Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlimo adatos, dažnai ir jums lūžta?

QUOTE(ievuschka @ 2008 03 14, 12:39)
Tada kas belieka - labai labai saugoti adatas  smile.gif
Arba siųskis internetu (kad ir iš rankdarbiai.com), nors, žinoma prisideda pašto išlaidos, bet perkant visko daugiau-apsimoka  mirksiukas.gif

karta siunciausi vilna is ten, bet adatu nebuvo...
o kokios dar po 5 lt? g.gif
Atsakyti
Pas mus vienoje parduotuveje yra po 5 lt.Bet nesuprantu ar jos tokios pat kaip po 2 ,ar 1,20.
as pacia pirma ir pirkau po 5 ,bet iskart nuluzo wub.gif
Atsakyti
Mano pirkoji irgi sulūžo greitai.. 4u.gif Su antrąja veliu vis dar blush2.gif
Atsakyti
man irgi buvo tokia nesekmiu diena buvau 4 adatas sulauzius (1 adata buvo 3lt.) tai isiutis koks buvo unsure.gif nuo to laiko su adatelem neveliu, veliu tik slapiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano visos adatos po 1 lt ar 1,20 lt , bet luzta labai ivairiai.. reik lb saugot, kad nepakreipt, jei ant audinio veli, tai neduok die siule ar ar kieta medziaga pasitaiko... unsure.gif turejau viena, kuri atsipo, o tik po to nuluzo ax.gif
Atsakyti
pirmoji adato luzo ta pati pirma vakara, kita atlaike apie 2 men...
Atsakyti
Aš tai jau nebeskaičiuoju, kiek jų sulaužiau doh.gif Bet jos dažniausiai pirmiausia atšimpa, o paskui trakšt doh.gif
Atsakyti
man tai itin daznai nuluzta blush2.gif ypac jei beveldama pradedu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 21, 22:07)
man tai itin daznai nuluzta  blush2.gif ypac jei beveldama pradedu skaityt  biggrin.gif

darbe devyndarbe wink.gif as geriausiu atveju TV ziuriu...skaityt dar nesugebu...smile.gif
Atsakyti
juperi - gal ir geriau, kad nebandai skaityt - matai, kaip ne kuriems baigiasi blush2.gif
Atsakyti
Aš tai jau daaug sulauziau adatu biggrin.gif bet kai bunu kokioj parduotuvej tai iskart 3 nusiperku, kad po to pradejus velt ir pagavus ikvepima nesustociau viena sulauzius tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti