sveikos as jau ir sulauziau savo pirmaja adata
Lūžta, bet ką padarysi Daugiau iš karto reikėtų nusipirkti ir stengtis durti tik į vilną
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
... oba... tai cia ziuriu nepigus malonumas tas velimas
Ir aš pora adatėlių esu sulaužūs, badydama per daug palenkusi laikiau adatą, arba per stipriai bakstelėjau, kad perduriau paroloną ir adatėlę į stalą atsimušė ir lužo
Aš tai pradžioje daug sugadinau Kokias 4 tai tikrai, o tada dar po 4 litus jos buvo O dabar tik retsykiais lūžta viena kita
Seniau labai lūždavo, dabar labai retai kada pasitaiko, kad lužtų.
Man per pirmus vėlimo metus nė viena nesulūžo O paskui kažkokia banga užėjo, kad per vakarą 2-3 lūždavo Dabar jau kurį laiką nė viena nelūžo
Aš neseniai pradėjau badyti, dar kolkas nė viena nesulūžo
Aš taip pat dar nei vienos nesulaužiau.