Įkraunama...
Įkraunama...

Oskaras

QUOTE(*weita* @ 2009 07 31, 22:24)
pasimeciau tarp Oskaro ir Oresto doh.gif su vyru viduj vienu metu mums susauke sia vardas pats ..mistika dar taip nebuvo biggrin.gif

Pas mus lygiai tokie patys variantai, tik dar vienas vardas maišosi tarp jų thumbup.gif Man gražūs abu 4u.gif
Atsakyti
Krikšto sūnelio vardas wub.gif tvirtas ir vyriškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2009 08 26, 02:57)
Pas mus lygiai tokie patys variantai, tik dar vienas vardas maišosi tarp jų thumbup.gif Man gražūs abu 4u.gif

ka isrinkot bigsmile.gif mes Oskara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 09 01, 10:00)
ka isrinkot  bigsmile.gif mes Oskara  ax.gif

Orestą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos mamytes! As vis dar turiu didziausia savo galvos skausma- tai savo angelelio varda smile.gif jau 40sav.eina, labai jo laukiam ir zinoma..svarstom- koki vardeli jam duoti smile.gif
Oskaras- tai vienintelis atrodo variantas, ties kuriuo abu su vyru sutariam.. Kaip manot? Grazus, tinkamas vardas.. o gal pasiulytumet kokiu kitu?
Atsakyti
Mūsų vieni pažįstami taip savo berniuką pavadino, jau pripratau. Juolab vyriškas toks berniukas. Man visai nieko.
Atsakyti
Man labai gražus vardukas Oskaras. 4u.gif Tik mokykloje kaip vaikiuką šauks? Oska,Oskai,Oski arba išviso kokiu Oziu. doh.gif Bet jei išmokytumėt vaiką kad savo varduko neleistų trumpinti tada būtu viskas labai gerai. thumbup.gif O man patinka šitie vardukai: Leonas,Benas,Rytis,Mančius,Paulius. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikilė @ 2009 11 18, 13:09)
Man labai gražus vardukas Oskaras.  4u.gif  Tik mokykloje kaip vaikiuką šauks? Oska,Oskai,Oski arba išviso kokiu Oziu.  doh.gif  Bet jei išmokytumėt vaiką kad savo varduko neleistų trumpinti tada būtu viskas labai gerai.  thumbup.gif  O man patinka šitie vardukai: Leonas,Benas,Rytis,Mančius,Paulius.  wub.gif

visiem vardam pravardes limpa ir trumpinimai ..kaip bebutu... musu berniuka cia uk taip ir sauks Oska ...
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 11 18, 17:16)
visiem vardam pravardes limpa ir trumpinimai ..kaip bebutu... musu berniuka cia uk taip ir sauks Oska ...

Tokiem trumpiems kaip pavyzdžiui Rytis nelabai kas trumpina. Pažįstu vieną berniuką Rytį. Tai niekada niekas netrumpina. Nors atrodo turėtu kokiu Ryčka trumpinti arba šaukti. O jis dabar ketvirtokas, o ketvirtoje klasėje vardus trumpinti turėtų. Bet viresnėse kalsėse visko pasitaikys manau. O tas ''Oska'' skamba kaip Ožka lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O mazybinis - oskariukas, kaip auskariukas biggrin.gif
Atsakyti
Man sitas vardas vienas is favoritu wub.gif
Atsakyti
nelabai g.gif
Atsakyti