Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlimo adatos, dažnai ir jums lūžta?

QUOTE(egllute @ 2012 11 28, 14:42)
Veliu jau kokį pusvalandį, tai per tą laiką į pirštą įsidūriau kokius 7 kartus, o adata nulūžo po 20 min.  doh.gif dabar bandau pabaigti su nulūžusiu galiuku  biggrin.gif kaži kiek kantrybės turėsiu, ypač, kad nežinau ką čia nuvelsiu kaip pirmą kartą biggrin.gif
Tai kaip suprantu sąsiuvinis kaip pagrindas nėra geriausias daiktas  rolleyes.gif ir adata geriau būtų storesnė - tada ne taip greit lūžtų  g.gif

Su nulūžusia ne kažką padarysit, nes adatos galiukai yra rievėti specialiai
Pagrindui naudoju tokią kietoką kempinę
O adatos yra pagal numerius
Atsakyti
Sulauziau veliant pirmaji darbeli ( 2,5 Lt kaip i sh...) Gerai,kad forumas yra- jei ne si tema, nesuprasciau,kad taip buna ir visai ne retai !!! O as gedinaus kita diena eit i ta pacia parduotuve pirkti kitos adatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 28, 14:42)
Veliu jau kokį pusvalandį, tai per tą laiką į pirštą įsidūriau kokius 7 kartus, o adata nulūžo po 20 min.  doh.gif dabar bandau pabaigti su nulūžusiu galiuku  biggrin.gif kaži kiek kantrybės turėsiu, ypač, kad nežinau ką čia nuvelsiu kaip pirmą kartą biggrin.gif
Tai kaip suprantu sąsiuvinis kaip pagrindas nėra geriausias daiktas  rolleyes.gif ir adata geriau būtų storesnė - tada ne taip greit lūžtų  g.gif

Adatos reikalingos ir storesnes ir plonesnes,vien su stora graziai nesuvelsi.
pagrindui butinai reikalinga paralono kempinele,gali naudoti ta indamas plauti,ir geriau didesne.kad neisidurtum i pirsta,badydama negali ne akimirkai atitraukti akiu.o su nuluzusia adata jau nieko nebesuvelsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man adata nulūžo už dantukų pabaigos, todėl tą galiuką pasiėmusi dar pavėliau visai nemažai, bet turbūt baigėsi mano draugystė su vilnos adata, nesigavo, nemanau, kad greit kažką geriau padarysiu, reikės pabandyti šlapią būdą ir riešinių gamybą, nes vilnos dar yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 11 29, 12:53)
Man adata nulūžo už dantukų pabaigos, todėl tą galiuką pasiėmusi dar pavėliau visai nemažai, bet turbūt baigėsi mano draugystė su vilnos adata, nesigavo, nemanau, kad greit kažką geriau padarysiu, reikės pabandyti šlapią būdą ir riešinių gamybą, nes vilnos dar yra smile.gif

Svarbiausia nenusivilti biggrin.gif
Juk dažnai pirmas blynas būna prisvilęs g.gif
Atsakyti
egllute,jei pagrindui nenaudosi kempines,adatos tikrai luz.man is pradziu nuluzdavo po kelias per savaite.dabar gal karta per metus.greiciau sudyla nei luzta smile.gif
Atsakyti
Man kantrybės neužtenka, tiek ilgai mažą mažulytį darbelį dariau, o po to ėmiausi prisegamos gėlės gamybos iš audinio tai nepalyginamai greičiau ir iš pirmo karto mačiau gražų darbelį ax.gif
Atsakyti