nu mamytes mums reikia tik kantrybes kaip pagalvoji toks stebuklelis pas mus auga tai net ir blogumas smagesnis pasidaro man tai jau pykinimai ir vemimai praejo bet prasidejo silpnumas taip kartais pakerta visakad net kvepuoti sunk sirdis tik pradeda kalatotis
STIPRYBES JUMS VISOMS o as atvemiau visa
QUOTE(Viktorytė @ 2008 07 02, 07:38)
Na, as vis tiek labai dziaugiuosi kad geria jauciuosi, jokio pykinimo ir apetitas labai geras. noris mesos ir stipriai valgyt. Bet i saldumynus paziuret negaliu.
Gal cia reiskia kad berniukas bus? ar tikite tais prietarais?
Gal cia reiskia kad berniukas bus? ar tikite tais prietarais?
TUriu berniuką ir mergaitę, bet nepastebėjau, kad polinkis į kokį tai maistą per abu nėšrumus būtų skirtingas. Tik laukiantis dukros pykino gal kokius kelis kartus, o laukiantis sūnaus, reikėjo vaistų nuo pykinimo, nes pradėjo svoris kristi ir l. blagai jaučiausi
QUOTE(EvelinaS.B. @ 2008 05 08, 15:19)
sveikos, mane pykina ivairiai, ypac jej skrandis jau buna apytustis, tada jau zinau, kad butinai turiu pavalgyti. pradzioj rytais meginau vandeni gert (taip jau buvau ipratusi), bet nuo jo iskart lekdavau.....pabendrauti, tai dabar geriu mineralinio, kurio anksciau nepakesdavau. ir susitvarke. tik va, labai mesos nebemegstu, nzn ar tai normalu, net paziuret i ja negaliu, tas pats su varske. tai dabar i trasa eina tik vaisiai ir darzoves, makaroniukai ir sriubytes
Į mėsą ir aš negaliu žiūrėti. Visi šašlykus kepa, pasigardžiuodami valgo, o man jie kaip didžiausias š... atrodo . Net vyrui kotletų iškept negaliu. Pirmiausia atsidarau visus langus, tada greit sumetu į keptuvę kotletus ir lekiu iš virtuvės . tada vyras eina jų vartyti ir pabaigt kept.
QUOTE(Gebe @ 2008 07 07, 20:17)
Į mėsą ir aš negaliu žiūrėti. Visi šašlykus kepa, pasigardžiuodami valgo, o man jie kaip didžiausias š... atrodo . Net vyrui kotletų iškept negaliu. Pirmiausia atsidarau visus langus, tada greit sumetu į keptuvę kotletus ir lekiu iš virtuvės . tada vyras eina jų vartyti ir pabaigt kept.
Na, kvapai ri mane erzina. Kartais taip, kad net valgyt negaliu:( Bet vis tiek be mėsos negalėčiau nei dienos
Ir man kazkokia alergija kvapams atsirado
Labas, man aštunta savaitė (bent pagal gydytoją, bet čia jau atskira tema) ir pykinimo "džiaugsmai" irgi prasidėjo Nevemiu, tik apsispjaudau ir raugėju smarkokai. Pamėginsiu pasinaudoti patarimais: mėgautis imbieriniais sausainukais ir užkandžiauti. Dėkui
Tik va bijau, kad darbe tada greit "užpelenguos"
O dabar grįžtančio vyro užprašiau Fantos ir lengvai marinuotų agurkų
Tik va bijau, kad darbe tada greit "užpelenguos"
O dabar grįžtančio vyro užprašiau Fantos ir lengvai marinuotų agurkų
Pasiskaičiau apie taip gerai pažįstamus praėjusio I-o trimestro vargelius, ir net pačiai palengvėjo, kad ne viena kankinuosi
Šiuo metu prasidėjo 14-oji savaitė, 13-ą savaitės pradžioje vienu momentu visus blogumus "kaip ranka nuėmė", praėjo silpnumas ir vėmulys bei pykinimas. Iš tos euforijos net plaukus nusidažiau. Na bet per greitai apsidžiaugiau - nuolatinį pykinimą ir vėmimą bei visišką silpnumą bei lovos režimą po kelių dienelių prisimiau - nepradėjo visiškai...
Šiuo metu prasidėjo 14-oji savaitė, 13-ą savaitės pradžioje vienu momentu visus blogumus "kaip ranka nuėmė", praėjo silpnumas ir vėmulys bei pykinimas. Iš tos euforijos net plaukus nusidažiau. Na bet per greitai apsidžiaugiau - nuolatinį pykinimą ir vėmimą bei visišką silpnumą bei lovos režimą po kelių dienelių prisimiau - nepradėjo visiškai...
Man ir iki 13 savaiteles buvo visai normaliai, papykindavo, sleikstuliukas buvo, bet nereikejo su WC apsikabinus sedeti ... nu vakar kazkas pasidare ... oi kaip bloga buvo ... visi pusryciai liko wc, o po to bijojau net valgyti
per dienele isgeriau dvi stiklines kefyro su juoda duona
vakare pagerejo, o siandien jau visai normaliai ... tai nelabai supratau ka cia mazulis bande pasakyti
per dienele isgeriau dvi stiklines kefyro su juoda duona
vakare pagerejo, o siandien jau visai normaliai ... tai nelabai supratau ka cia mazulis bande pasakyti
Sveikos mielosios,
mums jau 7 savaites , bet beveik visas sias savaites praleidau tuolete, negaliu nieko normaliai valgyti, o jeigu ir suvalgau tai viska paielu tuolete. Dirbti reikia, bet nežmoniškai sunku....gydytoja išrašė miltuku nuo pykinimo, bet ir tiek jau nebegelbsti....kažin ar praeis ar tekns visus 9 menesius taip vargti?
mums jau 7 savaites , bet beveik visas sias savaites praleidau tuolete, negaliu nieko normaliai valgyti, o jeigu ir suvalgau tai viska paielu tuolete. Dirbti reikia, bet nežmoniškai sunku....gydytoja išrašė miltuku nuo pykinimo, bet ir tiek jau nebegelbsti....kažin ar praeis ar tekns visus 9 menesius taip vargti?
sveikos merginos norėjau pasikonsultuoti. mums dar tik šešta savaitė. užvakar buvom pas gydytoją, patvirtino, kad viskas gerai. iki šiol pykindavo rytais, o šiandien nepykina...gydytoja paminėjo, kad pradingę nėštumo požymiai gali būti rodiklis, kad yra nesivystantis nėštumas...ką jūs manot? ar jus kasdien vienodai pykina: jei ryte tai ryte, jei vakare tai vakare ir t.t.
gal ir per daug nerimauju, bet sakau reikia su jumis pasitarti
gal ir per daug nerimauju, bet sakau reikia su jumis pasitarti
QUOTE(Robertina @ 2008 07 09, 14:00)
Pasiskaičiau apie taip gerai pažįstamus praėjusio I-o trimestro vargelius, ir net pačiai palengvėjo, kad ne viena kankinuosi
Oi,kaip as jus visas uzjauciu
Daug iskentet reikejo, vemimai, lovos rezimai. as nezinau kas tai vis dar jauciuosi puikiai. Daznai net pamirstu kad laukiuosi, gyvenu kaip ir anksciau, visus darbus dirbu. tik sunkiai stengiuos nekilnoti.
Pasiskaitau cia ir taip gera, kad man viskas super.
Na, tik dar kiek nerimauju, nes kita savaite tureciau gauti ats. del toksiplazmozes, pasidariau ta tyrima, nes katina namie turiu.
O plaukus dazyt tai galima, tik pirma trimestra nepatartina.
tai tiek.sekmes jums. Nestukes-ligoniukes