Sveikos, esamos ir busimos mamytes! As vis dar turiu didziausia savo galvos skausma- tai savo angelelio varda jau 40sav.eina, labai jo laukiam ir zinoma..svarstom- koki vardeli jam duoti Oskaras- tai vienintelis atrodo variantas, ties kuriuo abu su vyru sutariam.. Kaip manot? Grazus, tinkamas vardas.. o gal pasiulytumet kokiu kitu?
Man labai gražus vardukas Oskaras. Tik mokykloje kaip vaikiuką šauks? Oska,Oskai,Oski arba išviso kokiu Oziu. Bet jei išmokytumėt vaiką kad savo varduko neleistų trumpinti tada būtu viskas labai gerai. O man patinka šitie vardukai: Leonas,Benas,Rytis,Mančius,Paulius.
Man labai gražus vardukas Oskaras. Tik mokykloje kaip vaikiuką šauks? Oska,Oskai,Oski arba išviso kokiu Oziu. Bet jei išmokytumėt vaiką kad savo varduko neleistų trumpinti tada būtu viskas labai gerai. O man patinka šitie vardukai: Leonas,Benas,Rytis,Mančius,Paulius.
Tokiem trumpiems kaip pavyzdžiui Rytis nelabai kas trumpina. Pažįstu vieną berniuką Rytį. Tai niekada niekas netrumpina. Nors atrodo turėtu kokiu Ryčka trumpinti arba šaukti. O jis dabar ketvirtokas, o ketvirtoje klasėje vardus trumpinti turėtų. Bet viresnėse kalsėse visko pasitaikys manau. O tas ''Oska'' skamba kaip Ožka