia ne tokia? Nes mane vis pykina, vis ne ish shio ne ish to apima silpnumas, o pries kelias dienas vos nenualpau nes buvau labai dushnoj patalpoj.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2008 07 12, 14:38)
Mergaites iki kada mzdaug jumis pykino??? ax.gif  As pirma karta neshcia, tad esu visai zalia.. o mano vyras vyriauias vaikas seimoj, jauniausiai sesutei vos 7 metukai.. wub.gif  tai jis sako jog kzas blogai jog mane jau 2 menesi pykina nes jo mamai viskas praeidavo pirmaji.. blush2.gif  gal as kzkokia ne tokia? Nes mane vis pykina, vis ne ish shio ne ish to apima silpnumas, o pries kelias dienas vos nenualpau nes buvau labai dushnoj patalpoj.. doh.gif

Nieko cia bogo, kad pykina. Dažniausiai pykina pirmaji trimestra - pirmus tris menesius. Man antras menuo buna pats sunkiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 12 liepos 2008 - 13:44
pirmo nestumo jau net ir nebeprisimenu, buvau jaunesne, gal lengviau viska pernesiau. buvo kiek slykstu nuo kvapu, bet ne taip baisiai. Si karta zymiai astriau viskas, ir kvapai erzina, mesa slyksti siaubingai. valgyti noriu kaip krokodilas, o i ka bepasiziuriu viskas feee...Vemti nevemiu, bet ziaugcioju ir atsirugstu daznai. Stengiuosi giliai kvepuoti ir labai tikiuosi, kad visa tai greitai baigsis. Silpnumas irgi yra pastoviai. Tokie grazus orai, norisi pasivaikscioti grynam ore, o as tik pavaikstau ilgiau ir jau noriu greiciau prigulti, silpna. unsure.gif zodziu, kenciam ir laukiam geresniu laiku.
visom linkiu kantrybes ir vyru supratimo. biggrin.gif
Atsakyti
Laukiuosi jau 24- ta savaite. nestuke.gif Labai kentejau nuo pykinimo bei vemimo pirmuosius menesius. Pradejau 'draugauti' su tualetu nuo 7 savaites nestumo, baigiau tik kazkur 16 savaite.. verysad.gif Niekas nepadejo, pykino nuo ryto iki vakaro, ka suvalgydavau ta isvemdavau, taip budavo 4-5 kartus per diena, net ligonineje teko pagulet del svorio, nes nieko i burna negaledavau isidet, vis isvemdavau viska.. Sitaip blogai buvo. Bet po 16 sav.kaip ranka viska nuime...Stenkis valgyt beskonius dalykus, - sausa duona, barankas, graikinius riesutus kramsnok, kad tik maziau jaustum sleikstuli. Tikiuosi pades... rolleyes.gif
Atsakyti
Mane pykino iki kokios 17 savaitės o po to prasidėjo kiti bjaurumai doh.gif Vėmiau tai tik tris kartus, kai pati iššaukiau, nes nebegalėjau pakęsti to tąsymo ir seilėtekio.
Atsakyti
sveikute, laukiuos jau 16 savaite, bet pykinimams ir vemimas galo nesimato verysad.gif kai jau tik galvoji, kad pasidare geriau, kita diena bendrauji tik su tualetu.. bandziau ir sausainius su imbieru valgyt ir visa kita, ka gydytoja patare, bet nieko is to gero.. kartais netycia kazka suvalgau ir pasidaro geriau, bet blogiausia, kad kiekviena karta tenka aiskintis kas tas kazkas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o kur imbieriniu sausainuku gauti ? hmm, siand per pietus nulekciau nusipirkti, nes jau mano darbo kokybe gerokai sumazejusi, nuo pastovaus pykinimo...sakau gal pagelbes?
ir dar klausimas, gal zinote nuo kokio menesio ir kaip skaiciuojasi dekretines ir motinystes atostogos? rolleyes.gif
Atsakyti
Rimtai imbieras!!! doh.gif man kas kas bet jis padeda.. mirksiukas.gif turiu supavimo liga..o kelioniu lektuvu ir autobusu N...tai tik bishki pasupuodavo ir amen..net kai jau nebeturi nieko skrandy vis tiek zudo..! verysad.gif

tai patare imbiera vartot, po jo visas kelione tik miegodavau ir ne nepagalvotum ka teko ishkentet pries tai.. wub.gif gal ir neshtumo metu suveiks ax.gif

reik lekt i parde thumbup.gif
Atsakyti
As kol kas nei karto nevemiau ir nei karto manes nepykino...mums dar tik 12 sav., bet as kartais net uzsimirstu, kad laukiuosi, nes jauciuosi super... thumbup.gif biggrin.gif O va mano drauge, tai galima sakyti is toleto neiseina...va cia tai baisu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Team @ 2008 07 14, 11:49)
sveikos  4u.gif
o kur imbieriniu sausainuku gauti ? hmm, siand per pietus nulekciau nusipirkti, nes jau mano darbo kokybe gerokai sumazejusi, nuo pastovaus pykinimo...sakau gal pagelbes?
ir dar klausimas, gal zinote nuo kokio menesio ir kaip skaiciuojasi dekretines ir motinystes atostogos? rolleyes.gif

imbieriniu sausainiu yra Presto parduotuvelese pirkti... mirksiukas.gif Nors man jis nepadeda schmoll.gif
O i dekretines isleidzia nuo 30 sav. Cia paskaityk http://www.sodra.lt/index.php?cid=325 (ten pat rasi info ir apie vaiko prieziuros atostogas) smile.gif
Atsakyti
Isgirdau viena teorija is keleto vyresniu moteriskiu... Kaip manote, ar galima atspeti vaikucio lyti pagal nesciosios savijauta? Anot ju, jei nestumo metu moteriai labai negera ir trunka visa pirmaja nestumo puse - laukiamasi berniuko, o su mergaitemis daug lengviau... Mano sesuo iki 5-tojo menesio kankinosi, buvo daug svorio numetusi, negalejo normaliai maitintis - jai gime sunus. O mano pussesere visiskai nejaute jokiu blogumu, ji susilauke dukrytes. smile.gif
Atsakyti
manau, kad cia tik sutapimas, nes asmeniskai pazystu mamyte, kuri jautesi puikiai ir pagimde berniuka. O taip pat, kuriai buvo labai bloga ir pagimde mergaite.
Atsakyti