O aš galvojau, kad čia tik man vienai lūžta......kai kelias adatas sulaužiau, tai mečiau į šoną tokį vėlimą. Pagalvojau - nemoku, tai ir nereikia
Reik išmokti elgtis su vėlimo adatom, jos daug plonesnės. Jų yra keletos rūšių, tik pradedant velti iki užbaigiant, skiriasi dantukų skaičiumi.
Nesenai nusipirkau netoli kalvarijų turgaus siuvimo reikmenų parduotuvėj vėlimo adatą, pastebėjau,kad jin daug geresnė, nei įpratose parduotuvėse, kietesnio metalo kažkokio
Nesenai nusipirkau netoli kalvarijų turgaus siuvimo reikmenų parduotuvėj vėlimo adatą, pastebėjau,kad jin daug geresnė, nei įpratose parduotuvėse, kietesnio metalo kažkokio
Man pradzioje kai mokinausi tai luzinejo adatos,viena diena gal sulauziau visas kiek turejau.Dabar antri metai ta pati adata.
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 29, 00:18)
Man pradzioje kai mokinausi tai luzinejo adatos,viena diena gal sulauziau visas kiek turejau.Dabar antri metai ta pati adata.
gal tiesiog įsigijote tikrai kokybišką adatą. Ar pasikeitė darbų storis. Man kartais pavyksta sulaužyti po adatą kas kelias valandas O būna visą savaitgalį su ta pačia praveliu... Na ir šiaip.. aš adatų laužytoja, nors ir nemažai adata vėlus, bet kietesnį darbelį kreivai bestelėjus palinksta ir paskui kitą kartą vėl taip pakreivinus bedimą lūžta
QUOTE(jju @ 2010 03 04, 10:43)
O aš galvojau, kad čia tik man vienai lūžta......kai kelias adatas sulaužiau, tai mečiau į šoną tokį vėlimą. Pagalvojau - nemoku, tai ir nereikia
dėl šios priežasties ir aš vėlimus apleidau
Rašot, kad išmokus naudotis adatomis, jos išlaiko kelis metus, bet ar jums tos adatos neatšimpa.
gal aš nemoku velti, bet ilgiau padirbus su adata, ji visiškai nevelia
gal aš nemoku velti, bet ilgiau padirbus su adata, ji visiškai nevelia
pradejus velti, ir man daznai luzdavo.
paskui atsirado daugiau igudziu, ir adatos ilgiau tarnauja
paskui atsirado daugiau igudziu, ir adatos ilgiau tarnauja
Aš dažniausiai padarau norimą formą su adatom, o po to veliu šlapiuoju budu ir poto vėl užbaigiu su adatom, gal dėl to ir nesusidėvi jos taip,kad lūžtų
Skausmingiausia gal būna įsidurti su tom adatom būkit atsargios!
Skausmingiausia gal būna įsidurti su tom adatom būkit atsargios!
Veliu jau kokį pusvalandį, tai per tą laiką į pirštą įsidūriau kokius 7 kartus, o adata nulūžo po 20 min. dabar bandau pabaigti su nulūžusiu galiuku kaži kiek kantrybės turėsiu, ypač, kad nežinau ką čia nuvelsiu kaip pirmą kartą
Tai kaip suprantu sąsiuvinis kaip pagrindas nėra geriausias daiktas ir adata geriau būtų storesnė - tada ne taip greit lūžtų
Tai kaip suprantu sąsiuvinis kaip pagrindas nėra geriausias daiktas ir adata geriau būtų storesnė - tada ne taip greit lūžtų