Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlimo adatos, dažnai ir jums lūžta?

labutis, kokiom ir uz kiek pirke adatom veliat? as pradedanti, jau 5 sulauziau, kaip jus sukates? g.gif ax.gif
Atsakyti
Aš pirkau gal prieš 3mėn adatą už 3Lt ir kolkas nesulūžo rolleyes.gif
Atsakyti
as jau puse metu su tom paciom veliu.O pirmoji suluzo tuoj pat g.gif
Gal priklauso nuo igudimu g.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to kiek kietai subadai darbelį. Vėlimo pabaigoje, kai darbelis jau kietas esu sulaužiusi labai daug adatų. Labiausiai buvo gaila adatos, kurią palikau įbestą į darbelį, po to perbraukiau netyčia ranka per šoną, adatos galas liko viduje. Manau, kokių 30 vnt. esu sulaužiusi. blush2.gif
Atsakyti
Man lūžta tikrai dažnai doh.gif Atrodo-tik užsiperku ir neužilgo vėl reikia: tai mano mergičkos užsimano išbandyt, pabaiga-aiški lotuliukas.gif , tai kartais aš pati kaip ir Minesota užkliudau įsmeigtą adatą ranka ir trekšt! Bet dažniausiai, žinoma, badant lūžta.Dažnai iš to skubėjimo lyg pakreipiu adatą, netiesiai įsmeigiu, arba kas labai keista-kai badau su laikikliu, kuriame įdėtos kokios 3 adatos, o viena ima ir lūžta. Va čia tai nesuprantu kaip atsitinka g.gif Neskaičiavau, bet apie 30vnt. tai tikriausiai sulaužiau ir daugiausiai turbūt ne pačių ploniausių, o tų vidutinių-Nr.38.
Atsakyti
o man dažnai sulinksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2008 03 13, 21:04)
o man dažnai sulinksta wub.gif

Man irgi .Bet tokias jau kaip ir sulūžusiomis vadinu, vistiek netinkamos, nors retkarčiais atsargiai ir su sulinkusia pabadau,kol sulūžta. O sulinksta kai į pirštą pataikau, arba į nagą,o dažnai perveriu per pirštą kiaurai:vienas dūris-dvi skylutės lotuliukas.gif Bet tokiu atveju nei lūžta, nei linksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Suluzta.., vel 2 Lt... Jau geraiu vilnai butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2008 03 13, 22:20)
Suluzta.., vel 2 Lt... Jau geraiu vilnai butu doh.gif

O kodėl 2lt? Tikrai yra ir po 1,20lt smile.gif
Atsakyti
Mano mieste pigiau nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleoja @ 2008 03 14, 11:29)
Mano mieste pigiau nera ax.gif

Tada kas belieka - labai labai saugoti adatas smile.gif
Arba siųskis internetu (kad ir iš rankdarbiai.com), nors, žinoma prisideda pašto išlaidos, bet perkant visko daugiau-apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
O kažin ar skiriasi tos kur po 5 lt.aš tai nepastebejau skirtumo g.gif
Atsakyti