Įkraunama...
Įkraunama...

Oskaras

QUOTE(l'eau @ 2008 09 11, 02:09)
o koks jums skirtumas? jei tema sukurta, vadinas kitų nuomonė aktuali, aš ją ir išsakau. ne jums nurodinėt, kur ir ką kitiems rašyt hihihi.gif

nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 09 11, 09:43)

FORUMO TAISYKLĖS
.......
II. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:
.............
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
OSKARAs labai gražus vardas. Ir labai tvirtai skamba. aš norėjau sūnui duoti Oskaras, Grantas, o galiausiai davėm Arnas. Kai rinkau vardą, tai norėjau, kad jis vyriškai skambėtu ir kad užsieniečiai ištartu.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 11, 10:17)
FORUMO TAISYKLĖS
.......
II. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:
.............
4. Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

Oi, tu, isdykele clap_1.gif
Atsakyti
Man labai patinka sis vardas, galvoju taip pavadinti savo maziuka, jei bus berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazus thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
pasimeciau tarp Oskaro ir Oresto doh.gif su vyru viduj vienu metu mums susauke sia vardas pats ..mistika dar taip nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Visai nieko ax.gif
Atsakyti
Neblogas ax.gif
Atsakyti
Mes planuojam savo mazyli pavadinti- Oskaru wub.gif
Atsakyti